• Sajla
    8.5k
    Nacional

Samy Mmaee ima ugovor do 2028., no njega bi se klupsko vodstvo htjelo što prije riješiti. Marokanac ima 70.000 eura na tjedan
    Nogo

na tjedan? 10 somova dnevno? ovak se ne možeš zabuniti, otkad mi u Hrvatskoj razgovaramo o tjednim plaćama? nadam se da će im Petko na sudu uzet ozbiljne novce za ona sranja kaj su pisali
  • Dinamovapriča
    181
    Jel zna netko dokad ima ugovor Šunjić s Pafosom? Ne mogu naći na Transfermarktu.
  • NORTE
    15.4k
    Nadam se da će tovarski St.Ettiene ispasti iz lige, a gdje će Bernauer nastavit karijeru mi je svejedno.
  • tp1997
    1.3k
    Iskreno pitanje, neka mi netko tko je protiv Šunjića, a vidim da je takvih dosta, objasni zašto.

Pod Bjelicom je igrao sasvim dobro, bio korisna rotacija, imao dobru box to box igru iliti u oba smjera, nakon toga godinama standardan u Championshipu koji je jedna od fizički i motorički najzahtjevnijih liga na svijetu, koliko sam upratio dosta voljen od navijača Birminghama, sad standardan u klubu koji je prezimio u Europi.

28 godina, dakle zreo a ne prestar.

U čemu je točno problem?
  • Chempers
    577
    Za razliku od Franjica koji je bio univerzalno pozdravljen lik je igrao cijelo vrijeme od odlaska iz Dinama. Možda zato što se na Pafos kod nas gleda podcjenjivacki iako im je liga jača od naše.
  • emreli21
    311
    Nije Šunjić opcija. Nažalost. Nije još.
  • emreli21
    311
    Pafos osvojio naslov prvaka Cipra, on im najbolji igrač, ne puštaju ga ispod 4 milijuna. Što neće dobit, a što Dinamo neće platit. Kratko i jasno. Ne vjerujte svemu i svačemu.
  • austrijanac
    6.7k
    pikachu-shocked-face-stunned.png

Ko bi reko...
  • emilperska
    10.3k
    Jel ga to hvalis ili sprdas?NitkoBitan

Mi smo prošle godine ispali u osmini finala KL, kako onda može biti sprdanje? :sweat:
    Ciparska liga je trenutno 19. na ljestvici, naša 22. Po čemu bi mi bili iznad njih? Po tom da je ostatak HNL nesposoban Ziru i Gziru eliminirat. Ove godine su skupili preko 10 bodova nacionalno, mi 5.
  • tp1997
    1.3k
    Ako Šunjić bude želio doći, ima leverage da pritisne klub da spusti cijenu.

Također, nekako se nadam da naš novi predsjednik uprave razumije da se više ne može za parsto hiljada ili neki milijunčić zgotoviti suvisao transfer. Ako smo financijski stabilni kako god, možda je vrijeme da napokon odlučimo potrošiti novac sukladan renomeu i ciljevima kluba, a ne da nam igrače pod nosom otimaju kakvi Midtjyllandi jer su oni spremni platiti, a mi ne.
  • Dinamovapriča
    181
    Ne lupetaj, ni ne znaš dokad ima ugovor u Pafosu, a spominješ cifre za transfer. Najveći izlazni transfer Pafosa u povijesti je 1.2m! Tako da ne pričaj gluposti!
  • emreli21
    311
    nista od šunjića, ništa od sose. kratko i jasno. još priču o šunjiću ne piše nijedan novinar, već je potpis SN. ljudi, polako.
  • marcio amoroso
    41.2k

Smanji ton ako želiš tu pisati.
  • emreli21
    311
    znam do kad ima ugovor, oprosti. sad su prvaci. drugačija priča, a vlasnik im je Rus koji može kupit pola svijeta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.