• FelceAzzurro
    366
    Jos su velike 3 utakmice do kraja. Naše je doci na stadion i dati im vjetar u leđa. Njihovo je da se koncentriraju i izguraju ta 3 finala na najjače. Nikakve fešte, to nas je dovelo isprva i u ovu poziciju. Kad se samo sjetim onog susramlja od vatrometa na pocetku sezone :vomit:
  • BBBaranja
    3.4k

Pero je ozljeđen,teško da će konkurirati za nastup.
  • cibona
    5k
    Nemojmo se blamirati s dočekom. Pobijedili smo raspali i nikad gori hajduk tek prvi puta ove sezone, nismo ni približno osigurali naslov prvaka, naprotiv, niti ne ovisimo sami o sebi. Prije tjedan dana smo s razlogom prozivali 90 posto igrača, a sada bismo od njih pravili heroje nakon samo jedne dobre odigrane utakmice? Ne hvala.

Prvo neka ostvare maksimalan učinak u narednim utakmicama pa onda možemo govoriti o slavlju.
  • DrawTube
    6.7k
    Ma dinamovci imaju amplitude, uvijek su ih imali

Prije 20 dana je bilo da je ovo nakupina ljudi bez muda i da ih ništa neće iskupiti, sada se rade doceci
  • Miro Vugrinec
    8k
    Ostalo je 5 tekmi do kraja sezone. Ova današnja sramota od prve 3 ekipe je nama puno veći plus nego da je završilo sa 3 pobjede prve 3 ekipe. Hajduk i Rijeka nas se uvijek boje dok smo god živi, a znajuci danas da smo kiksali i da su mogli pobjec na nedostižnih plus 7 pucali su si u mozak i psihološki puno vise padaju nego mi.

Također u ove 3 utakmice danas dobili smo prvu pobjedu Osijeka koja im je golem podstrek za dalje, a di ćeš bolje nego da nastave kući na punom pampasu protiv Hajduka. Barem bod da uzmu to bi bilo od velike koristi.

Znaci ostane nam 5 tekmi od čega možemo reci da su prve dvije tekme sezone. Ako pobjedimo Hajduk i Rijeku u derbijima, dovoljan nam je jedan remi od te dvije ekipe u 4 utakmice, a igraju međusobno također i poprilično je sigurno da će u te 4 tekme i jedni i drugi kiksati najmanje jednom ako ne i dvaput. Pobjedom u derbijima mi se dižemo u visine i psihološki kočnice se otpuštaju, a kad kralj otpusti kočnice, 3 tekme doma protiv "slabijih" protivnika se čine kao prepreke koje se mogu rješiti bez problema. Isto tako te pobjede dodatno ubijaju tovare i Riječane i zakucavaju ih psihološki.

Tako da, ajmo momci, danas vam je bila prilika za ispucat zadnji los dan, sad uzet 5/5 i prvaci smo. Znam teško će biti, ali 4 tekme doma od zadnjih 5 i dva derbija koje nisi nijednom dobio ove godine jednostavno moras dobiti ako u sebi imaš D od Dinama. Tako da ništa nije gotovo, nadajmo se da će Sandro galvanizirati momke. Kao sto smo mi našim očajnim predstavama dali šansu tivarima i Riječanina, tako i oni nama svojim očajnim predstavama vraćaju šansu za prvaka
    Miro Vugrinec

Kao sto sam i rekao nakon onog kola gdje su sve 3 ekipe kiksale, to je bio prijelom sezone, tu su nas mogli sahraniti u ovoj sezoni, a oni nas uskrsnuli. A klub kao sto je Dinamo to kažnjava. Danas nogometno nenajbolja tekma, klasični tvrdi derbi gdje su čak možda i bili konkretniji od nas, ali pobjednički mentalitet i vjera da si bolji je dovela dečke do pobjede. Svi su se bacali na glavu, išli 200 na sat i onda ti i uđe gol od Rpg-a, onda ti i Galesic skine loptu koja već ulazi u gol. Sve ti onda ta lopta i Bog vrati. Kao sto i ovima dolje uvijek Bog vrati za svu tu mržnju i navijanje u kojem je glavna riječ MRZIN.

Ostala su još 3 finala, Rijeka ima 4 finala, uopće nema dileme da ova Rijeka nije sposobna pobjediti sve 4 utakmice i gotovo sam siguran da će se negdje poskliznuti, možda već sutra. Mi imamo 3 tekme doma, 3 protivnika koji nam po nicemu ne bi smjeli parirati kad smo na 100 posto voljnog momenta, a sad to defintivno jesmo. Ništa još nije gotovo i još nismo prvaci, lijepo je pobjedit kako mi to kažemo HNK Euforiju, ali ne smijemo sami upasti u tu euforiju i zavaravati se.

I danas nije to bilo bajno, kad uzmeš da si igrao protiv trenutno najlošije ekipe lige po igri, a nisi ih izdominirao, ne možeš biti zadovoljan s nogometne strane. Ali igru piši, bodove briši. Analizirat tekmu, poradit na boljem presingu, na tečnosti igre, skupit glave, zapet na treninzima i uz pravi angažman ne bi trebalo bit problema za 3 od 3. Ali samo u slučaju da angažman bude pravi. Jer danas da angažman nije bio pravi, ne bi nam ni lopta vratila, a ovako je. Tako ds samo hrabro momci, odlika velikih ekipa je da i kad ne igraju dobro pobjeđuju i osvajaju, a vi ste veći dio hnl sezone tanki, ali ćete ne sumnjam pobjedit i ove 3 do kraja i tako dokazat još jednom da jeste velika ekipa i da smo veliki klub.

Samo jako, samo hrabro kako i dolikuje našem Dinamu!
  • Droljo
    15.3k
    kad ste to skužili?
  • NORTE
    15.3k
    Sve ti onda ta lopta i Bog vrati. Kao sto i ovima dolje uvijek Bog vrati za svu tu mržnju i navijanje u kojem je glavna riječ MRZIN.Miro Vugrinec

Ovo ću istaknuti iako se nisam mislio ni doticati zla, ali ono jednostavno ne može pobijediti i opet je poraženo.

Zanimljivo da smo i u prošloj sezoni izgubili prvi derbi doma pa onda i na Poljudu, zatim X doma i onda tek pobjeda na Poljudu za slom zla.

Zahvalni budimo na tome gdje smo i bavimo se svojim klubom, budućnost zaista izgleda obećavajuće!

Moram istaknuti Stojkovića, kakav borac je taj dečko!
    Zamijenjen je na poluvremenu kako bismo zaigrali Jakirball s dva napadača iako je Petko zapravo bio razigravač.

Vojnik Perković odradio dobar posao. Pokušao s Pjacom desno pa to izmjenio nakon pola sata jer nije išlo, a onda u 2.poluvremenu prešao na Jakirball jer druge opcije nismo ni imali.

Moram spomenuti i da su u dva navrata zbog naših baklji na travnjaku zaustavljeni napadi (kontre) dinama koji je u tim momentima izgledao sposoban dovršiti posao.

Sudac Erceg odsudio vrlo dobro.

Pred nama je Slaven Belupo, nadam se da ćemo rasprodati sve i u top atmosferi do uvjerljive pobjede.
  • marcio amoroso
    41.2k
    Perković je dobro rekao, bili smo u kanalu, u rupi i nismo uopće vidjeli svjetlo. Sada ga hvala Bogu vidimo, ali daleko je ovo od kraja. Sad se ne smijemo opustiti jer smo već dovoljno toga prosuli zbog opuštanja.

Na nama je da dobijemo ove tri utakmice, a ako Rijeka dobije sve četiri do kraja ja ću im prvi čestitati.
  • bbb medimurje
    3.9k
    apsolutno se slazem! ako igrace pomisle da je ovo gotovo i opuste se i podcjene belupo e onda krecu problemi. Profestali jucer jesmo i vec od danas maksimalan fokus mora biti na Belupu!
    Pa tak evo statistike Belupa u GOSTIMA u drugom djelu sezone: BEZ PORAZA SU!! imaju 5 pobjeda i 3 remija uz samo 3 primljena gola i 10 postignutih

Edit: u cijelom drugom djelu polusezone Belupo ima samo 3 poraza i svi su bili 0:1 (mi, tovari i varazdin)
    Ceka izuzetno teska utakmica i moramo biti svi 100% unutra bez imalo opustanja jer nece biti dobro!
  • rokikaciga
    1.1k
    Znam da Sandro (jos) nije da bude glavni trener u Dinamu ali se vraski priblizava tome. Sve jasnije i jasnije mi je zasto je izdrzao toliko otkaza glavnih trenera. Da ga je Fabio slusao mozda bi sada bili na +6 a Fabio bi jos bio na klupi.
  • DiddyGuela
    3.3k
    Ajmo malo stati na loptu. Velika pobjeda jucer, konacno smo prvi nakon nekoliko mjeseci...ali to ne mijenja cinjenicu da nas i dalje ceka veliki posao tokom ljeta. Novi trener i cicenje kadra za bolju i uspjesniju iducu sezonu.

Prebrzo se zaboravljaju Istra i Gorica a prelagano se upada u euforiju nakon Rijeke i hajduka.
  • skener
    2.5k
    Ništa još nije gotovo, ne ovisimo sami o sebi, ali naši rivali jako dobro znaju

Unatoč svemu, još uvijek trajemo. Na koljena pred nikog nećemo

I toga se jako boje svo ovo vrijeme
  • Droljo
    15.3k
    Pa nama su otpali ktc, rpg, ristovski zbog kartona i torrente zbog ozljede! :grimace: katastrofa jbte
    Tko će igrati protiv slavena?
    Moha Galešić Mmaee Franjić je jedino šta ostaje.
  • NKDZ86
    3.8k
    Danas se zbog jučerašnje velike pobijede na svim poljima i zbog ponosa i na Misu išlo s majcom koje ima malo slovo d
  • Fan
    1k
    Pa nama su otpali ktc, rpg, ristovski zbog kartona i torrente zbog ozljede! :grimace: katastrofa jbte
    Tko će igrati protiv slavena?
    Moha Galešić Mmaee Franjić je jedino šta ostaje.
    Droljo
    Puno manje me bilo strah jučerašnje tekme nego ove koja dolazi u subotu upravo zbog obrane.
    Generalno, pojedinačno, osim Mmaeea, mislim da smo tu negdje, čak bih rekao da je Franjić lijevo bolji od Riste ili RPGa lijevo i Galešić da je bolji od Torrentea. Desno je Moha u par deka sa Ristom i jedino me Mmaeea pošteno strah.
    Ali veći je problem što će to bit prvi i zadnji put da će ta četvorica igrat skupa i samo Bog nas može spasit da ne zajebu 2 komada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.