• emilperska
    10.2k
    Imam osjećaj da tu veleumni Mario Cvitanović kao trener Lokse, a vjerovnik Šibenika igra neke druge igrice. 2 direktna konkurenta za ostanak. Ovog prvog jebe za dug, a drugog trenira da ostanu u ligi. Bas pozeljna reklama za HNS, TV prava i regularnost lige.

Ako je banci prosla AML provjera, sta te boli kurac s kojeg racuna ti je Šibenik uplatio? Čovjek ima direktni interes da se Šibeniku uzimaju 2 boda jer postoji solidna šansa da ispadne s Loksom ..
  • Brusa
    3k
    sere cvitanović eto što se događa. Zato su ga i stavili za trenera lokse. Jel vratio pare uplatitelju ako ne pripadaju njemu?
    (Sve je samo moje mišljenje na temelju pročitanog, nemam insajderske)
  • Jos-Optimus
    5.4k
    istina...i nedopustivo. Frajer dobio novce inradi sprdačinu od svega
  • Mali Zeus
    16.8k
    Super mi je kak je vijest da Banić ide u Hajduk prošla sam tak, water under the bridge dok je činjenica da ćemo mi, igrom slučaja, zadnje 3 igrati doma praktički veliki skandal otkad je to objavljeno.
  • nemapredaje
    5.1k

Jbg, imamo i mi istu priču s Mudražijom
  • Mali Zeus
    16.8k
    Jbg, imamo i mi istu priču s Mudražijomnemapredaje

Imamo i sjeti se kakva je to isto bila priča jer je eto prošao liječnički, a imao je oteklinu na koljenu pa kako to kako to.
  • Facke
    5.8k
    Kaj se Banica tice tu jos nije nist gotove. Oba dvije opcije su v igre. Da produzi ili da ide v Hajduk.
  • gaTeDZG
    1.2k
    Poruka Funcuta:

"Obraćamo se cjelokupnoj hrvatskoj javnosti iz "Europskog grada sporta", titule koja je i na prvu zvučala apsurdno, a nakon minulih događaja jasno je da se radilo o mazanju očiju javnosti od strane političke klike. Naime, živimo u gradu koji marginalizira sport svake vrste, nema adekvatnu sportsku dvoranu, vanjske terene u užasnom stanju itd. Nas kao grupu boli to šta je nogometni klub prodan za cijenu prosječnog automobila, kao i korištenje pomoćnih terena koji su danas pogodni jedino za praksu studentima agronomije.
    Gospodine Karajica, kako ste nam? Planirate li isplatit pošteno zarađene novce igračima i zaposlenicima kluba? Vidimo Klagenfurt je dobija licencu, znači može se, samo to je uređena zemlja, pa je očito pritisak kaznenog gonjenja veći od želje za vlastitim obrtajem love. Gospodine Karajica zašto je već duži period blokiran račun kluba i nema poslovnog subjekta koji nije uša u naplatu pripadajućih im dugova jer se rasipalo na sto strana? Mogu li ruke dati i poslovni partneri ili svi zajedno više ne znate di udarate? Gospodine Karajica kad će novi stadion? Uostalom, nije da će vas vlast ovog grada gonit za nešto, posebno nakon šta ste se zajedno sa još dva pavijana onako ponosno naslikavali na projektu priko kojeg se vjerojatno oprala lipa suma. Možda da im to donese koji politički punat bi se i uključili, ali ovako mogu glumit da imaju bar minimum obraza. Gospodine Karajica šta iduće da gledamo na stadionu? Da se nas pita, tamo želimo gledat stabilan nogometni klub, a ne ragbi, koncerte i ostali opijum za mase koji ipak nisu donili zaradu koju ste očekivali. Gospodine Karajica mislite li ikad zaigrat otvoreno, reć šta su to potpisali oni prije vas, ili se bojite da se to kasnije ne dogodi i vama jer jedino šta je sigurno u HNK Šibeniku je to da poštenja očito već duži period nema. Gospodine Karajica pronađite obraz, javno se izjasnite o svemu, a ne da vam dodirna točka sa klubom bude praćenje na društvenim mrežama. Imate dovoljno godina i smatramo žalosnim da se kao jedan "poduzetnik" niste naučili da se ne može sjediti na više od jede stolice. Za svaki slučaj, vi sjedite na minumim 50!
    U konačnici, gospodine Karajica, nakon svega viđenog, ODJEBITE!
    Riba smrdi od glave, ali smrde i svi ostali dijelovi pa smo tako dužni raščistiti još neke stvari.
    "Poštovana" politička gradska mašinerijo, ima li u proračunu mjesta za još jednu kameru koja će gledati i nadzirati to kakvi se ugovori potpisuju u HNK Šibeniku? Ipak vas to nije briga nakon šta ste rješili "uteg" od kojeg se ne može ubrat 10% dok je klub mjenjao vlasnike koji su bili jedan sumnjiviji od drugog.
    Jel vas sram nazivati ovaj grad gradom sporta dok dica nemaju uvjete za treninge i nemaju se di otuširat? Sve je to vama "lipa priča", čas smo grad sporta, čas grad mladih, čas europski, a jedino šta se od toga dobije je neki nakaradni mural koji plaćaju građani grada Šibenika da nagrđuje gradske fasade. Posebne pohvale stručnjaku koji je super mural sa porukom "Još je puno lijepih priča pred nama" odlučija napravit pokraj murala za našeg preminulog člana. Da ovaj grad svoj profit miri na račun vaše gluposti ima bi proračun kao Las Vegas.
    Poseban pozdrav i svima koji su tribali reagirati ranije na mutne poslove unutar jednog poslovnog subjekta, ali u kancelariji je ladnije i teže se zamirit nego kad se dođe na "misto zločina". Još jedan pozdrav i kvazi treneru koji je čak trenutno i pronaša angažman u jednom prvoligašu. Dat će Bog da ti prisidne svaki euro koji si izmuza priko lihvarskog ugovora potpisanog dan prije promjene vlasništva kluba.
    Svi ste vi direktni krivci za stanje u klubu koji je svašta proživija u skoro 100 godina postojanja, ali ovakvih lopova teško da je moga i zamislit isprid svog praga. Znajte da postoje oni kojima HNK Šibenik nije poslovni subjekt i spremni su se borit svim mogućim sredstvima da istina ugleda svitlo dana. Svi raniji lopovi i mutikaši su otišli u sramoti, tako ćete i vi, bilo da se izdajete za političare, biznismene ili direktore.
    Ne smijemo zaboraviti igrače nogometnog kluba, kao i djelatnike, kojima iskazujemo potpunu podršku u potraživanju onog šta im se duguje. Znajte da uvik možete proć podignute glave kroz Šibenik, za razliku od nekih.
    Kad brod tone, prvi bižu štakori, ali od nas pobići nećete! Funcuti su od danas vaš tužitelj, sudac i porota!"

Puna podrška!
  • emilperska
    10.2k
    Šibenik treba financijski motivirati.
    Ti svi igrači su obrtnici. Izdavanje fakture s obrta prema GNK u slucaju uspjeha ne bi smjelo biti protuzakonito. Isplata ne moze ici preko kluba jer je njemu racun blokiran, igraci nista od tog ne bi dobili.
  • NKDZ86
    3.9k
    kakvo govno moras bit da igras na ovaj način. bili su m. satelit, više nisu, ali isti konj ih vodi i želim im brzo ispadanje u 2. hnl
  • Droljo
    15.4k
    Vratit će bodove Šibeniku. Uplatili jesu na vrijeme samo su to rešili preko tvrtke koja je vlasnik šibenika i tvrtke koja je vlasnik te tvrtke :lol:
    Koliko sam ja shvatio, te firme trebaju cvitanoviću sastaviti nekakav dokument da je novac uplaćen njemu baš taj dug, da nije greška i da neće to potraživati nazad. Ja sam to simplificirao ali tak i treba.
  • Ivdzo11
    6.2k
    Farsa ide dalje: Šibenik prijeti da će igrati s juniorima do kraja ako mu HNS ne vrati bodove?!

Ako pak njihova odluka bude išla na štetu Šibenika, kako pišu Sportske novosti, klub je spreman poduzeti drastične mjere pa prijeti da će posljednja tri kola igrati s juniorima?! Narušila bi se regularnost lige jer Šibenčani u sljedećem kolu igraju protiv Rijeke koja se bori za naslov prvaka, a u posljednjem kolu dočekat će Hajduk koji i dalje gaji nade u titulu. Financijski raskol u Šibeniku tako bi mogao utjecati i na rasplet utrke za naslov HNL-a, što naravno nitko ne žel jer bacilo bi to veliku mrlju na naš nogomet.
  • Pacho
    795
    Sjajno...
  • rioda
    8.2k
    Ma dobro, malo rade pritisak da im se bodovi vrate, a vjerojatno i hoće. .. Ovo nam odgovara jer ako im vrate bodove bit će jako nabrijani protiv Rijeke
  • Peškaman
    6.8k
    Gdje je sad Vejić da komentira : " Baš slučajno,je'l ,Cvitanović na klupi Lokomotive ".
    Fuj!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.