• mali M
    7.4k
    Čovjek dobio uvjerljivo prošle izbore, a lako moguće da će i ove, tako da ti je ova izjava totalno deplasirana. Ili ti smatraš da su svi koji ne misle kao ti idioti?Mr Anderson

Kao prvo deplasirano je reč uvjerljivo kad je za njega glasalo manje od četvrtine, možda i petine Zagreba. Stalno se plasira ta riječ uvjerljivo, a dobio jer zbog ogromnog neinteresa visoke politike za Zagreb. Da li je dobio izbore? Je, ali nemojmo to predstavljati kao neku nadmoć nego jednostavno iskoristio inertnost i nezainteresiranost Zagrepčana. Od deset ljudi osam nije glasalo za tebe.. woooow kako uvjerljivo...

Kao druga stvar prestani mi imputirati da su idioti svi koji ne misle kao ja. To doslovno nigdje nisam rekao!
  • ElDorado
    3.5k
    Isti argument onda možemo izvući i za naše izbore. Glasalo 12k ljudi a danas imamo 50k članova više-manje. Znači debela manjina, jel. Taj argument da je glasala manjina je najtipičnija floskula protiv demokratskog procesa. Tko brani biračima da izađu na izbore? Neizlaženjem i oni su na neki način glasali.
  • rkru
    35
    ma nemojte se hvatat za lika il trolla il ne kuzi kakva je izlaznost kod nas i svugdje u svijetu. argument koji nebi prosao u debatnom klubu tehnicke skole
  • Mali Zeus
    16.7k
    Kao prvo deplasirano je reč uvjerljivo kad je za njega glasalo manje od četvrtine, možda i petine Zagreba.mali M

Pa da, gleda se tko je glasao, a ne tko je sjedio doma. Od onih koji su glasali uvjerljivo je odnio pobjedu.
  • Batigol
    76
    ne znam bas koliko su Ivanka Toma,Boris Vlasic,Robert Bajrusi,Ante Tomic i Jurica Pavicic politicki desno ili konzervativno orjentirani pa tako pisu za jutarnji....
    Prije bih rekao da su cista ljevica...
    A ima ih i vecernji....
  • ElDorado
    3.5k
    nisam napisao o njihovoj orjentaciji nego kako pišu o Možemo. Ok slažem se da Tomića i Pavičića treba izuzeti. Ali glavni politički komentatori Jutarnjeg uključujući Tomu su anti Možemo. a pogotovo njihove glavne uzdanice tipa Drljaće ili Đule. Jureško je valjda namontirana da im svaki drugi dan jebe sve po spisku.
    Novinari zapravo ne bi trebali imati neku jasnu političku orjentaciju več biti objektivni. Komentatori su druga stvar ali generalno Jutarnji je danas prilično anti Možemo.
  • Sljeme
    2.9k
    Ne treba odmah zauzimat defetistički stav nego se treba borit i dat priliku čovjeku.

Ne znam tko je na listi od Raspudićke, pisao sam o kandidatima za gradonačelnika, a Raspudićka definitivno ne navija za Dinamo.
  • jedan u nizu
    12.9k
    Predviđanje s Kupresa, Kalinić i Bero deru Tomaševica u drugom krugu, ali Tomašević dere Selakicu u drugom krugu. Nažalost, Selakica prolazi u drugi krug.IvanKupres

Cekaj, ko na kraju prolazi u drugi krug?
    Svo troje ili?
    Kakva su ovo predvidanja
  • Hnlovac
    2k
    čovjek izmislio novi izborni sustav, svaka mu cast
  • db-izbjeglica
    17.1k
    stvarno ne kužim što nije jasno u onome što je čovjek iznio.

prognozira ishode drugog kluba izbora za gradonačelnika, ovisno o ljudima koji uđu u njega.
  • jedan u nizu
    12.9k

Kalinic dere Tomasevica
    Tomasevic dere Selakicu
    Selakica dere Kalinica

Imat cemo prvi zagrebacki trijumvirat
  • rkru
    35
    Sad kad svi naletite bratu Ivanu na volej xD cekamo njegov awakening !
  • Papastrumf
    15.9k
    Realno najvise sanse protiv Tomasevica ima MSR, a to govore i ankete.
    Zagreb je grad gdje desne opcije nazalost tesko mogu doci do vlasti, a MSR ima najvise sanse pokupiti dio glasova s oba politicka spektra.
  • emilperska
    10.1k
    Realno najvise sanse protiv Tomasevica ima MSR, a to govore i anketePapastrumf

Ovo su lokalni izbori koje najmanje pratim od 2005.
    Ali čini mi se po više anketa da Zagreb United ili ti ga Goluža i Bero su 2.
  • rkru
    35
    Selak je 100% druga ako malo udesni politiku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.