• vlatkomarkovic
    932
    Gledam Koskija sad i zadnjih par utakmica bas fokusiran na njega i ne mogu se oteti dojmu da je to igrac za prvih 11 Dinama i stoper u top 3 HNL-aOrc123

Po meni on je flashy, ali dobro igra jer mu Maresic drži leđa, koji je po meni bolji stoper od njih dvojice, a i imaš Radosevica koji odlično pokriva kada stoper izleti. No mislim da nema potrebe dovoditi itijednog stopera, jer ako Moreno ovako igra još kao rekovalescent...
  • Tranzicijski Napad
    407

Kako ne ako ti se Torrente ozljedio, mmaea tjeramo, ostajes na galesicu i ktc-u ajde i plus zivkovic
  • vlatkomarkovic
    932

Pa imaš Maxa, Malog Jakira, Orlica mislim šta ja znam, koliko nam treba stopera? Nemamo lijevog beka nitijednog za iduću sezonu trenutno, desni samo RPG, veza bokte pitaj, desno krilo ti je problem ak će Stojke na 10ku, ak ne onda 10ka, novi napadač. Mislim da imamo veće brige. Ali ako bi išli po stopera, a onda sumnjam da će ići na neko tako "potencijalno rijesenje" nego će se onda dovesti igrač koji je Mmmae trebao biti.
  • Crni86
    10k
    Orlicavlatkomarkovic

Orlic je bek koliko sam ja upoznat, maxa francuzi mogu otkupit i tko zna sta se tu zbiva.

Mali jakir sigurno nije za prvih 11 za cijelu iducu sezonu. Kao rotacija da, mozda i kao starter drugi dio sezone, ali od pocetka ne.
  • vlatkomarkovic
    932

Jel Gvardiol bek ili stoper? Mislim nije ta klasa, ali to je to.
  • Crni86
    10k
    Iso sam guglat sad, mali je stoper. Sori ja ga pomjeso s graonicem.
  • scooniepenn
    4.3k
    Na trenutak sam pomislio da sam usao u temu Mladje kategorije kad citam sto se pise. Mi ostajemo iduce sezonu na Galesicu i Teophilleu (ne vidim scenarij u kojem Mmaee ostaje) i tu se razmislja treba li nam stoper nositelj. Jakirovic starta kao 5. stoper, Teophille kao vjerojatno 4. Torrentea nema izvjesno do nastavka iduce sezone, a ja iskreno nisam vidio kod Zivkovica da je on dosao na razinu da moze biti u prvih 11 ili prva zamjena. Neka me slobodno netko razuvjeri, ali ja to nisam vidio.
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Živković je svoju šansu dobio i, blago rečeno, nije ju iskoristio. Pisalo se o treneru koji ga je pretjerano i prerano gurnuo u vatru ali evo? Odigrao si par tekmi, nisi ni približno fizički ta razina, ni taktički to nije bilo bajno. Što ima ljepše nego u svom klubu i gradu dobiti prigodu? Da, nije bio nekakav idealan trenutak, ali su ju dobio, za razliku od drugih 150 vršnjaka s kojima si prošao kroz omladinski pogon. Mauro je stariji samo godinu pa je u to vrijeme izgledao i igrao nogomet koji je barem par razina iznad Morenovog.

Dinamo nije Istra da te se trpi nakon kikseva i slabijih dana, niti imamo bodovni komfor kao nekada. Uostalom, ni u Loksi nema kontinuitet a osobno me nije oduševio ni u prvom mandatu. Tako da mi njegov povratak nije ni predmet rasprave. Nadam se ni “na katu”.
  • Paggini
    48.5k
    Ma kakav Moreno? Nije najbolji stoper u Lokomotivi, a kamoli da igra u Dinamu. I ne, nije ga "sjebao" Jakir kad ga je doveo, bio je isti u Lokomotivi tu cijelu jesen, samo sto nitko nije gledao tu istu Lokomotivu osim derbija.

Jako zujav igrac, nažalost.
  • vlatkomarkovic
    932
    Niste gledali Morena zadnjih par utakmica u Loksi.... Ako ovako izgleda kao rekovalescent, iduća velika prodaja!
  • Paggini
    48.5k

Neka ga otkupi Šikić za milijun od nas, ostavi ga još sezonu pa proda za 3, 4 milijuna. Ali neće to napraviti jer zna da nema ništa u njemu osim tatinog PRa
  • vlatkomarkovic
    932

Ne, fkt jesi ga gledao? Čovjek je uvjerljivo najbolji igrač Lokse zadnja 3 kola. Ima 20 godina, oporavlja se od teške ozlijede. Krivak za kojeg mislim da je najveći talent u Lokomotivi od Pjace, izgleda ko kurac jer je rekovalescent. Ovaj ubija
  • rokikaciga
    1.2k
    Opet se prebrzo odustaje od naših mladih igrača. Ionako igra za relativnu siću. Nek i sljedeću sezonu odigra na posudbi u Loksi 2026e imamo top stopera, taman kada Teo ode u penziju.
  • Paggini
    48.5k

A nisam, priznajem, ali sam ga dovoljno gledao da donesem određeni sud. Daj Bože da budem u krivu, da pojedem govno i da stvarno bude top igrač za nas, ali ne vidim to jednostavno.

Ostavio bih ga svakako u Loksi, neka ga tamo, nek igra.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Upravo zato sto se vraca treba minute.

Bar pol sezonene posudbi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.