• GOAT
    2.5k
    Koji smor od utakmice. Jebte igrat do 00:45..Efes Pilsen

Kakav raspored te ekipe imaju dobro da i hodaju. Previse je tu utakmica i sve manje kvalitete i zanimljivih poteza gledamo zbog umora
  • Jaro
    9.8k
    Mene samo cudi da se ovo igralo u Spanjolskoj - da nisu za koji dolar otisli malo u Katar, S.Arabiju ilineku slicnu drzavu...
  • Ritam Ulice
    187
    Iznenadujuce dobra tekma. Luka je odigrao vrhunski sve, steta za ovaj kraj.. po meni je vecu gresku napravio Curtois s onim bezveznim istrcavanjem kod drugog gola..
  • Dr Hofmann
    2.6k
    Odrastao sam uz Serie A, engleska liga je posebna, ali ovaj jebeni Classico je ipak posebna utakmica. Nisam neki fan ni jednih ni drugih, ali baš je spektakl nogometa. Yamal je show od igrača, nakon dosta vremena mi je gušt pogledati utakmicu samo radi jednog igrača
  • Crni86
    9.6k
    Rudigera treba dofurat kod nas da skoluje malo nase tetke kad im se neda igrat.
  • Carrasco
    6k
    U 6 sezona do ove Kova je zabio 5 golova, a u ovoj 6.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Ne razumijem fascinaciju Rudigerom, pa isti show nam priredi Ristovski pa je peder!
    Sinoc se Real nema na sta zalit, bile su bar 3 situacije gdje je penal mogao i trebao bit suden za Barcu a nije uopce ni gledano. Seljacija i pritisak od prije i za vrijeme utakmice se ocito isplatila.
    Prvo poluvrijeme Real je izgledao kao poljoprivredna zadruga, nit plana u igri nit velebna defanziva. Drugo poluvrijeme su se skockali i pokazali da imaju sto za reci, ali ih je pokopao Courtois koji ih je do tada vadio. Ne razumijem njegovo izletavanje, nije dosao ni blizu lopte, a mobilan je kao frizider s tockicima, korak nazad i alibi bacanje za produzetke.
    Na kraju u produzetcima Real cak i aktiviniji, ali jbg.. Cestitke Olmu, novom kralju Spanjolske, brojac je ukljucen :grin:
  • Nolifer
    10.6k
    Nije pretjerano ona bila bolja, jer i suci su odigrali svoje u njenu korist, klasika. Real je solidno igrao, Modrić kontrolirao susret na kraju krivo dodao, al veći je krivac ovaj drugi jer ga nije pratio i dogodi se to kaj se dogodi, Kraljevi su za mene idalje kraljevi i imaju od mene respect Madriđani. Tak da ako dodje do smjene trenera, puhat će neki novi vjetrovi i trofeji... :smile:
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Sta su suci odigrali u njenu korist? Napravili se blesavi na ruku Valverdea i cisti penal na Ferranu?
  • Nolifer
    10.6k
    Isto kao i neke čiste situacije u korist Reala su mogle bit dosudjenje pa nisu, jer su kak veliš se pravili blesavi...
  • javolimtebejako
    2.3k
    Yamal je show od igrača, nakon dosta vremena mi je gušt pogledati utakmicu samo radi jednog igračaDr Hofmann

tocno to. dok je messi bio u barci doslovno nisam nikad propustao pogledat tekmu. moglo bi opet tako bit s malim yamalom
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Po meni Modrić uopće tu nije kriv za taj gol nego amaterska reakcija Diaza koji ne ide na loptu nego od lopte.
  • Jaro
    9.8k
    Jao, ima li sta iritantije u svijetu nogometa od ovih Barca/Real fanboya? Da nestanu ova kluba sutra svijet bi bii ljepsi. Sudjenje uzasno, sudac je u stilu s presice ranije placljivo pokusavao se nikome zamjeriti. Da je igrao neki drugi klub umjesto reala vjerojatno bi svaki igrac u polju zaradio barem po zuti radi mesarenja, a umjesto barce da je netko drugi, takodjer bar po jedan zuti radi kmecanja, zazivanja zutih i simulacija...
  • Dudu9
    1.6k
    Pa meni suđenje bilo dobro jer pustio jači kontakt, inače da nije zbog stimuliranja bilo bi 5 crvenih, 5 penala jbte svaki kontakt ko da je bombe neko bacio, kakva su to bacanja i držanje za glavu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.