• Dinamovapriča
    181
    Kako da te ljudi ozbiljno shvate kad pričaš gluposti neviđene? 4 milijuna, o majko moja draga... Malo se informiraj prije nego li napišeš takve gluposti.
  • Tranzicijski Napad
    384
    Idemo malo sjevernije. Pojavila se informacija da je Dinamo zainteresiran za usluge Andreja Kramarića. On ulazi sada već u neke godine kada bi se možda mogao očekivati njegov povratak, možda više iz sentimenta nego iz svega drugog, ima li istine u tome?

"Da su zainteresirani, sigurno jesu, ali kod Kramarića su godine vrlo relativne. Vi ne znate za podatak da je, do sada, Andrej između tri igrača s najvišim podacima u GPS-u. U subotu je trčao 12,1 kilometar, dao tri asistencije i dalje je najvažniji igrač i najbolji i najučinkovitiji igrač Hoffenheima. Ja mislim da ne pada na pamet Hoffenheim da ga pusti da ide.
  • Dinamovapriča
    181
    Taj novi vlasnik je od 2017, neće se tu puno pitat Pafos, ako Dinamo krene po Šunjića.
  • emreli21
    311
    ok. onda znas sve, ja o toj temi više neću.
  • emreli21
    311
    neka divlja, pusti ga, meni ne smeta.
  • scooniepenn
    4.3k

Što se tiče ciparske lige i HNL-a te ciparskih i hrvatskih klubova sve stoji, no Dinamo ne spada u tu jednadžbu. Često smo igrali sa Cipranima zadnjih godina i tu se vidjela osjetna razlika u kvaliteti, Dinamo je najmanje razinu iznad svih ciparskih klubova. Kad već uspoređuješ rezultate Pafosa i Dinama, čak i da stavimo na stranu objektivne okolnosti koje su lani kod nas vladale (pritom ne mislim samo na promjene u klubu, već i ozljede ključnih igrača), svejedno je ove sezone format natjecanja takav da iz Europske lige u nokaut fazu Konferencijske nitko ne dolazi pa samim time nisu stvari baš do kraja usporedive. Pritom ne potcjenjujem rezultat Pafosa.
  • marcio amoroso
    41.2k

Pravila su za sve ista. Prostačiti može na mjestima na kojima je navikao, ovdje sigurno neće.
  • austrijanac
    6.7k
    Broj insidera od roka do roka eksponencijalno raste.

Baš kao i broj igrača koji se povezuju s Dinamom.
  • tp1997
    1.3k
    Na stranu kolegin riječnik, ali i meni je tvrdnja o 4 milijuna bizarna.

S razlogom nemaju veći izlazni transfer od 1.5 mil eura, a to je da igraju ciparski ligu i da igrači žele otići ako se pojavi interes ozbiljnijeg europskog kluba, što Dinamo jest. Više će profitirati od Šunjića za 2 milijuna, nego da drže nezadovoljnog igrača (pod uvjetom da je točno da Šunjić želi doći, naravno) koji može tankirati, odbijati trenirati, biti poslan na tribine...I to je generalna zakonitost za male klubove, nebrojeno puta viđeno.

Zanima me na čemu temeljiš tvrdnju da se ta cijena ne može razumno spustiti.
  • emreli21
    311
    tako je njemu rečeno, zato znam da neće dobit 4 milijuna, odmah sam to i napisao. ali sad su prvaci, imaju novaca, nije im bitna lova, već plasman u Europsku ligu. a Šunjić tko god ga zna nije tip koji će odbijati trenirati, ići na tribine. on nije takav tip. jbg. i da, još niti ne zna za interes dinama, btw.
  • CastAway1986
    2.9k
    Odakle uopće vijest da se zanimamo za Šunjica? Ako bi ga vratili za mene palac gore , uz Ljubičića kad bi dosao imali bi puno moćniji trkački vezni red
  • ElDorado
    3.6k
    Šunjic je ljetos bio slobodan pa ga nismo niti spominjali. Sada ga je besmisleno placat.
    Ne znam zake se ne spominje otkup Franjica kojeg ja mislim ima? Naravno i da ga se makne s lijevog beka.
  • Zg123
    1.8k
    Do kad ovo vise s Kramaricem valjda covjek mora lupiti pecat kod javnog biljeznika i objavit to javno da ga ne zanima povratak u HR nogomet niti Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.