• Kujtim Shalla
    4.8k
    I lagano ga u guzicu poljubim ovog časa ,oprost ne treba , sreći nema kraja Kujtim Sučić liže jaja ,na moj račun.
    Pobjedaaaaaaaa
  • Mihaljević
    12.8k
    trepni ako si otet, Mi se možemo lupati nogom u guzicu jer smo uspjeli izvući 15 mil. za takvog igrača, a neki su skoro vilama i motikama krenuli prema Maksimiru jer nismo izvukli fiksnih 20 mil.Izet Hajrović

Mmmmmda? Pero doktor nogometa, 14M€ je malo.
  • Paggini
    48.4k
    Zanimljivo, jedan detalj nisu uvrstili u sažetke utakmice - ovaj trenutak potpunog demoliranja Raqueltića u začetku akcije za drugi gol

dh1E0V8.gif

Ne želim biti teoretičar zavjere, ali zašto se izrezalo tih dvije sekunde i stavilo Sucica tek kad je bio oko centra? Hmmmmm...

Ali brutalnih par momenata je danas imao, dosta mršavo u nekim segmentima, ali ovakvi trenuci plus gol na kraju - treba se i Sučića spomenuti za danas.
  • Jaro
    9.9k
    Poslao rakelu na cevape ko da protiv vrtickog djeteta igra...
  • luka modic
    864
    Pero protiv Rijeke u 95oj istrci citav teren za gol šansu,jucer u 100oj opet cijel teren a neki ovdje su ga toliko vrijeđali kad se vratio od ozljede i prozivali da ne zeli trcat jer se prodao u Inter.Jos kad nadodamo gol Osijeku...
  • Mali Zeus
    16.9k
    ovo bih mogao gledati cijeli dan.
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Bilo bi tu dobrih poteza još, naravno da se ne štedi za Inter…
  • cibona
    5k
    Za Sučićev odlazak možemo zahvaliti M.M. i IO koji je dignuo ruke za taj sramotni transfer te samim time dao do znanja da podržava rad bivšeg sportskog direktora.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Kapa do poda za današnju predstavu , top
  • miro
    6.3k
    Ovakav Sučić kakav je bio danas će nam najviše od svih falit dogodine
  • gledatelj
    850
    Bome svaku tekmu sve bolje igra, šteta da smo bez njega dogodine jer imam osjećaj da bi eksplodirao. Broz 2.0
  • Keyser Soze
    13.4k
    Igrač utakmice.
  • Medvedgrad
    581
    Inter ga kupio za 14 milijuna eura koliko su i zaradili od ulaznica protiv Barcelone neki dan.
  • scooniepenn
    4.3k
    Bas mi je drago da se Sucke ovako vrhunski razvija. Ono sto mi je zao je cinjenica da smo ga pristali prodati za onu cifru. Bio sam jedan od onih koji su bili zestoko protiv prodaje ljetos u Como, a i nakon ponude Intera sam bio misljenja kako je to debelo premalo. Na kraju mi je krivo sto sam bio u pravu. Takve vezne igrace, koji su kombinacija znanja, vrhunskih fizicko-trkackih kapaciteta, zacinjeno izvanrednom radnom etikom, je gotovo nemoguce naci. Uvjeren sam da je Zvone bio ti u trenutku pristanka na ponudu, da se prodaja za 12 milja ne bi dogodila, ali nazalost povratka nema. Steta, a istovremeno barem smo na kratko uzivali u razvoju buduceg nositelja reprezentacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.