• Facke
    5.8k

Dinamo je na zimu imal interes ali je bile dost daleke od realizacije.
  • ElDorado
    3.6k
    Pa to je bila Mariceva opsesija, nema sanse.

Inace kad podvuces crtu taj lik je sjebo sve zivo. Od trenera do svih prinova. Jedino Torrente je iznimka.
  • Dinaminjo
    1.4k
    Bartol na stopera!!
  • Dadox
    194
    Možemo li poslati ponudu tovarima u besparici za jednog iz trojca Durdov,Pukštas i Sigur. Znam kako to izgleda nemoguće,ali ne stigne li im konkretna ponuda,a igrač nema ništa protiv…
  • Krizy
    55.5k
    Ne bih ni besplatno niti jednog igrača Hajduka.
  • Jurki
    17.1k
    kad smo ih mogli zakucati u picku materinu na xy godina nasmrkano smece je kupilo Andrijasevica.
    Niti jednog od njih pa taman da je Messiju iz oka ispal.
    Nek ide u Sienu za 3 kasete brokava ko ih jebe.
  • Mali Zeus
    16.9k
    Ne bih ni besplatno niti jednog igrača Hajduka.Krizy

Ja baš suprotno, da gledaš meltdown kod njih da se dogodi.
  • crophantom
    197
    veći meltdown će biti kad ne uspiju nikoga prodati po cijeni kojoj žele pa će plaće igračima morati isplačivati u jogurtima i japankama.
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Ja sam uvjeren da bi svaki igrač Hajduka puno bolje izgledao u Rijeci i Dinamu. Uostalom, povijest je to i pokazala.

Jednostavno je, kad igraš u Splitu, pritisak je enorman, noge se ukoče same i sužava se vidno polje. Evo, realno je jedan Krovinović prije dolaska u Hajduk bio ozbiljan igrač s ozbiljnim renomeom. U tom svinjcu dole on ne liči ni na što. Šego radi razliku u Varaždinu u kontinuitetu, stigne u Hajduk, lopta mu se odbija po deset metara u primanju.

Druga je stvar što osobno ne bih doveo ni jednog njihovog igrača i što kvalitetom to mogu pratiti samo možda Pukštas, Uremović i Livaja.
  • Fabercaster
    269
    Kupimo Livaju i pošaljemo ga na posudbu u Šibenik :rofl:
  • Droljo
    15.5k
    Nek ademi igra stopera. Igrao je to, zna s loptom i dost je brz za tu poziciju. A smije udarat jer ni njemu se ne daju kartoni baš u HNL-u
  • OsamŠest
    4.9k

Ademi zna s loptom ko i ti sa kladom :joke:
  • Olmic
    4.5k
    Ademi se mora oprostit od nogometa ili od Dinama
  • Droljo
    15.5k

Nadam se da na kladionicu misliš! Inače se ljutim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.