• ShanKu
    1.5k
    Meni bi bilo top, da te 4 besplatne možeš iskoristit za bilokoju tribinu kao član. Ali i ovako mi ne smetaju, još kad bi ih mogal poklonit nekome, isto super.
  • Nolifer
    11k
    Meni bi bilo top, da te 4 besplatne možeš iskoristit za bilokoju tribinu kao član.ShanKu

Upravo to, slažem se. :up:
  • jakov1
    601
    Ne kuzim zasto pojedince toliko zuljaju te 4 besplatne ulaznice u cijeloj sezoni?Marley

Zato sto se neki ljudi (pretpostavljam uglavnom mladi samci iz Zagreba) bolje osjecaju u vezi sebe kad ljubav prema klubu mjere u dolascima na stadion, a nemaju kapacitet da se stave u tude cipele i shvate da nisu svi u istim okolnostima po pitanju financija, logistike ili privatnih obveza.
  • ivanzg
    311

Poklonio bi nekome kartu koja je i ovako besplatna ( 4 komada ) jer nema 20 eura godišnje za članstvo ( 1,66 Eura mjesečno ).

Daj nemojte me jebat ljudi, ne živimo u Sudanu a ni Dinamo nije Caritas.
  • Liks90
    3k
    ZD1 311, ZD9 190, ZD10 370, ukupno 870

SG 113 prodano
  • ShanKu
    1.5k
    Poštujem svako mišljenje, bez jebanja. Meni je najbitnije da ja kartu imam i dovučem sebe na tribinu na vrijeme i pustim glas na tribini.
  • Liks90
    3k
    ZD1 278, ZD9 105, ZD10 369, 752 ukupno ostalo

SG 152 prodano

ZG1 136 ostalo

Neka kolege izračunaju stanje ZG6, hvala :)
  • ZrnTSCHeZ
    1.1k
    Realno ima 13 tisuca ljudi u ovom gradu koje stvarno zanima Dinamofakin

Realno vjerojatno nema ni 10...jer nekoliko tisuća nas ziher dolazi odasvud izvana, bilo bliže ili dalje
  • don
    12.9k
    ma nema ni 5, možda 3k max. Pišete gluposti
  • jedan u nizu
    13.1k
    Ma nema ni 20, ne znam di ste nasli tisuce njih ...
  • criticus
    3.5k
    Ja se derem s balkona DINAMO, a niko da odgovori Zagreb. Mislio sam da sam sam :fear:
  • fakin
    619
    Meni je nevjerojatno da mi u Zagrebu nemremo napuniti 20 tisuca ljudi na lijepi proljetni suncani dan, tekma predvečer, nakon sto smo do nedavno bili na minus 8, dobili prvu rijeku, na Poljudu razvalili tovare, nakon sto smo dobili svoj demokratski Dinamo, 3 kola prije kraja prvenstva gdje je sve u 1 bod. Meni je to zaista jako poražavajuće
  • SAS1987
    17.3k
    Ja se derem s balkona DINAMO... :criticus

... a odgovori šuti, djeca spavaju :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.