• Orc123
    11.4k
    Franjic nije zadnji vezni, nit tu moze raditi razliku, nit je to igrao nakon odlaska iz Dinama barem ne puno. Polivalentan igrac koji moze pokriti puno toga ali nigdje nije igrac prevage....najbolji kao lijevi stoper u 352 a po meni mozda idealno rjesenje za hnl da bude stoper jer u vecini slucaja napadamo i branimo tranziciju a po meni tu on moze biti najbolji posto je i dovoljno brz i dovoljno vjest s loptom da bude koristan na stoperu....
  • ElDorado
    3.6k
    pa i to je dovoljno da ne moras kupovat stopera.
  • emreli21
    311
    pa moras kupit njega :)
  • ElDorado
    3.6k
    mislio sam na potencijalni rizik. S Franjicem znas na cemu si. Jel znas kolki mu je otkup?
  • scooniepenn
    4.3k

S obzirom na ozljedu Torrentea trebamo 2 stopera, jer ostajemo na Galešiću i Teu te vjerojatno malom Jakiru kao 5. stoperu koji će izvjesno igrati i za 2. momčad. Osim toga, i s Franjićem imamo 1 lijevog beka. Bez njega trebamo 2.
  • MarK
    978
    Nama treba stoper, Šibeniku pomoć. Ajmo po Morrisona.
  • Str1nger Bell
    2k
    Franjic nije zadnji vezni, nit tu moze raditi razliku, nit je to igrao nakon odlaska iz Dinama barem ne puno.Orc123

Bartol Franjić je zadnji vezni i u 23/24 je u Darmstadtu od 15 utakmica samo protiv Leipziga igrao lijevog beka.

U sezoni 22/23 je radi ozljede odigrao samo 5 utakmica, svih 5 na poziciji zadnjeg veznog.
  • tp1997
    1.3k
    To smo pričali i za lijevog beka. Sve priče da nam je "xy igrač kojemu to nije pozicija dovoljan za HNL" možemo okačiti mačku o rep, vrlo razvidno iz zadnjih dviju sezona.

Dinamo mora težiti na svakoj poziciji imati po dva igrača kojima je to pozicija - jednoga koji može biti kompetitivan na europskoj razini, i drugoga koji je dobra HNL rotacija kad zatreba.

Sve manje od toga, i riskiramo još jednu ovakvu sezonu.
  • ElDorado
    3.6k
    pa to sam i napisao. Franjica otkupiti kao zadnjeg veznog ili desnog stopera. Lijevog beka ili bekove treba kupiti, dosta je krpanja.
  • tp1997
    1.3k
    To se slažem, ali to što Franjić može odigrati stopera po potrebi, ne znači da ne treba dovesti stopera. Apsolutno treba.
  • emilperska
    10.3k

Slažem se da je prošlogodišnja KL jača od ovogodišnje, barem u nekoj širini kvalitete natjecatelja jer će pobjednik ovogodišnje UCL (Chelsea) biti jači dosta od prošlog (Oly). Tako da je sve to relativno, ali realno si u pravu.
    Ipak, to četvrtfinale je u najmanju ruku ekvivalent našem prošle godine.
    S druge strane ciparska liga je uspjela dobiti više predstavnika u ligaškim fazama i to izvan ovog dijela kvali za Ligu prvaka gdje i prvak Sjeverne Irske ima solidne šanse za ligašku fazu. Dakle, liga im je konkurentnija od naše na razini Europe, na stranu što bi Dinamo odskakao kvalitetom kad je u svom primeu (ne ovogodišnji Dinamo).
    I zadnje čovjek je to sve odradio kao starter u tom Pafosu.
    Siguran sam da je on spreman za startera u Dinamu..

A i čime se služiti nego ligaškim koeficijentom gdje nas oni deru ove godine i jači su od nas u ukupnom zbiru? To što naši klubovi kao Hajduk, Rijeka i Osijek žive od lijepih riječi i busanja od prsa da su neko i nešto, u praksi ništa ne znači kad su s druge strane ekipe iz Slovačke, Azeri ili Šveđani,,
  • Orc123
    11.4k
    pa ja bi Bartola definitivno otkupio jer je polivalentan i jednog takvog uvijek treba imati.....i jos je deficitarna lijeva noga...
  • badjibadara
    4.6k
    Nama treba stoper, Šibeniku pomoć. Ajmo po Morrisona.MarK

Treba li i Istra pomoć da uparimo Koskija uz Galešića, mislim da bi bili opak par stopera.
  • scooniepenn
    4.3k

Manje se više slažemo. Moja je poanta bila da se Dinamo kao klub koji je uzeo 11 bodova u Ligi prvaka i pehom protiv Monaca odnosno desetkovanom ekipom protiv Celtica objektivno ne može uspoređivati sa ciparskim klubovima. Kvalitetu Dinama u odnosu na sve ciparske klubove potvrđuju i recentni međusobni dvoboji, a bome i klupski koeficijent. To što smo mi zbog ponajviše ozljeda patili u HNL-u to ne znači kako je to zbog kvalitete i da to treba uzimati kao meritum. No, ne mislim da nam Šunjić ne bi bio pojačanje, s obzirom da nemamo nikakvu šesticu.
  • Filip85
    159
    Što je na kraju sa Taylorom, dolazi li on ili ne ? Bilo je kao da je to gotova stvar...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.