• ElDorado
    3.6k
    Ne to znači da ipak nećemo dvovoditi lijevog beka.

A sad ozbiljno: da li je Šunjić bolji zadnji vezni od Franjića?
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Hahahah...šalu na stranu, dobar transfer...bio je van forme i ritma, u Bosni i Pafosu se vratio i to je to, top
  • austrijanac
    6.7k
    Jel krenuo voditi @Krizy evidenciju tko se sve spominje?

Ove sezone smo krenuli ranije nego inače.
  • Krizy
    55.6k
    Jel krenuo voditi Krizy evidenciju tko se sve spominje?austrijanac

Igrači koji su povezivani s Dinamom u 2025. godini:
    Stigli 5/55

Vratari:
    Kahlina

Desni bekovi:
    Valinčić

Stoperi:
    Galešić, Lazo, Jelenić, Pongračić, Agyemang, Benković

Lijevi bekovi:
    Sosa, Taylor, Sobol, Barros, Ćivić, Jurišić, Barišić

Defenzivni vezni:
    Franjić, Belcar, Šunjić, Soldo, Selahi

Središnji vezni:
    D. Ljubičić, M. Janković, Dantas, Bulatović

Ofenzivni vezni:
    Jagušić, Mudražija, Kulušić, Lekoueiry, Bardhi, Fruk, Ilić, Ferizaj

Desna krila:
    Diop, Dele, Akhrib, Florucz

Lijeva krila:
    Varela, Ivanušec, Oršić

Špice:
    Kanga, Ramšak, Traore, Cvancara, Grgić, Modeste, Shpendi, Koyalipou, Salech, Haller, Bakrar, Matanović, Šporar, Jutgla, Milošević, Kusanović
  • OsamŠest
    4.9k

I već četvrti koji je prvi na popisu želja Bobana :smile:
  • NitkoBitan
    25.9k
    Mega talent ce u ovakvom Dinamo zaradit mjesto u prvih 11 dok si rekao keks, a takvih je cini mi se sve manje. Sve vise bojazni u sebe, manjak samopouzdanja, kalkuliranja...

Barcini klinci se bacaju u vatru a ne znam kaj ovi nasi cekaju sa 19,20 godina, sv. Petra? Pa dodi u Dinamo, grizi i bori se tih 20-30 minuta po utakmici, zaradi mjesto u prvih 11...

Ekipa bi igrala vecinu utakmica u malim klubicima bez pritiska pa direkt u prvih 11 Dinama.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    @Kriziubaci i Miereza na listu za špicu :lol:
  • keppi
    337
    Čini mi se svaki dan neko novo ime koje kao Boban baš silno želi.
  • NKDZ86
    3.9k
    izgleda kao da svi ti vrli novinari žive u glavi Bobana kad znaju sve njegove želje, a zapravo žive u nečijem šup... i nemaju pojma.
  • emilperska
    10.3k
    Povratak Šunjića se trebao desiti vec ljetos da se naš bivši sportski direktor nije igrao Football Managera i Ujedinjenih naroda odjednom..
    Čovjek je starter u četvrfinalistu KL, prvak Cipra i reprezentativac BiH, naše dijete..

Ovo je povratak korijenima i onome što Dinamo u svom DNK jest.
    Domaći igrači + oni s Balkana i stranci koji rade prevagu poput RPGa i KTCa.
    GNK nikad nije i nikad nece biti nekakav Sheriff Tiraspol kao sto su neki htjeli i imali fiks ideje s tim..
  • Zagi
    9.6k
    Nadam se da dolaskom Šunjića ne znači da smo odustali od MierezPaggini

Nadam se da dolaskom Šunjića i Miereza nismo odustali od lijevog beka i desnog krila :cry: :cry: :cry:
  • Olmic
    4.5k
    Ako su istine vidi se u kojem smjeru idemo.

Ako bude tako mbuku,cordoba,kanga,mmae dovidenja
  • NitkoBitan
    25.9k
    Čovjek je starter u četvrfinalistu KL, prvak Cipra i reprezentativac BiHemilperska

Jel ga to hvalis ili sprdas?
  • Crni86
    10k
    Palac gure za sunjica. Pokazivao je veliki potencijal pod bielicom u onoj poznatoj sezoni. Iskreno sam se nadao i proslo ljeto da ce se vratiti.

Svida mi se sto nam nudi potecijalni vezni red koji bi predvodili sunjic-ljubicic. Mislim da bi problem s trkom odnosno ne trkom nestao preko noci. Uz to da misic ostane…. Imali bi stvarno mocan vezni red.

Sto se tice jagusica, mislim da bi cak bila najbolja solucija da ga otkupimo i da ostane na posudbi u slavenu prvo do zime pa da se onda vidi dalje. Treba mu kontinuitet, a konstantnim igrama u hnlu dinamo nakon zime to moze bez problema i ponuditi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.