• Sibirski plavac
    5.6k
    Jel fali itko Riječanima u idućem kolu ukoliko danas dobije žuti?
  • Zagreb1992
    2.4k

Devetak je out...2 žiuta je imao do ovog kola ..čudi me da nije spomenuo to komentator
  • emilperska
    10.9k
    Orjuna jasno zagovara puštanje Rijeci ako se za to stvore uvjeti (Hajduk kiksa jos jednom/mi dobijemo Belupo i Loksu).
    Treba biti iskren, isto bi zagovarao i onaj nesportski dio naših duša. Ipak s tim pustanjem nikad nista dobro nece izaći, sve se vrati htjeli mi to ili ne.
    A i realno oni ce sami konkurentu koji je fin.slabiji od njih, dati fin.injekciju na koju nije navikao. Mi u 2025. cemo budzet ionako ostvariti..

S druge strane, ta utakmica se igra nakon Rijekinog kupa pa bi moglo izgledati sve skupa tragično. Ovi jedva stoje, ovi ne smiju izvući na X da ih orjuna ne lovi po gradu hahaha..
  • emilperska
    10.9k
    Devetak je out..Zagreb1992

Nije, ovo mu je 8. ili ti 2.
  • Zagreb1992
    2.4k

https://hnl.hr/supersport-hnl/akumulirane-opomene/

ovdje piše da ima 2 ..sumnjam da su ažurirali odmah u sekundi
  • Paggini
    53.9k
    Ovi jedva stoje, ovi ne smiju izvući na X da ih orjuna ne lovi po gradu hahaha..emilperska

:lol: :lol: :lol:

Ako lucic bude na golu, jasno ce biti svima da će ići na puštanje
  • Infinity
    18.7k
    Sibenik igra iznad svojih mogucnosti i definitivno ima sanse protiv Rijeke na domacem terenu. Nama ce biti jako bitno da u petak Osijek dobije Lokomotivu, tj. da Sibenik ostane u borbi za opstanak. Steta da se utakmica izmedju Sibenika i Rijeke ne igra prije ove Osijek - Lokomotiva, mada gledajuci posljednje tri utakmice Osijeka mislim da ce dobiti.

Nakon Subicevca Rijeku cekaju dvije utakmice kupa, te Belupo i Hajduk. Nece oni tu proci neokrznuti.

Gorica je najgori gost lige i tesko je bilo za ocekivati da ce danas nesto napraviti. Ovo je sigurno utakmica u kojoj sam najmanje vjerovao u njihov kiks.
  • emilperska
    10.9k

Na Sofi i Rezultatima pise da je do ovog imao 7.
  • Kruno
    956
    Ma mislim da nece. Njima je veca sramota ako Rijeka osvoji.
  • Crni86
    11.6k
    U najavi derbija rijeke i dinama, devetak je istaknut u rubrici igraci sa 2 zuta. Tom logikom ovo mu je treci
  • Paggini
    53.9k
    Njima je veca sramota ako Rijeka osvoji.Kruno

Nemaju oni problem sa sramom jer srama nemaju. Ako ispadnu iz svih realnih kombinacija, očekujem travestiju jednakoj Engleska Ukrajina 2009.
  • fakin
    877
    nemojte zaboraviti da rijeka danas igra bez svog najboljeg igrača koji se vraća iduće kolo.
  • LA BOMBA
    294
    Hajduk će pustiti Rijeci, a Slaven će se dogovoriti sa Rijekom da im puste u zamjenu za kup. Ostaje samo još Šibenik.
  • fakin
    877
    Zlomislić je dobio upravo 3. žuti i nema ga iduće kolo u Šibeniku

edit: ipak nije, komentator krivo vidio.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Jankovića nema u Šibeniku.
    Tak veli spiker na radiju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.