• Hnlovac
    2.1k
    Jel moguće da će i nakon kiksa protiv Lokse mrtvi Osijek biti 4.?

Ovo danas čistih 0-0, na poluvremenu 20 eura stavljam na to
  • Ivdzo11
    6.3k
    Kako se "Domaćica" osjeća na ovo skinite dresove, ovo je i zaslužio :party: :100:
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Nek mi neko objasni ko se bolje razumi. Koliko su ovi doli prikazali navodno 15M duga. Ako ne skupe to od transfera a nece, tko im pokriva dug. Nije valjda grad Split. Ne pratim bas kako to funck doli kod njih.
  • Ivdzo11
    6.3k
    Slijedi Rijeka...

- Svaka utakmica je nova utakmica, pogotovo Jadranski derbi. S Rijekom ove sezone igramo najlošiji nogomet. Želimo im se revanširati. Znamo koliko je bitna utakmica. Idemo dignute glave, probati pobijediti kući pred našim navijačima i boriti se do kraja - zaključio je Uremović.
  • NitkoBitan
    26.1k
    Urke nas Dinamovac :rofl:

Hajuckih 11 na stadionu sami protiv svih.
  • Dzoni
    1.3k

Vjerovao sam i ja u to dok nisu izgubili bodove protiv Lokse. 5 bodova u 2 kola je ipak nedostižno
  • Hnlovac
    2.1k
    na vjerujem u kombu da Osijek dobiva Vž u Vž i Istru zadnje kolo doma, Istra x danas i protiv Sb x / poraz, Slb gubi ostale 2 i Vž gubi od nas

Taman da Osijek doma osigura Europu. Sve viđeno već
  • Dzoni
    1.3k
    Istra ima još za igrati protiv Šibenika gdje teško da mogu manje od boda dobiti i to je to onda od Osijeka, a uostalom, uzme li Belupo kup 4.mjesto ništa ne znači
  • Krizy
    55.9k
    Šuti, samo šuti, moja plavušo plava :party:
    FB-IMG-1746982634562.jpg
  • vjeko1701
    14.6k
    Krizy, napravi jedan kolaž svih ovih naslova. Znaš da želiš :D
  • hb1
    97
    Dobar dan svima a posebno Pajazitiju kako je rekao onaj sa Hajduk TVa pred Istru hahahaha
  • Infinity
    18.1k
    Uvijek je lijepo gledati utakmice u Pulu, jer je Drosina pravi nogometni stadioncic, ali ova posljednja kola kada je Drosina jako dobro popunjena je bas pravi uzitak.

Nadam se da ce izboriti Europu, te da ce im ambicije porasti, pa da ovakve scene ne budu rijetkost, te da im stadion konacno ne pune navijaci Rijeke, Dinama i Hajduka, nego njihovi.
  • Ivdzo11
    6.3k
    Ne znam sta se bitno promjenilo danasnjom utakmicom da se tako drastično promjene kvote za Hajduk Rijeka....

Sinoc na Hajduk 2.80 a na Rijeku 2.50

Sada na Hajduk 2.10 a na Rijeku 3.40
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.