• Sajla
    9.2k
    to je po ovoj teoriji:
    Well ya see, Norm, it's like this... A herd of buffalo can only move as fast as the slowest buffalo. And when the herd is hunted, it is the slowest and weakest ones at the back that are killed first. This natural selection is good for the herd as a whole, because the general speed and health of the whole group keeps improving by the regular killing of the weakest members.

"In much the same way, the human brain can only operate as fast as the slowest brain cells. Excessive intake of alcohol, as we know, kills brain cells. But naturally it attacks the slowest and weakest brain cells first.

In this way, regular consumption of beer eliminates the weaker brain cells, making the brain a faster and more efficient machine. That's why you always feel smarter after a few beers."
  • Nolifer
    11.3k
    Možda su lopte ispumpane pa ne ide AjdučijiOdani Zgd

Možda im smeta sunce koje im piči u oči... :lol:
  • Ritam Ulice
    601
    Kakvi jadnici ovi sarani stari moj
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Još jedna utakmica u nizu u kojoj je Hajduk opasnija ekipa s igračem manje. Osijek tragično loš i bezidejan.
  • Filip85
    222
    Šapit i dalje se ne može pomiriti da je ajdug dobio crveniDzgšb

Strašno da to debelo makarsko orjunaško krme ima takav status na HRT-u :vomit:
  • emilperska
    10.9k
    Ovaj Osijek baš glupa glupa glupa ekipa koja moze dobit samo nas..
  • Sibirski plavac
    5.5k
    I Rijeku.

Ali magarad iz nekog razloga ne...
  • NB86
    16.8k
    Zato sto tovari derbije igraju jako dobro, mi nismo prismrdili pobjedi ove sezone protiv njih
  • NitkoBitan
    27.1k
    Ma daj mi taj x da se vise i za ovo ne zivciram i u miru zaputim prema Maksimiru.
  • Hnlovac
    2.3k
    Uvjerljva pobjeda tovara u osijeku danas

Mi isto ludi koji ocekujemo ista od ovog bijelo-plavog jada
  • rakurs
    1.4k
    A ne može biti slučajnost da se već treći klub muči protiv tovara s igračem više. Očito se useru, ne znam kako drugačije objasniti to. Igraš doma, u prošlom kolu si pobijedio Rijeku i igraš očajno s igračem više...
  • Facke
    6k
    A Hajduk v faze obrane dobre stoji. Gustih 4-4-1 pa se ti tu probi. Nije lafke. A prema napred kaj bude bude. A i nemres od Osijeka ocekivati bog zna kaj kad znas v kakve su situacije bili/jos jesu.

Najbolse z vana sutati v takve situacije.
  • rokikaciga
    1.8k
    TAKO JEEEEEE
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.