• Dinamosaur
    2.1k
    Nakon danasnje predstave zelim mu da zadrzi mjesto startera. Ziv kroz cijelu tekmu, nudi se, a jos za nagradu i lijepo zabio u padu.

A za onaj konstantni presing i u devedesetoj mu skidam kapu. Bravo
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Di je nestao ponajbolji igrac ove sezone ?
  • rioda
    8.1k
    Izgledamo kao mrtvo puhalo na terenu, veza spora kao puž, a jedini energičan veznjak ne dobiva ni minute
  • DiddyGuela
    3.3k
    Cini mi se da je Kaču prekrizila ona njegova masterclass izvedba u Bjelovaru kada nije mogao proci ni igrace treceligasa.

Kako god, trenutno zasluzuje priliku. Ne moze biti losiji od ovih koje trenutno gledamo. Valjda...
  • Dinaminjo
    1.4k
    Moj savjet.
    Nel pocne ucit za 6 icu, jos je mlad.
    Zustrinu ima.
  • don
    12.6k
    Lavovski posao, lavovski!

IMG-0245.jpg
  • Zagi
    9.5k
    Jedan od rijetkih igrača koje bi ostavio za iduću sezonu.
    Ima muda mali.
  • kikinho999
    48
    Najbolji izvođač kornera u ekipi, 3 puta je centrirao sva 3 puta su šanse bile
  • ElDorado
    3.4k
    Nejasno mi je zasto ne dobiva puno vise minuta pogotovo kad nam vezna linija padne
  • Fan
    1k
    Za njega mi se čini da hladno može 10 puta krivo predat loptu, al da će pojest travu da ispravi grešku. Takvi nam trebaju drugu subotu.
  • Paggini
    46.3k
    Iskreno, ovo se neće nikad dogoditi, ali bih ga stavio umjesto Sučića na Poljudu.

Doberman je, grize, ali ima i smisla u njegovoj igri, zna napraviti glupost, ali je konkretan igrač.

Meni jako, jako drag, ove sezone fkt nikako da se ustali u neki ritam, a za minute koje je dobio, stvarno je odigrao dobrih partija.
  • IceMan
    2.8k

Pogotovo danas.

Umrtvio svojom energijom i držanjem posjeda pritisak Rijeke.

Dobar je Kača i jedan od rijetkih ove sezone kojem ide palac gore.
  • mlinchica
    2.8k
    Mora ulaziti i igrati više ali ga valjda suci još uvijek tretiraju kao klinca, ne znam, sve živo mu sude.
    Mislim da bi bez frke dobio 2 žuta na Titu ako krene od prve minute.
    Neka njega za zadnjih pol sata ili kao danas, još ovu sezonu, a od sljedeće se nadam da upada unutra.
    Baš volim njega i Luku, cijela ta priča oko njih dvojice kao sljedećih nositelja može biti vrhunska.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Meni fenomenalan igrac kojem samo treba kontinuitet i da malo smanji divljinu. Nadajmo se da Ademi ostaje out i za skoljku jer, da ne bi trenerskom magu palo napamet opet njega ubacivat.

Kacavenda daje vezi djelomicno ono sto joj fali i mora biti prva opcija koja ulazi u igru u vezi. Stvarno mi je nejasno ignoriranje ovo prolijece.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.