• Mali Zeus
    16.5k
    pošalji adresu da ti mogu poslati set noževa Shogun.
  • crophantom
    140
    jebote, zadnji put sam se tak bageru razveselio kad mi ga je kum donio iz Graza za 3. Rođendan.
  • gledatelj
    838
    Znači i službeno tema transferi više nije najnapetija hahha
    Sad se samo ova vjerno prati
  • nemapredaje
    4.9k

Doš’o je i taj dan ….
  • Marktwain
    287
    Ko bi reko čuda da se dese.
    Bageri u Kranjči, a ja citiram narodnjak. :lol:
  • IlKa
    41
    Da, konačno... evo dolaze više i više ekipe od njih, znači počelo je konačno!

https://ibb.co/qLVjSPCY
    https://ibb.co/7tqVwbY4
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    za koji klub ili više njih će biti nova Kranjča? Dinamo, Lokomotiva, Rudeš, Kustošija, ...da sad ne nabrajam sve zagrebačke klubove.Patak

Zagreb ima previše sportskog sadržaja, a zaista premalo kvalitetne sportske infrastrukture da bi Kranjčevićeva bila službeni stadion samo jednog kluba. To će biti gradski stadion koji će ići u korištenje svima koji to zaista budu trebali.

Nemam odgovor koji tražiš, ali zašto te muči tko će točno koristiti Kranjču? Pa u zadnjih par sezona smo uredno imali jednog nogometnog prvoligaša koji nije imao minimalne uvjete na svom igralištu za igranje 21. lige u Europi. Lokomotiva, Rudeš, vratimo se godinama unatrag na Croatiju Sesvete i Hrvatski Dragovoljac. Uvijek će Kranjča biti korištena. Dodaj u tu jednadžbu i U21 reprezentaciju, Dinamove juniore u Ligi prvaka, ženski nogomet/reprezentaciju.

Na kraju dana, odmaknimo se od nogometa, nije on jedini sport koji se igra na stadionu. Ragbi reprezentacija uredno rasprodaje stadione po Hrvatskoj i u zadnjih par godina su napravili par skokova u više divizije. Ragbi je jedan od rastućih sportova u Europi kad je publika u pitanju, zašto ne bi i ragbi reprezentacija svoje utakmice igrala na ispunjenoj Kranjči? O koncertima da ne govorim. Zašto se koncerti koji izlaze iz sfera Doma sportova, ali nisu za novi Maksimir/Hipodrom ili nešto veće, ne bi održavali na Kranjči?

Stavimo na stranu sportska događanja i koncerte, npr. grad Zagreb ga može koristiti za proslavu Dana grada Zagreba, koji je po meni nedovoljno slavljen/razvikan kao što je prije par godina i koristio Kranjču.

Zagreb je zaista u globalnom smislu mala selendra, ali je grad sa jednim i pol stadionom. Jedan koji je ruševina i službeno djelomično zatvoren, a drugi koji je ruševina i otvoren. Zaista ima prostora za dva kvalitetna, lijepa stadiona koja oba imaju bogat sadržaj, bez da se jedan konstantno koristi i da mu se travnjak rovari. Sad, s novom Kranjčom, imaš i mnoštvo mogućnosti da se ta ista ispuni.

Maksimir nema veze s tim, tamo ide novi stadion za Dinamo i to je jasna stvar.
  • NKDZ86
    3.7k
    nema zezancije sa senfom, kakav god da je lik, suprotnog svjetonazora i sve, ipak oće nekaj napraviti za grad (ne mislim samo na stadion) i zato respect (makar ne bu dobio glas od mene)
  • scooniepenn
    4.2k

Svi koji su bili nekoliko puta na Maksimiru, dakle tu pričam o ljudima koji su mislili da pretjerujem što se tiče kritičkog promišljanja, su postali maksimalni zagovaratelji novog stadiona. Tu ne govorimo o fanaticima poput mene ili dijela Zone, već običnim ljudima koji će na novom stadionu češće povesti svoju djecu. Zašto? Pa primarno zato što će to za djecu biti lijepo iskustvo, gdje će sjediti udobno kao da su u Areni Zagreb i uživati u sendviču ili hot dogu i soku za vrijeme utakmice, otići možda do Muzeja i velikog fan shopa prije utakmice te sjesti na piće sa svojim tatom u klupskom baru i sl. Kao i u svakom poslu, tako i u slučaju Dinama, čovjek ne smije suditi po sebi. Ja sam davno to prestao i postao sam svjestan da to što ću ja kisnuti protiv Osijeka ili Monaca na prolomu oblaka ili se smrzavati usred zime dok mi iz betona isijava hladnoća, a vjetar dere po licu, prosječan poklonik Dinama neće. Smatrati da na novom Maksimiru takvi "obični navijači" neće pogledati 7 do 10, 12 utakmica (umjesto 1 do 2 sada) svake sezone na novom zdanju je jednostavno nerazumijevanje nekih osnova ljudske komocije i standarda koji se očekuju 2025. godine.
  • Hnlovac
    1.9k
    AJMOOOOOOOOO

ak ti balkon ili ikaj gleda na Kranjču daj iban da ti uplatimo za live cam
  • Mladi Starac
    280
    tak je.
    i želi to učiniti na ispravan, transparentat i legit način. kako i priliči jednom uređenom europskom gradu...

nismo još uređeni skroz, ali evo nadam se da idemo prema tome...
    europski jesmo. to dokazuje i naš europski dinamo <3
  • NitkoBitan
    25.6k
    Beograd ima Marakanu, JNA i jos jedan stadion (cini mi se OFK Beograda) kapaciteta preko 10k. Sarajevo koje je manje od Zagreba ima Kosevo i Grbavicu. O ostalim europskim gradovima i da ne pricam.

Eto problem je da Zagreb ima dva postena stadiona na kojima se mogu igrat europske utakmice.
  • Infinity
    18k
    Evo gledam i ne vjerujem. Dogadja se :gasp:
  • IvanKupres
    90
    nema zezancije sa senfom, kakav god da je lik, suprotnog svjetonazora i sve, ipak oće nekaj napraviti za grad (ne mislim samo na stadion) i zato respect (makar ne bu dobio glas od mene)NKDZ86

To kaj su izbori za 3 tjedna je slučajnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.