• Klenx
    7.9k
    Ova sezona HNL-a je sve, samo ne normalna.
    Takav je i jedan potencijalni slučaj razvoja posljednja tri kola.
    Naime, postoji scenarij gdje Hajduk, ako dobije sve tri utakmice do kraja (nećemo sad ulaziti Hajduk ovakav onakav, gledamo hipotetski), može biti prvak, ali samo ako Dinamo odigra točno jedan remi i dobije preostale dvije. Ni više ni manje.
    Ako bi Rijeka dobila ostale dvije utakmice tom slučaju bi se zatvorio krug 3 ekipe sa istim brojem bodova gdje Hajduk ima najviše bodova u međusobnim omjerima i bio bi prvak.

U ostalim slučajevima iz perspektive tovara (ako uzmemo da ne mogu dobiti Rijeku 4 razlike u predzadnjem kolu, i da dobiju sve do kraja):

Ako Dinamo izgubi jednu utakmicu – Rijeka mora još jednom kiksati.
    Ako Dinamo remizira dva puta – Hajduk opet ovisi o Rijeci i čeka još njihov kiks.
    Sa jednim remijem Dinama i dvije pobjede - ovisi sam o sebi, neovisno o rezultatima Rijeke.

Hajduk mora pobijediti sve, ali i nadati se da Dinamo ne pobijedi sve – ali da ne kiksa (i to samo remi) više od jednom, ako Rijeka dobije preostale dvije utakmice. Apsurdno do boli.
  • striko
    2.2k
    Nakon Gorice će računica biti jasna :)
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Ma ja sam uvjeren u tri pobjede naše na Maksimiru. Mi smo se psihički digli i vjerujem da ćemo rutinski odraditi sve tri utakmice. Biti na 100% i uzimamo 9bodova. Za ostalo vjerujem da će se posložit.
  • gaTeDZG
    1.5k
    Stjepan Badrov je opet bio u centru pažnje. Dobio je crveni karton.

Nedavno je nakon utakmice protiv Lokomotive verbalno napao suca i gurao ga u prsa.
    "Nikad nećeš biti sudac, znaš gdje ćeš biti sudac, bit ćeš sudac u Arbanasima."

A javnost ga pamti i po tome što se u Varaždinu prošle sezone žalio na ispumpane lopte.
  • Noel
    11.9k

Tog lika je dovoljno samo vidjet na tvu. Da ništa ne govori. Faca i glava sve govori.
  • gaTeDZG
    1.5k
    Napumpana ega puna frustracije izlaze na vidjelo, pogotovo kad opet dođu na mjesto gdje pripadaju a to je broj tri, njihov omiljeni.
  • Omake
    8.7k
    xG tablica nakon 33 kola lijevo i desno drugi dio prvenstva. Osijek se pod Rožmanom diže. Zadnja 4 kola su najzabavnija momčad lige, i ofenzivno najpotentnija. Stvaraju 2,04 xG, a dopuštaju 1,22. Ukupno 3,26 očekivanih u ligi gdje pada 2,2 gola je odlično i nadam se da ćemo vidjeti više ovakvih trenera u budućnosti, a što manje ovih kojima je jedini cilj ne primiti i tu i tamo uvaliti kakvu kontru. Od 19og kola mi smo samo 2 put dozvolili momčadima preko 1 očekivanog gola, Rijeka oko 2 i Istra 1,6. Od tog kola smo na prosjeku od 0,72 po utakmici što je dosta dobro, a bez te 2 utakmice na 0,55 što je odlično. Ukupno smo na 29 očekivanih primljenih golova ove sezone dosad. U prvih 18 kola smo bili na 1,1 po 90 minuta.

aJQjXGC.png
  • Dani Olmić
    1.5k
    znaci moraju ic po pobijedu pod svaku cijenu
  • ElDorado
    4.1k
    Ma ja mislim da je to definitivno odustajanje i motivacija nikakva
  • tp1997
    1.5k
    Znači, osim ako tovari nekako ne otkinu bodove Rijeci, Riječani mogu početi slaviti naslov.
  • NKDZ86
    4.2k
    je je, rijeka inače igra konstantno dobro i ne oscilira, ne budi smiješan
  • tp1997
    1.5k
    Mogu oscilirati koliko hoće, baš će im težak posao biti protiv već ispale, demotivirane zadnje momčadi lige, i Belupa između dvije utakmice finala.

Jedina šansa je da tovari protiv njih odigraju poštenu utakmicu, i u doslovnom i u prenesenom značenju
  • ivanzg
    333

Postoje metode kojima se motivacija dodatno diže, pogotovo ljudima koji nisu mjesecima vidjeli plaću .
  • Droljo
    16.4k
    Nije jednom već ispala ekipa krojila ljestvicu. Nogomet se igra 11 na 11 i svakako obje ekipe žele pobjedu u bilo kojem trenutku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.