• dinamo u srcu
    2.1k
    Ja se nadam da će Armada rasprodat cijeli Jug i da ćemo gledat rasprodan Poljud i dobru atmosferu. A za rezultat ću navijat za Hajduk jer nam to jedino i odgovara ako računamo da mi igramo dan prije i da ćemo pobijedit.
  • Odani Zgd
    424
    Mogu kiksat na Poljudu,samo što Hajduk ako danas izgubi neće sigurno ići 100%kontra Rijeke i ganjat rezultat....ja sam pisao i prije mjesec,dva da Hajduk ne osvaja prvenstvo....ili mi ili Rijeka
  • jedan u nizu
    13.1k
    Ako Rijeka pobijedi preostale dvije utakmice, mozemo samo reci da su zasluzeno osvojili prvenstvo.
    Iako je nikad losiji prvak, ali ako uspiju u tone, uspjeli su sacuvati prednost do kraja, dok su tovari to ispustili kso prošle godine, a mi nikad nismo posteno zasjeli na vrh.

Moze nam samo biti zao sto ce prvak biti nikad slabiji, a mi svejedno ne osvojiti trofej.

Ali mislim da ni Rijeka nema kapacitet za pobijediti Hajduk samo tako. Hajduk jest očajan ali kao kad igraju protiv nas, nesto su opasniji.

Pa kao i mi, izgubili od ove Gorice a onda pobijedili u derbiju.

Derbiji su nesto drugo, bit ce zanimljiv vikend u svakom slucaju.
  • rokikaciga
    1.2k
    jebemu mater ako ijedan sportaš ne ide svaku utakmicu koliko može nek si odreže kurac istog trenutka. Meni je to toliko gadljiva pretpostavka da si ja to nemogu pojmiti
  • ShanKu
    1.5k
    gostujući navijači tu u Gorici imaju baš neko trulo navijanje... to ni mrtve ne bi probudilo
  • Paggini
    48.5k

Ne navijaš ti za hajdug, ali...
  • Crni86
    10k
    Sve ovisi kak ce se tovari postavit protiv rijeke. Ako ce se postavit kao protiv nas u derbijima di ce cekat rijeku, mogli bi dosta stete napraviti rijeci. Ali ako ce se ic nadigravat mislim da ce ih rijeka razbit.

Jedna prava gattusova tekma iduci vikend nam treba i uz nase pobjede cemo biti prvaci.
  • Odani Zgd
    424
    Eto ti gospon Uzvišeni znaš za koga ja navijam....ne dipr bezvezee
  • Paggini
    48.5k

Pa sve nas uvjeravaš da je dobro da hajdug pobijedi danas, ne znam kako drugačije to nazivaš?
  • Odani Zgd
    424
    Ne mislim da će im pustit,naravno da će igrat,al nije isti pritisak ako znaš da si ispao iz utrke,ili si još u njoj
  • rioda
    8.3k
    Na kraju ćemo uzeti prvenstvo, a Rijeka neće osvojiti ni kup :cool:
  • ksapi
    4.7k

Zasto hajduk nebi isao 100% protiv rijeke?
  • Odani Zgd
    424
    Stvarno si pametan.....eto prosvetlio si me na Svetu Nedjelju....bravo za tebe,nadam se da si ponosan
  • Paggini
    48.5k
    Pukstas nista zuti heeeeeeheeeee
  • Medvedgrad
    581
    izgledalo je namjerno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.