• Paggini
    46.3k

Da, smatram isto, no bit ce nam dovoljno AKO pobijedimo na titu. Tad hajduk ulazi u otkaze, divljanje, potpunu nervozu i odustaje, Rijeka ni sama ne može protiv nikoga, vjerojatno će biti neki X sa žoharima dolje, pa bih volio da taj X dođe s Varaždinom nakon potvrde protiv Lokomotive.
  • emilperska
    9.9k

Ja sam tu racunao s X na titeku.
    Rijeka ne gubi od Gorice i dalje je formalno 1. Tovari se raspadaju jer ne znaju tko im je veca prijetnja mi, riječani ili oni sami sebi. Do kraja ce dobit jedino bankrotirani Šibenik. Rijeci kreće ritam od 2 utakmice tjedno, ne mogu vise ni ovaj od 1 tjedno pratit.

Treba na titu bit pametan i proracunat i ne srljat. Igramo odvratno, kao prvaci ćemo imat rekordno malo bodova, pola igrača nije za Dinamo, ali i takvi cemo favoriti bit za naslov ako ne izgubimo tamo i onda clean start od ljeta 2025, cvijeće zaslužnima, cvijeće Zajecovim pojačanjima i gradi ispočetka.

Nešto što je prije mjesec dana bilo nezamislivo.
  • Paggini
    46.3k
    Tovari se raspadaju jer ne znaju tko im je veca prijetnja mi, riječani ili oni sami sebi.emilperska

Svi tovari bi sad iste sekunde potpisali X na titeku, ali svi. Ispred Dinama su, a sa Rijekom će se, kakti, obračunati također na titeku. Čitam malo njihove komentare po netu, svi su barem za X.

Raspad će doći jedino ako ispuše.
  • NORTE
    15.1k
    Svi tovari bi sad iste sekunde potpisali X na titeku, ali svi. Ispred Dinama su, a sa Rijekom će se, kakti, obračunati također na titeku. Čitam malo njihove komentare po netu, svi su barem za X.Paggini

Normalno, nama za titulu igra isključivo pobjeda na Titeku.

A da ne pričam da ih našom pobjedom 99% isključujemo iz kombinacija i ostavljamo im spaljenu zemlju.
  • emilperska
    9.9k

Ma ja ne vidim način da oni nakon sto odigraju X s nama imaju 9 od 9 u zadnja 3 kola, a izgledno je da ce im trebat ganjali se s nama ili Rijekom.
    Cak mislim da je dobro da Rijeka dobije Goricu da se ovi uguše u obostranom pritisku jer Rijeka u zadnja 3 kola ne ide preko 4 5 bodova..

Ali o tom potom..
  • Droljo
    15.2k

Tri penala. Nije komplicirano.
  • Paggini
    46.3k
    imaju 9 od 9 u zadnja 3 kolaemilperska

A gle, ne vidim ni ja neki način da ih Gorica i Šibenik sliste, to jedino Rijeka može pomrsiti račune, al s obzirom kako su u potpunom kurcu, ni na njih ne računam previše.

Zato je meni najbitnije da ih sad prestignemo i ne razmisljamo više o njihovim kiksevima, odnosno, da ne ovisimo o njihovim kiksevima.

X neće biti kraj svijeta, naravno, ali će produžiti ovo znojenje.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Iako smatram da postoje sanse da nam i x na skoljci bude dosta, ne zelim ni pomislit da su tri kola prije kraja ispred nas i da ovisimo o njihovom kiksu.

Zanima me samo pobjeda i nadam se da nikome nece past na pamet da igra na x. Ako ih pobjedimo mislim da cemo vec nakon tog kola bit na prvom mjestu te imat sve u svojim rukama sa zadnje tri domace utakmice.

Uz to bi bilo i sramotno je dobit ih nijednom u cijeloj sezoni. Jos take raspale i propale. Ne zelim ni pomislit. A vec me sada nervoza hvata kako ce to izgledat.
  • dinon7
    1.5k
    Kakav x? Mi pričamo o x-u nakon kojeg trebamo 2 kiksa Rijeke? Rijeka s 3 pobjede i našim remijem dolje je prvak. Gorica, Šibenik, Hajduk, Slaven Belupo. Koliko god da su izmoreni i ispuhani itekako postoji šansa da uzmu 3 pobjede.
    Naravno ako nećemo pobjediti da je i x dobar, pa se nadamo do zadnjeg kola njihovim kiksevima no to treba svima izbaciti iz glave. Dolje neznaju tko pije tko plaća, razbijaju ih sve ekipe HNL-a, svi treneri lige se taktički sprdaju s njihovom trenercinom i sad bi ja trebao prihvatiti činjenicu da je x dosta? Svašta.
    Samo i jedino pobjeda.
  • PetkoDaniOršaGol
    205
    Na Poljudu će biti najmanje nogometa. Sva njihova mržnja, frustracije i pritisak će se skupiti u veliko finale u subotu. U subotu se odlučuje sve, ali sve. To je ujedno i najveći ispit za naše nježne ljubičice. Ukoliko tamo pokažu muda, karakter i želju koju su ove sezone toliko puta propustili pokazati i donesu 3 boda iz onog Mordora, slijedi višestruka nagrada u vidu naslova prvaka, dokazivanja samima sebi i nama da su ono što modra bluza mora biti i uplovljavamo, nadam se, u mirnije vode. Korak po korak. Mogu oni to. Samo moraju prebrikati sve u glavama. Bit će sve OK.
  • Zagi
    9.5k
    Klasičnih ništa-ništa i neki prekid odlučuje.
    Mogo bi to Torrente riješit.
  • vjeko1701
    14.2k
    Neka bude po jedan gol Kange i Kuleta pa da slavljenički ta dva kampa opet zarate.
  • PetkoDaniOršaGol
    205
    ... ili još bolje, netko tko je osporavan najviše ove sezone. Kanga ili Kule da odluče sezonu :) to bi bio blockbuster :)
  • emilperska
    9.9k
    Ja bi sretan i s 0:1, Sammy MMAe..
  • Pacho
    652
    Stavit ce ga Kanga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.