• Tvrdica McTvrdi
    23
    i ja mislim. Ili LP zbog novaca, atraktivnosti, cijena igrača itd., ili ECL za proboj što dalje i podizanje koeficijenta. Ova EL je baš između, nit novaca nit rezultata.
  • Vedraca
    145
    Kako prosle Godine 1 Kolo imali za igrat sad cak 3....Zar nismo nista skupili u LP Ove godine? Kako sad to
  • Ivdzo11
    6.2k
    Nismo odavno bili u ovom dijelu :blush:

• Jurki
    17k
    grcki cigani skupili vise od nas.
    Bez obzira ako se napravi pravi posel u prijelaznom roku, nositelji smo u svim pretkolima. I mozemo se dotegliti minimalno do EL.. koja nam je ipak utjesna nagrada.
    Da jbg, je to stres i gnjavaza ali kaj je tu je.
    Treba prvo uzeti kantu.. za kvale ima vremena razmisljati.
  • Crni86
    10k
    prosle godine smo kao drugi klub s najvecim kofom zauzeli mjesto shakhtara koji je imao najveci kof i uso direktno u lp. Zato smo uzeli njihovo mjesto u PO.
  • Vedraca
    145
    Ok hvala ....Ma te fore uvjek oko koeficijenta svake Godine i promjene neke unutra UEFE idu Mi na zivce vec
  • Tvrdica McTvrdi
    23
    Neka me netko ispravi, ali zapravo u ovom formatu nam ništa više ne znači jesmo li treći ili četvrti pot? Ionako se igra 2 sa svakim.
  • jedan u nizu
    13k

Tako je, teoretski nema neke razlike.
    Neznatna je razlika ako zauzmes necije mjesto iz 2. pota, a nekoga od tamo 'poguras' u treci pot.

Na kraju, potovi jesu bitni, jer se tako odreduje s kim ces igrati.
    Pojedinom klubu nije bitno u kojem je on potu, ali mu je bitno koji drugi klubovi su u kojem potu.
  • Droljo
    15.5k
    Naravno da nije bitno u kojem si potu kad se mi dokopamo dobroga. Jebo ih nogomet.
  • Tvrdica McTvrdi
    23
    Pogotovo u kontekstu ulaska u EL, umjesto da je puna šaka brade jer smo u prvom, jedemo ista govna kao da smo Shamrock Rovers.
  • Filip85
    159
    Iz prvog pota želim City i United, iz drugog Benfica/Atalanta i Psv, iz trećeg Bodo, Slavia, i iz 4. Kopenhagen i Union. :grin:

Vrijeme je da i nas malo pomazi ždrijeb :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.