• Enco
    249
    Luka Jelenić na meti Dinama javlja Faze Nouns (ne znam tko je i da li je vjerodostojan) na fejsu .

EKSKLUZIVNO: DINAMO U POTRAZI ZA ŠTOPEROM, JELENIĆ META?

Nakon strašne povrede našeg Raula, Dinamo je u potrazi za štoperom za iduću sezonu. Ime i informaciju koju smo dobili i koje se spominje jako puno na Maksimiru je igrač Osijeka, Luka Jelenić.
    Jelenić je igrač Dinamove akademije koji nije dobio nikakvu šansu u Dinamu te je otišao tražit šansu negdje drugdje i trenutno je jedan od boljih štopera naše lige iako igra u Osijeku u kojem znamo kakvo je stanje.. trenutno se on dosta spominje a kasnije objavim koji su još igrači u priči.
  • Dzoni
    1.2k
    Teški mediokritet od stopera
  • Paggini
    48k
    Jelenić nema apsolutno nikakve šanse igrati u Dinamu, pogotovo ne nakon ovakve tragične sezone, a posebne pozdrave šaljemo menadžeru koji plasira ovakve gluposti preko tih kanala
  • Carrasco
    6.2k
    E ovo bi bila nova glupost epskih razmjera...
  • Captain America
    20k
    Povezat će nas ovo ljeto sa svakim u23 igračem iz HNLa ili s hrvatskim podrijetlom. Još ako je prošao našu školu ili školu nekog inozemnog velikana ima bonus bodove.
  • Enco
    249

Aaaa znači Marjanov "igrač" taj Faze ?
  • Paggini
    48k

Čim ti je konstrukcija za Jelenića "trenutno je jedan od boljih štopera naše lige iako igra u Osijeku u kojem znamo kakvo je stanje" i "nije dobio šansu u Dinamu", vrlo vjerojatno ti to dolazi iz tih krugova jer nitko osim menadzera i njegove rođene matere ne bi Jelenića zvao jednim od boljih štopera lige
  • Droljo
    15.5k
    Faze NounsEnco

Ja sam na prvu pročitao fake news :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    5k
    Mislim da prema novinarima jedino nismo iz HNL-a pokazali interes za Livaju, Uremovića i Rakitića. Nek me netko ispravi ako griješim, ali u ovih par dana smo dogovorili sastanke sa skoro svakim klubom iz HNL-a vezano za jedno 75% njihovih rostera.

Ako se ovakva naklapanja nastave od strane novinara, malo će nam biti Dinamo 2, trebat će nam cijela razvojna liga za sve te igrače, a uz malo truda i ako se opet dovedem u formu, mislim da imam i ja šanse da se Dinamo zainteresira za mene i osvanem u Olivarijevom ili Ničotinom članku.
  • emreli21
    311
    mozes pokazat interes za sve njih, ali ništa od tog nije realno.
  • NitkoBitan
    25.9k
    Bas sam ga neki dan htio spomenut. Visok i brz, prava spica. Tek 18 godina... Sibenik je u takvoj situaciji kakvoj je i realno imamo vrlo dobru priliku da ga uzmemo pa ga lako proslijedimo na posudbu.

https://www.index.hr/sport/clanak/sibenik-prodaje-velikog-talenta-za-financijski-spas-pregovori-su-vec-poceli/2667978.aspx
  • Sbkbbb
    305
    ne znam jesi li gledao decka?
    Jedino sto ima je brzina, u duelima ga nema, ne zna orimiriti loptu, jedino u juniorima je mogao odigrati i tu vecinu golova je dao glavom jer je dosta visi od ostalih. Mislim da dinamo u juniorima ima bolje igrace od njega.
  • NitkoBitan
    25.9k
    ne znam jesi li gledao decka?Sbkbbb

Jesam par puta, upao mi je u oko bas zbog brzine koja ocenito fali nasim spicama.

Jedino sto ima je brzina, u duelima ga nema, ne zna orimiriti loptu, jedino u juniorima je mogao odigrati i tu vecinu golova je dao glavom jer je dosta visi od ostalih. Mislim da dinamo u juniorima ima bolje igrace od njega.Sbkbbb

Koliko smo igraca tako propustili jer se guralo tehnicarske balerine kojih sada nema nigdje. Decko ima 18 godina, Dinamo je savrsena sredina u kojoj moze izvuc vise nego u jednom Sibeniku.

Nisu bezveze zainteresirani Atalanta i Sparta Prag, ocito vide nesto u njemu. Mozda ce bit nesto od momka, mozda nece, ali treba pokusat i riskirat da kasnije ne bi plakali da smo propustili low risk high reward priliku.
  • Sbkbbb
    305
    sve pet, ali sa ovakvim igracem ja nebi pokusao. Povezan sam sa klubom i znam o vemu pricam. Decko nebi dobio priliku da tata nije dan noc u klubu i uvjetuje sa svakakvim pizdarijama.
    Bolje uzeti Morrisona koji bi mogao izrasti u top stopera.
  • Jurki
    17k
    Nisu bezveze zainteresirani Atalanta i Sparta PragNitkoBitan

Nisam bas upratil tog klinca.. ali to kaj su zainteresirani Atalanta i Sparta Prag.. mogu samo odgovoriti s cinjenicom da je je Chelsea svojevremeno kupil Delaca.
    Svi klubovi to rade.. kupuju se neafirmirani klinci na kile za sitnu lovu.. pa ak koji uspije super.. ako ne.. dobije šut kartu.

Edit: s obzirom da Šibeniku gori pod petama kaj se financija tice.. onda bolje da tog klinca utrpaju nekam dalje za neku vecu kintu.. nego da ga mi uzmemo za sitnis.
    Šibenik mi je simpatican klub i zbog naseg prijateljstva s Funcutima, a i zelim im da se vrnu u prvu ligu za godinu dana jer su balvan u oku tovara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.