• Ali
    2.7k
    Kako sada stvari stoje naslov će osvojiti ekipa koja zadnja četiri kola ostvari sve četiri pobjede.

Što je možda i najpravednije u ovako lošoj sezoni za sva tri kandidata.

Nitko ne ovisi o drugome, jednostavno ili kesi ili nisi četiri pobjede i prvak si
  • Odani Zgd
    561
    Prošle godine su Lukšu smjenili nakon naših pobjeda i nereda u Splitu,nek se tradicija nastavi i idući vikend,nadam se da se će se gamad raspast na proste faktore sljedeće kolo....rasulo u najavi
  • Kujtim Shalla
    5k
    E moj stojke ,kakve su to lopte jbt?
  • nwankwo646
    578
    Možemo razumiti kmečanje na Pajača, nakon šta u Puli Livaji nije da žuti za lakat na Koskiju i hrvački zahvat na korneru, naravno da im je teško prihvatiti žute za Brajkovića.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Kad bi upecao zlatnu ribicu i dobio želju,bila bi da pokloni mišku snajper ,ništa drugo
  • Marc
    478
    Čekaj kaj priča ovaj tovarski metreosexualac nakon tekme.. kakav drugi žuti Pierre Gabriela kad RPG nije ni prvi dobio… kmecanje na najjace
  • Kujtim Shalla
    5k
    pobrkao crne , Theo i RPG ,pao mu mrak na oči budaletini
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Majko draga, kakva nas razina terorizma čeka na Poljudu idući vikend. To će biti takav talijanski diplomski rad Gattusa da to neće bit istine. Ubacivanja lopte u teren, odugovlačenje Lučića s ispucavanjem od treće minute, jedno deset grčeva u 57. minuti, unošenja u facu, ležanja nakon svakog starta, juriši i pritisci na suca još u tunelu prije utakmice. O tribinama ni neću, minimalno jedan duži prekid za bakljade i par neizvedenih kornera po par minuta dok se publika ne smiri s ubacivanjem stvari u teren.
  • Odani Zgd
    561
    Hoćemo strane suce na derbiju
  • Kruno
    950
    Jadni Josko i Valentina suza fali
  • Pacho
    1.3k

Zato treba prvi zabit pa nek si jebu majku orjunasku
  • Chempers
    676

Osim što mi ne ovisimo sami o sebi, iako s obzirom na sve bilo bi iznenađenje da ne uzmemo naslov ako stvarno dobijemo sve do kraja. Stvarno je teško prognozirati išta s obzirom kakva je ovo sezona al drugi tjedan se mora izaći s mudima pa što bilo.
  • Ali
    2.7k
    Pitanje za Skominu ?
    Otkad je to gaženje po prstima protivnika kramponima prekrsaj a da nije žuti ?
    A sa druge stranje remplanje ramenom o rame žuti ?
    Čudno zbilja.

Sad očekujem kmečavce sa juga da se upale poput hepo kocki
  • Marc
    478
    Znači slušanje Stjepana Baloga na HRTu na sažetcima Dinamo - Rijeka mi je totalno old school.. i da.. nakon ovih sa MaxTVa on mi je još dobar..
  • El Madrigal
    393
    Samo dobiti bitku iduci tjedan!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.