• Ijayi Atiemwen
    2.7k
    Moja greška :rofl: mislio sam na svibanj. Očito se nisam još sav otrijeznio od jučer :smile:
  • Jay
    1.4k
    Danas se zbog jučerašnje velike pobijede na svim poljima i zbog ponosa i na Misu išlo s majcom koje ima malo slovo dNKDZ86

Bilo je zanimljivo i šetati Jarunom danas.
    Puno Petkovića na leđima, jedan Valentinovo dres, jedan Cufre i par klinaca sa svojim prezimenom.
  • Sajla
    8.4k
    mislim da je taj raspored poprilično siguran, tj. da svi igraju zadnje kolo u isto vrijeme. možda ako sve bude odlučeno unaprijed razvuku na par dana zbog tv prijenosa, ali ne očekujem tako nešto.
  • slavkomao
    30

Idemo kolo po kolo rjesavati stavke.
    Subotnji scenarij pocinje s X na Subicevcu, a onda poslije lovimo preuzimanje prvog mjesta.
    Negdje oko 21:39 smo na +1 ;)
  • Krizy
    55.5k
    Čestitke majstorima koji su nakon Gorice htjeli gurati juniore :wink:
  • Davieboy86
    505
    Pa to sam i napisao. Iduce kolo mestre moj…
  • fakin
    601
    zadnje kolo igra se u isto vrijeme samo one utakmice koje ovise o naslov ili ispadanju. lani nije ovisilo i igrale su se sve utakmice u različito vrijeme. znači nakon predzadnjeg kola saznat ćemo satnicu za zadnje kolo.
  • Zagi
    9.6k
    Čekaj. Znači iduće kolo navijamo za šarane , a kolo iza za tovare?
    O živote, težak li si.
  • gaTeDZG
    1.2k
    - Rijeka mora osvojiti i SuperSport HNL i SuperSport Hrvatski kup
    - Konferencijsku ligu mora osvojiti netko tko je u domaćem prvenstvu u poziciji da izbori Ligu prvaka ili Europa ligu - u ovom trenutku su to Chelsea i Real Betis.
    - Porto mora ostati u top 3 u Portugalu (82% šanse da se to dogodi)
    - Club Brugge mora ostati u top 2 u Belgiji (92% šanse)
    - Feyenoord mora ostati u top 3 u Nizozemskoj (94% šanse)

Ako se svi ti uvjeti ispune, Dinamo će imati najveći koeficijent od svih klubova u kvalifikacijama za Europu ligu te bi tako zavrijedio izravan plasman u ligašku fazu. To bi ujedno značilo da bi u Europu umjesto 10. srpnja krenuo 24. ili 25. rujna.
  • prefontaine
    2k
    To bi ujedno značilo da bi u Europu umjesto 10. srpnja krenuo 24. ili 25. rujna.gaTeDZG

Ma bjež', 'ko će toliko čekat na europske utakmice
    :lol:
  • Paggini
    47.9k
    Dajte mi Astanu na kipućem asfaltu, šta mi je sezone bez Astane...
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Čitam Olivarijev tekst u SN, mislim si, dobar opis rada i opusa Xabi Alonsa, kad ono tamo, naš Sandro. Ne omalovažavam ništa, ali upravo se događa efekt kojeg sam se pobojao na početku….

“Perković je posrnulu momčad uzdigao poput feniksa”
    “Postao je jedini trener koji je pobijedio Rijeku i Osijek!!”
    “Perković je postao fenomen”
    “Neki trofejniji treneri od njega nisu dobili ovacije BBB, ali on je”

Prvi sam osobno stao uz Perkovića, među prvima tu pozvao na mir i nisam dao da se ruga s čovjekom jer sam pretpostavio da će od (kvalitetnih, ne svih! ) prethodnika uzeti nešto da valja (dokaz su poljudskih 3-5-2 i recept od prošlog proljeća) jer nam je to i trebalo nakon svega. Ali ništa od ovoga nije trenerska ruka i njegova kreacija i imaginacija, sve je ovo šampionski gen kojeg imamo i koji Dinamo gaji godinama. Uz liderstvo najiskusnijih, naravno.
    Jer nismo mi odigrali bogzna kakve partije, dapače, svi su nas ozbiljno ugrozili.

Ponavljam, ništa protiv čovjeka, možda i dobije šansu pa ju iskoristi, tko zna. Ali raditi od njega Mesiju, to mi je ono, teška travestija. Na kraju, pitanje za Olivarija i istomišljenike na kraju, čija je zasluga ona fenomenalna partija u Velikoj Gorici?
  • kadsemasazatalasa
    46
    jel spomenuo u tekstu da je debitirao u KC s 1:4?
  • Mali Zeus
    16.8k
    A čim krene lošije odmah bi tog istog Perkovića bacio u blato i gazio ga iz teksta u tekst. Odvratna, ogavna ekipa.
  • ElDorado
    3.6k
    pored toga ruku na srce i nismo odigrali nešto. 20-25 minuta protiv Rijeke i 15-20 minuta drugog poluvremena protiv tovara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.