• Ero
    990
    Samo zamišljam šta će bit ako kojim slučajem uđemo u LP. Ovo je stvarno užasno
  • Neki tip
    21.3k
    @deda, današnji derbi Mladost Ždralovi - Bjelovar je, pretpostavljam, imao jači ritam?

Kamera pokazala svih 20 igrača "u polju" i lagano je trčkarao samo onaj s loptom u nogama.
  • reziser
    7k
    vidimo ko luster, jbt

vratili se mi igrom par godina unazad

nadam se da gore nemože nego samo bolje? :pray:
  • reziser
    7k
    današnji derbi Mladost Ždralovi - Bjelovar je, pretpostavljam, imao jači ritam?Neki tip sa Zapada

da se i mi sad nađemo haklat bio bi jači ritam
  • reziser
    7k
    ne volim momčadi tipa Cluj, naše podcjenjivanje, bunker, i sve to bez gledatelja. Mislim da bu negledljiva tekmareziser

da citiram sam sebe od danaas ujutro....
  • marcio amoroso
    38.8k
    Ja ne znam šta vi hocete i šta ste očekivali. Vodimo 1-0 i imali smo dvije prečke i još par poluprilika.
    Šta bu trebali?? Voditi 4-0 i igrati viktoriju s njima?? Većih negativaca od navijača Dinama nema.
  • reziser
    7k
    uvijek sam bio pozitivac i bit ću, ali i realan. ovo je loše iako vodimo
  • marcio amoroso
    38.8k

Ok. Vodimo u gostima i imali smo još par odličnih prilika. To je loše i negledljivo.
  • reziser
    7k
    eto, odlična je igra, Ok?
  • Kwedi
    3.9k
    Cluj nije Mladost iz Ždralova. Jedino kaj naši loše reagiraju na prekide. Ostalo je okej.
  • Dudu
    2.6k
    Solidna igra, sto kaze Kwedi samo vise koncentracije na prekidima. Ocekivao sam puno gore da ce bit.
  • marcio amoroso
    38.8k

Ma sve 5 Režek. Ne možemo očekivati da ljudi ne udare na gol. Prekidi su im jebeni, a mi smo im par kornera poklonili, inače nešto nisu stvorili.
  • NB86
    15.2k
    Premalo kretanja, ademi jako los. Rezultat dobar i moglo je bit i vise ali ja bi to pripisao ocajnom cluju
  • Neki tip
    21.3k
    Ja ne znam šta vi hocete i šta ste očekivali.marcio amoroso

Ne znam na koga sve misliš, ali osobno nisam nezadovoljan Dinamom, nego komentirah ritam tekme.

P.S. zadnji bih imao pravo njurgat na bilo rez, bilo igru, jer sam očekivao gore. Na predictoru igrao 1-0 za Cluj pa danas prepravio u 1-1.

Kvalitativno je i veća razlika od očekivane, prekidi su im dobri kak su svi najavljivali, jedino kaj je ritam tekme, po meni, na razini donjeg doma HNL-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.