• emreli21
    311
    Benkotić, uvjerljivo. Radoš nažalost neće moći biti špica na seniorskoj razini, bez obzira što je ove sezone na 25+ golova.
  • Enco
    252

Dečko trenutno za glavu viši od prvog sljedećeg, jako dominantan .
  • Crni86
    10k
    Nije li rados zapravo bio vezni pa je prebacen u spicu? Po fizikalijama ga mozda ne bi bilo lose razvijat kao modernu sesticu
  • scooniepenn
    4.3k
    Po ovome što sam do sada vidio Benkotić i Belinho, s tim da tehniku, dribling, eksplozivnost, pregled igre i razumijevanje nogometa kao Beli nema nitko. U svakom njegovom potezu se vidi ekstra klasa, ne prestaje me oduševljavati. Ovaj ubačaj na glavu je toliko precizan i teledirigiran da bih ga i ja zabio.
  • The Octopus
    304
    Je, od sestice je dosao do spice. Vidjet cemo gdje zapravo pripada
  • Droljo
    15.5k
    I varela je dobar. Ovo malo šta igra je uspio dodati za čistu 100% šansu i sad je pobjegao i lik ga ruši za žuti. Belinho i varela dva različita krila a oba brutal! Baš kako treba biti.
  • Enco
    252

Da,odlaskom Kolakovića u Italiju prebačen je naprijed
  • badjibadara
    4.6k
    I varela je dobar. Ovo malo šta igra je uspio dodati za čistu 100% šansu i sad je pobjegao i lik ga ruši za žuti. Belinho i varela dva različita krila a oba brutal! Baš kako treba biti.Droljo

Start na zglob Varele u 16, uz debelo žuti karton i kazneni udarac... - igra se dalje. Na sreću se vratio u igru.
  • Droljo
    15.5k

Dobro je dobio batina od kad je ušao :monkey:
    Al nema šta, pravi je igrač.
  • scooniepenn
    4.3k

Je, u ovo malo vremena što je igrao Varela je baš dominirao na lijevom krilu. Kad krene u prodor možeš ga jedino lasom zaustaviti. Ima i eksplozivnost i dribling, a po dodavanjima nakon prodora se jako lijepo vidi da nije samo brzanac koji ubacuje bez procjenjivanja situacije i pozicija suigrača. Varela i Belinho su klase u nastajanju, ne sjećam se kad smo imali takva dva potencijala na krilnim pozicijama.
  • Nogo
    6.2k
    Screenshot-20250507-141518-Instagram.jpg

Čestitke mladim lavovima! :ok:
  • scooniepenn
    4.3k
    Zna li netko koji je plan sljedeće sezone s Belinhom i Varelom? Oboje isključivo juniorska ekipa ili nešto drugo?
  • emreli21
    311
    varela će na pripreme sa seniorima 99%, pa se vidjet, belinho ostaje u kadetima zbog fizičkih predispozicija, on je 2009., ove sezone su on i Benkotić bili mlađi od svih u kadetima
  • scooniepenn
    4.3k
    Tenks na pojašnjenju. Mislio sam da će Belinho kombinirati kadete i juniore iduće sezone. Belinho je sitan, ali kad sam ga nedavno vidio uživo na oko mi se čini da se malo fizički ipak razvio. Što se tiče Varele on je fizički zvijer, ne vidim problem da trenira s 1. momčadi i igra za 2. momčad iduće sezone. Btw. je li Belinho dobio hrvatsko državljanstvo pa da može početi igrati za našu reprezentaciju (U17)?
  • Ijayi Atiemwen
    2.7k
    IMG-2975.jpg

Varela lagani :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.