• striko
    2.1k
    Uz Stojković jedini nešto odigrao.
  • Droljo
    15.2k
    S velikim kaputomnemapredaje

Kaput je već sad veći od njega... :joke:
  • Ijayi Atiemwen
    2.5k
    IMG-2768.jpg

Koja emocija, kakva legenda… :strong:
  • scooniepenn
    4.2k
    Ponovno jučer radio dar mar u obrani Rijeke. Brutalno je funkcionirao u kombinaciji s Markanom, koji se uvlačio u sredinu ostavljajući mu kordidor za prodore i ubacivanja ili povratne. Napokon da RPG igra desnog beka gdje može pokazati zašto je najbolji desni bek lige by far.
  • Pacho
    653

Slazem se. No na skoljci ide na lijevog beka nazalost.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Nije li Rile igrao lijevog beka u derbiju na Maksimiru?

Hoću reći tad im je RPG desno radio malu djecu i nema razloga da se to mijenja.
  • Z brega sam
    25
    Ima li Sandro ta muda da Rile igra lijevo?
  • scooniepenn
    4.2k

Je, igrao je Rile lijevo. Koliko god možda opcija s RPG-om lijevo bila logičnija, jer je to već igrao puno puta ove sezone, toliko s, druge strane, uvelike žrtvuješ sav RPG-ov napadački arsenal. Diallo mu može jedino soli na rep staviti, Melnjak koji je i lošiji defanzivno pogotovo. S druge strane, Rile je ofanzivno puno lošiji, a defanzivu svakako može zatvoriti.
  • Mali Zeus
    16.5k
    ↪Mali Zeus Ima li Sandro ta muda da Rile igra lijevo?Z brega sam

stvarno se nadam.
  • Friedrich Paulus
    9
    Zašto mislite da je bolje da Ristovski igra lijevo kad jedva igra i desno ako već mora igrat neka igra gdje je najmanje štetan
  • scooniepenn
    4.2k
    Zato što je Riletu defanziva puno manji problem u odnosu na ofanzivu gdje je bezopasan. Prilagodi se geometrija ekipe tako da je ofanzivni naglasak na desnoj strani, a defanzivni na lijevoj. To je moje razmišljanje samo i isključivo zato što smo s RPG-om lijevo, a Riletom desno prema naprijed bezopasni, a lijevo RPG ofanzivno ne može isporučiti 50 posto onoga što je u stanju desno. To se jako dobro vidjelo protiv Rijeke i Osijeka recimo.
  • Friedrich Paulus
    9
    kad se već ne računa na ikakvu kreaciju s lijeve strane po meni bi Torrente bio najbolji za lijevog beka protiv Hajduka ali svi znamo da će Ristovski igrat
  • Crni86
    9.7k
    Torrente bio najbolji za lijevog beka protiv HajdukaFriedrich Paulus

Pa da ga brzonogi bamba ubija. Je kak da ne. Da im svojom taktikom od tog invalida stvorimo messija.
  • Friedrich Paulus
    9
    pa dobro nije sve do brzine ima nešto i u pozicioniranju u čemu je svakako Torrente bolji. Vidit ćemo koliko će Ristovski lopti izgubit dok bude nešto pokušavo prema naprijed još s namještanjem na desnu nogu dok bi se Torrente kreto najviše do oko centra pa ako je Teofil preživio Leãa može i Torrente dvije bambe
  • Crni86
    9.7k
    pa kod bambe je. Kao sto sam napisao limitiran igrac koji je jedino brz i eksplozivan. I ne vidim zasto bi se odabirom beka islo jos dodatno izraziti tu jedinu njegovu prednost.

Torrente moraa uz ktca skolovat opet livaju. Lijevo ce igrat netko iz dua rpg/rile. Ukoliko ce njima desno biti sigur ocekujem rileta, ukoliko ce biti bamba ocekujem rpg-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet