• Orc123
    11.3k
    Meni se Zivkovic nikad nije sviđao ko igrac....Gurlica mi je bio kvalitetniji ali kao stoper a ne kao zadnji vezni gdje ga guraju i u Gorici....
  • vjeko1701
    14.2k
    Nije netko pričao da je u razvoju stopera dobro da odigra određeno vrijeme na zadnjem veznom kako bi razvio bolji osjećaj za igru?
  • rokikaciga
    1k
    Mikic je definitivno potencijal za repstaciju. Ono sto je odigrao za Dinamovu prvu ekipu me odusevio. Za godinu dana posudbe u Istri bi bio najbolji bek u HNL.
  • Dzg69
    48
    mbuku je na posudbi koliko znam
  • Crni86
    9.7k
    mbuku je pod ugovorm s nama. Augsburg ima mogucnost da ga za x svotu vrati na ljeto, a mi na tu ponudu mozemo uzvratiti Y ponudom da ipak ostane.

Nakon ovakvih izvedbi sumnjam da ce Augsburg aktivirat tu opciju na sta Droljo i cilja.
  • Zagi
    9.6k
    Sigurno ali u mlađim kategorijama, ne u seniorima.
  • Enco
    218

Volio bih da nisi u pravu.
    Dosta gledam te klince, pričam s ljudima i svašta sam čuo,a o tome sam nešto već i pisao.
    Pa zar nije indikativno da su nama trenutno interesantni Valinčić ,Jagušić.. dečki o kojima se nije pisalo u godinama kada su bili kadeti, juniori .Na njih se nije računalo, a dečki o kojima se pisalo u to vrijeme nema ih ni na mapi.
    Zašto?
    Odgovor je jasan.
    Evo Valinčić do pred godinu, dvije nije imao agenta, nije ga imao tko gurati i nije imao tko naručivati članke.
    Vjerujte mi, trenutno u školi ima klinaca koji će zbog takvih "radnji" (sprega agent/voditelj/trener/novinar) završiti po Slavenima, Istrama,Varaždinima i tamo napraviti iskorak, a ovdje nam nisu "valjali".
  • Droljo
    15.3k

Ja mislim da je kupljen sa buy back opcijom koju švabe ne budu aktivirali...

Sad vidim da je kolega već odgovorio.
  • Krizy
    54.9k
    Obrazac igrača koji se spominju se nazire:

Moris Valinčić (22, RB)
    Dejan Ljubičić (27, DM)
    Marko Soldo (21, DM)
    Robert Mudražija (27, AM)
    Adriano Jagušić (19, AM)
    Mateo Lisica (21, RW)
    Fran Topić (21, RW)
    Vinko Rozić (21, LW)
  • Zagi
    9.6k
    Spominjao se povratak Topića?
    Ajmo simpatizeri Zrinje, kako igra ovu sezonu? Vidim zadnjih par kola trpa...
    Sezonski osvrt?
  • Krizy
    54.9k
    Topić u smislu preprodaje, negdje sam to naletio.
    Da nije onaj veliki članak iz Germanijaka, nisam siguran.
    Ima sjajnu statistiku kao desno krilo, ali nisam ga gledao.
  • Dinamovo proljeće
    20

Skromno mišljenje... Eksplozivonost/intenzitet u pristupu - u ofenzivi i defanzivnim zadacima, Jagušića je ista ako ne i bolja od Luke u toj dobi, i bolja od Martina. Martin bolji playmaker i najfiniji tehničar od trojice. Ako dođe i ostane u Dinamu bar 2-3 sezone, Adriano ima jako veliki potencijal izbrusiti se (i prednosti, a tako i otkloniti nedostatke) i biti kompletniji igrač od Luke, a možda i Martina, ili bar blizu toga. Čini mi se jak u glavi za te godine.
  • Bryan
    29
    Opet se svašta spominje,hrpa igrača iz HNL-a ...ne vidim nijednog lijevog beka da netko spominje. Kaj još nam je rano za dovest lijevog beka? Idemo u koju 3.,4. sezonu bez standardnog lijevog beka koji je stvarno lijevi bek?
  • Peškaman
    6.8k

Na početku je bio najbolji, u svakoj akciji kod gola ili je kreirao dio napada ili bio direktno upleten. Dali su mu prostora i prilike, probijao po strani,baš ugodno iznenađen s njim nakon što sam ga gledao kroz prizmu utakmica u Dinamu/Rudešu.
    Onda je doživio na pripremama ozljedu živca noge,tako nešto, pa je stagnirao.
    Trenutno se opet diže u formi i ukoliko Zrinjski osvoji prvenstvo imat' će finu priliku dokazati se u kvalifikacijama za europska natjecanja, tko zna možda i u grupama Konferencijske.
    To bi Dinamu odgovaralo (financijski kod eventualne prodaje) i mislim da bi se tim putem moglo i ići.
    Igrački mislim da nije još na razini povratka u Dinamo.
  • Mr Anderson
    11.4k
    Opet se svašta spominje,hrpa igrača iz HNL-a ...ne vidim nijednog lijevog beka da netko spominje. Kaj još nam je rano za dovest lijevog beka? Idemo u koju 3.,4. sezonu bez standardnog lijevog beka koji je stvarno lijevi bek?Bryan

Pa imamo lijevog beka, na posudbi je u Mađarskoj. Rezervna opcija je trenutno u statusu TNT.:grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.