• skener
    2.5k
    ista stvar je bila i prošlu tekmu, zatvorili su ZG1 i ZG6 iako je bilo još ulaznica i otvorili ZG3
  • NitkoBitan
    26k
    Imas neki pouzdani izvor il pretpostavljas? Mozda nepopularno - nadao sam se da cemo bit na juznoj tribini.
  • Felip
    512
    sjeverMihael2305

Znaš ili nagađaš?
  • Mihael2305
    171
    čuo sam od par ljudi s ružme i s tribine, da zbog ovog što su se premjestili s kranjče na maksimir da ne bi trebali micat nas s sjevera na jug, a i ak je već naglašena koreografija sumnjam da ćemo je radit na jugu.
  • Liks90
    3k
    SG ravno 200 :cool:

ZD1 249, ZD9 18, ZD10 359, ukupno 626
  • criticus
    3.5k
    Preostalo:
    ZD1 251, ZD9 18, ZD10 359
    ZD ukupno 628
  • Liks90
    3k
    u isto vrijeme kolega :grin:
  • criticus
    3.5k
    Preostalo:
    ZG1 106, ZG3 615
    ZG ukupno 721
  • crophantom
    209
    Rast ide postepeno, organski... 15 godina se sustavno udaljavalo klub od navijača, to je cijela jedna generacija klinaca koja je odrasla u takvoj atmosferi...
    Sad smo došli s 2, 3 k prosjeka, na 10, što je 4 ili 5 puta više, u par godina, na stadionu koji je kakav je.
    Samo neka to ide mic po mic, trebati će još Save proteci kroz naš grad prije nego se veća masa opet bude vezala uz klub.
    Ne samo u gradu, ja već zadnje 2 tekme furam ekipu iz Zagorja koja nikad u životu nije bila i u Mamic doba nisu Dinamo ni na telci gledali. Prošli put i stari i klinci bili oduševljeni, sad ih zicaju da dođu opet.
    Polako, bit će to sve dobro.
  • Dzoni
    1.2k

Dok se ne promijeni sveopća kultura dolaska na stadion, ne samo za Dinamo kao u Njemačkoj, Engleskoj i sl., neće biti više od ovog broja koji je danas, što je svejedno dobar broj.
  • Crle
    924
    Nikad mi nije bio toliki gušt ići na utakmice kao zadnje dvije sezone a vi se prepirete da li je ovo dovoljno. S obzirom kako je uvijek do sada bilo je izvrsno. Naravno da ima mjesta i za napredak.
  • Liks90
    3k
    SG 218

ZD1 222, ZD9 5, ZD10 349, ukupno 576
  • NVKOD
    4.8k
    Preostalo:
    ZD1 - 229
    ZD9 - 6
    ZD10 - 352
    ZD ukupno - 587

ZG1 - 96
    ZG3 - 462 (ovo bi se moglo još provjeriti..)
    ZG ukupno - 558
  • Olmić7
    72
    Jel ima zive duse na karatani?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.