• Zg123
    1.7k
    Cvitanovic sprdacina od trenera, brani se s igracem vise
  • Blueshadow86
    3.1k
    Rijeka će sutra teško osvojiti sva 3 boda bez Fruka.
  • reziser
    7.4k
    IMG-3125.png
    facebook api share link

Tablica zadjih 5 kola. :rofl:
  • NVKOD
    4.7k

"Bit ćemo prvaci ako nam dopuste"

Stari moj, u 5 kola osvoje 2 pišljiva boda i to spasom u doslovno zadnjoj sekundi i onda bi htjeli biti prvi...
  • Dzoni
    1.2k
    Istra Lokomotiva utakmica je dokaz zašto je Kovačević bolja opcija za trenera Dinama nego Garcia. Vjerujem da je Belupo skoro siguran putnik u Europu, bilo preko kupa, bilo preko prvenstva
  • strumfich
    302

Gorica 11 bodova u zadnjih 5. Nek i sutra tako nastave
  • dinamo u srcu
    2k
    Treba danas i sutra feštat. Zaslužili smo nakon svih pehova i ozljeda sa igračima kroz cijelu sezonu.

Sada smo vrlo blizu da smo uzmemo titulu i ove godine.

Već od ponedjeljka cijeli klub igrači i uprava maksimalan fokus na Slaven. Uzet tri boda.

Na nama navijačima je da napunimo cijeli Maksimir i zahvalimo im na ovoj pobjedi. Danas nema dinamovca koji nije ponosan Jer ovakva važna pobjeda, protiv najvećeg rivala i u ovakvom trenutku gdje mediji samo čekaju da te unište ako izgubiš, uzet tri boda i zasjest na prvo mjesto. To mogu samo pravi ratnici i pobjednici.

Vjerujem u obranu naslova.

Hvala Vam na ovom dragi igrači i uprava. Bili smo na rubu. Ali još jednom smo pokazali da smo najači kad je najteže.

Hoćemo titulu i ove godine!
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Samo nek Gorica sutra uzme bar bod... Hajduk je mentalno danas nokautiran i mislim da se idući vikend konačno opraštaju od ikakve titule u Gorici. Rijeka pak mora izgubiti bodove negdje u ovih ostalih par kola. Nekako imam osjećaj da će prije kiksat sutra ili u Šibeniku nego na Poljudu, gdje redovno guze magarad.
  • NORTE
    15.3k
    Hajdug među vratnicama slikovito.

stock-vector-eggplant-emoji-cartoon-character-dancing-and-smiling-funny-vector-illustration-for-emoticon-ot-1436412512.jpg
  • dinamo u srcu
    2k
    Danas lagano kava na moru i čitanje sportskih! Hvala Vam i idemo uzet titulu i ove godine. Sve pobjede do kraja napravit i vjerujem da će to bit dovoljno za novi naslov.
  • Marley
    3.9k
    Gledam sad opet ovu scenu s Rakiticem i krvavim Rogom. Pa je li moguce da takvo govno od covjeka postanes?
    Ma stoput vise cijenim Marka Livaju i njemu slicne, nego ovakve likove. Livaja barem zna da je krkan i ni ne fura se na nesto drugo, takav je kakav je.
    Ova vjetrenjaca ni sama vise ne zna sta je.
  • Brusa
    2.9k
    Dobro jutro svima! :grin:
    Ne znam jel netko već stavio na neku temu, al ovo sam sad pročitao što je Gattusso rekao nakon utakmice:
    "Dali smo sve, ali osjećam gorčinu zadnjih pet utakmica. Meni su stvari jasne, nismo očekivali da će Dinamo izgubiti osam utakmica, zato smo se zatekli u ovoj situaciji, stvari su mi jasne i zato osjećam gorčinu...."
    Pa ono :rofl:
  • Blueshadow86
    3.1k
    Rakitić je govno postao čak možda i najveće dolje, a konkurencija je vjerojatno nikad veća. Bravo!
    Ali boli njega spolni organ za onaj teški poraz jučer, ženica Raquel je zapovijedila da se danas negdje putuje i naslikava za Instagram, smiješak s lica neće silaziti. Dobro je sve.
  • rakurs
    1.2k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-gattuso-otakazao-najam-kuce-traze-se-jos-dvije-kljucne-pozicije/145061
    Gennaro Gattuso sljedeće sezone neće biti trener Hajduka premda ugovor s klubom ima na još jednu godinu. Gattuso je odluku već odavno donio, a nekoliko dana prije Derbija otkazao je i najam kuće u Klisu pored Splita gdje je stanovao tijekom ove sezone. Kao i svaki otkazni rok podstanarstva tako i ovaj vrijedi na mjesec dana, Odradit će Gattuso tri utakmice do kraja i onda po logičnom tijeku zbivanja slijedi oproštaj s Hajdukom.

Mislim da nismo ni svjesni koliko je važna jučerašnja pobjeda i koliko je važno da ne dođu do naslova. Iako ni on ne bi puno toga promijenio, imali bi realnu šansu da osiguraju barem Konferencijsku ligu, a to bi im bila koliko toliko dobra financijska injekcija u njihovim pojmovima.

Ovako njima na ljeto slijedi ozbiljan remont, samo s nikakvim parama za razliku od nas. Evo, odlazi Gattuso, na posudbi imaju onu dvojicu koji im praktički nisu ni igrali od kad su došli zbog ozljeda i ovog Rusyna koji ni sam ne zna kaj radi u prvoj postavi. Najavili su prodaju dvojice, trojice mladića; dakle Durdov i Prpić sigurno, a vjerojatno i Pukštas kojemu je to zadnji vlak praktički, isto kao i njima financijski gledano. Onaj smrad u sredini terena će biti prvi koji će pobjeći vjerojatno, bilo u Sevillu, Basel ili negdje drugdje. Bit će tu još odlazaka vjerojatno, padaju mi na pamet likovi kao Melnjak i Krovinović na primjer, možda i Sigur... Uglavnom, ozbiljne su to promjene za klub bez prebijene lipe, mogla bi im se jako srozati kvaliteta momčadi koja niti sada nije previše kvalitetna.

Prvi sam koji se pribojavao ovog derbija, ali razuvjerili su me momci i neka su. A Hajduk je u posljednjih mjesec dana pokazao da je luzerski klub koji će to zauvijek i ostati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.