• Švabo86
    138
    Gledam bas emisiju na maxsportu. Jebote pa ovo nije normalno da na televiziji imaš ova 2 "strucnjaka" koji su takve tovarcine. Samo placu zato što je Hajduk izgubio. Pa to vani nema nigdje
  • NORTE
    15.4k
    Inače danas je 35. obljetnica Hajdukove komemoracije za Tita održane 1990.
    (Kako vidimo održavana je zapravo tradicionalno svake godine do tad)

Novinski izvještaj s utakmice Hajduk-Cz odigrane 4.5.1980.
    mpmxy7p2a62fzo9n.jpg

4.5.1990.
    10 godina nakon smrti Tita NK Hajduk Split je u svojoj kino-dvorani to obilježio komemoracijom, a na njoj je bio i kapetan Crvene Zvezde.
    9p9nf1fz0uuzcxfk.jpg
    (9 dana kasnije izbili su veliki neredi u Maksimiru protiv Zvezde.)

3.5.2025.
    bad_blue_boys_dinamo_roko-7.jpg
  • Tvrdica McTvrdi
    14
    Šteta, nekako sam si u glavi posložio da će danas igrati barem remi, ali s druge strane nije možda ovo ni loše. S jedne strane nada Orjune sada je splasnula s 2% na 0.1%, a s druge našima podsjetnik da još uvijek nismo lovina i nema opuštanja. Ukoliko odradimo svoj posao uvjeren sam da Šibenik odrađuje drugi dio.
  • Jurki
    17k
    Nama slijedi Slaven koji se ocito oprostil od borbe za cetvrtu poziciju i sve snage budu uprli u finale Kupa.
    U kakvom god stanju oni dosli u Zagreb, mi se moramo baciti na glavu od prve sekunde.
    Rijeka koja ima jako tanku klupu, puno kartona ide na megdan Šibeniku koji se grcevito bori za opstanak i siguran sam da budu probali sve napraviti da se na kraju iscupaju iz govana. Isto tak Rijeka ima sjeban raspored i puno putovanja u roku od 7 dana. Idu u Šibenik, pa 4 dana kasnije vec trebaju biti u Koprivnici, odmah iza toga moraju u bus pa za Split.
    Tovari nakon meltdowna jucer idu Gorici koja je i danas pokazala u Rijeci da nije uopce bezazlena ekipa mogu zakucati zadnji cavel u tovarski lijes.
    Isto tak mislim da u slucaju kraha u Gorici nebudu se naguzili Rijecanima jer im je to zadnja utakmica doma ove sezone..

Mi moramo sve 3 dobiti i nadati se posrtaju konkurencije vec iduce kolo. Nadam se da nam zadnje kolo nebu nist ovisilo i da zavrsimo posel kak spada.

Edit: idealan scenarij:

Ši-Ri x
    Gor-žohari x
    Žohari-Ri x

I uz sve nase pobjede smo na 3 boda ispred Rijeke prije zadnjeg kola.
  • Jos-Optimus
    5.4k
    ovo je poprilično realno, ja čak mislim da će ih Hajduk dobiti...i to lagano, preumorni će ovi biti
  • ShanKu
    1.5k
    Nadam se da su barem toliko pametni dolje, da ne puštaju nikad nikome 3 boda (Rijeci). A i Rijeka bi znala kiksat jednu od ostale dvije tekme.
    S tim da...: Sandro P. povedi nas po 9 boda :strong:
  • Mali Zeus
    16.8k
    ↪Jurki ovo je poprilično realno, ja čak mislim da će ih Hajduk dobiti...i to lagano, preumorni će ovi bitiJos-Optimus

Goricu?

Pa imaju cijeli tjedan za odmor.
  • Mali Zeus
    16.8k
    ↪Mali Zeus ne, Hajduk RijekuJos-Optimus

A to. Ma dobro sve je moguće, pitanje u kakvom će stanju tovari biti do tada.
  • ElDorado
    3.6k
    Dobro bi bilo da tovari dobiju Goricu. Znači da će im nada još biti živa protiv Rijeke.
  • nemapredaje
    5.1k
    Rijeka će biti energetski mrtva do Splita.

Već su jučer bili mrtvi drugo poluvrijeme, u subotu imaju vjerujem tešku utakmicu u Šibeniku, pa za četiri dana još težu u Korivnici, pa opet za četiri dana najtežu u Splitu. Dakle u 8 dana 3 teška gostovanja.

Ako to izvuku onda im svaka čast i zasluženo će biti prvaci.
  • OsamŠest
    4.9k

Hajduk im je treća tekma u tjedan dana..
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Idemo telki po tekmu,full focus na slaven I subotu:pray:
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Ostavite se kalkulacija sta ce kako ce Rijeka, gledajmo sebe i pobjedimo preostale tri utakmice. Ako to napravimo, virujte imat cemo sta slaviti.
  • Klenx
    7.7k
    Ova sezona HNL-a je sve, samo ne normalna.
    Takav je i jedan potencijalni slučaj razvoja posljednja tri kola.
    Naime, postoji scenarij gdje Hajduk, ako dobije sve tri utakmice do kraja (nećemo sad ulaziti Hajduk ovakav onakav, gledamo hipotetski), može biti prvak, ali samo ako Dinamo odigra točno jedan remi i dobije preostale dvije. Ni više ni manje.
    Ako bi Rijeka dobila ostale dvije utakmice tom slučaju bi se zatvorio krug 3 ekipe sa istim brojem bodova gdje Hajduk ima najviše bodova u međusobnim omjerima i bio bi prvak.

U ostalim slučajevima iz perspektive tovara (ako uzmemo da ne mogu dobiti Rijeku 4 razlike u predzadnjem kolu, i da dobiju sve do kraja):

Ako Dinamo izgubi jednu utakmicu – Rijeka mora još jednom kiksati.
    Ako Dinamo remizira dva puta – Hajduk opet ovisi o Rijeci i čeka još njihov kiks.
    Sa jednim remijem Dinama i dvije pobjede - ovisi sam o sebi, neovisno o rezultatima Rijeke.

Hajduk mora pobijediti sve, ali i nadati se da Dinamo ne pobijedi sve – ali da ne kiksa (i to samo remi) više od jednom, ako Rijeka dobije preostale dvije utakmice. Apsurdno do boli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.