• jp23
    3.1k
    To me podsjeća na ono kada je Kaiserslautern ili dao otkaz Kurzu ili sporazumni raskid, ali vijest je bila "Kajzer ostao bez Kurca"
  • vjeko1701
    14.4k
    "Angela Merkel izjavila- Nisam videla Kurca od Februara."Sibirski plavac

Plačem :rofl:
  • immerwieder
    1.5k
    3. Bundesliga oborila rekord u gledanosti 3 kola prije kraja,
    preko 4milje gledatelja u 35 kola,
    znači prosjek po utakmici oko 11500,
    rekordno kolo 150000 gledatelja
    prednjači dresden sa skoro 29000 po utakmici, više i od nekoliko prvoligaša
  • emilperska
    10.2k
    Skočić kao trener, Postonjski, Štrkalj i Drožđek kao važni igrači upravo postali prvaci Irana s Tractorom (ne onim srpskim za bježanje iz Knina).

Klubu je to prvi naslov u povijesti!

Cestitke našim Hrvatima!
  • Krizy
    55.3k
    Shakhtar u opasnosti da nakon 28 sezona ne bude među prva dva kluba.
  • Pacho
    758
    Bilo bi dobro za nas da oni financijski odu u kurac
  • Infinity
    18k
    To je skoro pa nemoguce kada im je vlasnik multimilijarder. Do sad je dao milijune u Shakhtar, davat ce i sutra.

Ali se sigurno moze dogoditi neki pad, nesto sto ce im zeznuti koeficijent i da mi tu profitiramo. Oni imaju finale kupa i priliku da odu u EL, a ako se to dogodi vjerujem da ce lijepo podebljati taj koeficijent. Porazom ce u KL i tu bi u slucaju jednog poraza ispali iz Europe, te bi mi imali razlog za slavlje. Iako ce biti nositelji, treba proci tri pretkola, a to je jako tesko.
  • Pacho
    758
    Mislim da se pisalo da su bili u problemima prije onog prenapuhanog transfera Mudryka. Akhmetov je i dalje ultrabogat, ali mislim da je ostao bez ogromnog dijela imovine u zadnjih 11 godina. A i vise ciljam na FFP ako to vrijedi uopce za njih trenutno.
  • Noel
    11.1k
    Gol Matije Frigana.

https://streamable.com/8jzu5q
  • Krizy
    55.3k
    Klubovi najjačih liga koji ulaze u prve lige:

Engleska
    Leeds - vraća se nakon dvije sezone u drugoj ligi.
    Burnley - povratak odmah nakon ispadanja.
    To su dva kluba koja ulaze direktno, a četiri kluba će igrati play-off za prvu ligu.
    Play-off su osigurali Sheffield United i Sunderland.
    Za preostala dva mjesta danas se bore Bristol, Coventry, Millwall, Blackburn i Middlesbrough.

Španjolska
    Pet kola do kraja, a između prvoplasiranog i sedmoplasiranog kluba je devet bodova razlike.
    Prva dva ulaze direktno, a četiri kluba će igrati play-off za prvu ligu.
    Favoriti za prva dva mjesta su Elche, Levante i Racing Santander.

Italija
    Sassuolo - povratak odmah nakon ispadanja.
    Pisa - prvi put nakon 1990./91., u međuvremenu bili i u petoj ligi te prošli kroz dva bankrota.

Play-off: Spezia je osigurala polufinale, za drugo mjesto se bore Cremonese i Juve Stabia.
    Lošiji od ta dva će u četvrtfinale, kao i još tri kluba gdje zasad prednost na ljestvici imaju Palermo i Catanzaro.

Njemačka
    Tri kola do kraja, a između prvoplasiranog i sedmoplasiranog kluba je samo pet bodova razlike.
    Prva dva ulaze direktno, a trećeplasirani će igrati play-off s 16. klubom prve lige.

Francuska
    Lorient - povratak odmah nakon ispadanja.
    Paris FC - prvi put nakon 1978./79., u međuvremenu bili i u petoj ligi.

Play-off: u 1/4 će igrati Dunkerque - Guingamp ili Laval.
    Pobjednik 1/4 u 1/2 ide na Metz, a u finalu pobjednik toga dvoboja će igrati protiv 16. iz prve lige.
  • Krizy
    55.3k
    Zrinjski pogotkom Kiša u 95. minuti dobio Velež i pobjegao na +4 Borcu, uz utakmicu više.
    Poništen gol u 91., ali novi u 95.

Još jedan pobjednički mentalitet
  • Omake
    7.8k
    Loš dan za klubove s petokrakom.
  • vjeko1701
    14.4k
    Loš dan za klubove s petokrakom.Omake

Početak svibnja i petokrake, name a more iconic duo.
  • LA BOMBA
    140
    Maribor pobijedio Olimpiju na derbiju u Ljubljani 2-1.

Sanchezova Olimpija je pala skroz u igri u proljeće, a velika pobijeda za bivšeg Dinamovca na klupi Maribora Boštjana Cesara.

Olimpija će ipak vjerovatno biti prvak jer Mariboru trebaju barem dva kiksa Olimpije u sljedeća tri kola. Maribor je na -7 uz utakmicu manje.

Boštjan Cesar me pozitivno iznenadio kao trener Maribora, došao je u teško situaciju a uspio je složiti momčad na kraju sezone.
  • Petar86
    1.2k
    brate dobili smo derbi za prvenstvo kakva Olimpija... :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.