• BBBaranja
    3.3k
    Kakav gol Štefulja s lijevom vanjskom :yikes:
  • Krizy
    54.9k

1:50
    Šesti gol uz devet asistencija za Štefulja ove sezone.
  • Paggini
    45.9k
    2.5 milijuna eura i nosi!
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Molim vas, nemojte si dopustiti da vas opet zavede jedna dobra sezona Štefulja. Ovo govorim iz predostrožnosti jer uskoro očekujem zazivanje njega na lijevom beku.
  • Krizy
    54.9k
    Možda uzmemo solidan novac za njega nakon ovakve statistike.
    Ako to ne, onda ga ostaviti za rezervu, bolje nego Ogiware, Olivaresi i slični.
    Za HNL može biti super, očito je pun samopouzdanja.
  • Pip
    15
    Mahir Emreli u zadnje 3 utakmice 4 gola za Nurnberg. Danas gol protiv Fortune s 35 metara.
  • Carrasco
    6k
    Nećemo mi uzeti njega. Dovest ćemo za dva milijuna nekog koji je gori od njega.
  • Droljo
    15.1k
    Zgleda da štefulj nemre podnesti težinu našeg dresa. Šteta
  • Zagi
    9.5k
    Možda je bio premlad. Solidan igrač u kadru, nek struka odluči kaj će s njim iduće sezone.
    Meni je Franjić-Štefulj okej za tu poziciju.

Ne rastu baš lijevi bekovi na svakoj grani, a ima hrpa drugi pozicija koje su nam kritične.
  • Droljo
    15.1k
    Nema kritičnije pozicije u klubu godinama.
  • rokikaciga
    937
    Meni je Franjić-Štefulj okej za tu poziciju.Zagi

Od svih opcija ovo ne zvuči toliko loše. I vjerojatno najjeftinije i najbeznolnije za Dinamo. Štefulju se sada dignulo samopouzdanje, jako dobro igra kod susjeda, a Franjić je sigurna opcija na čak 3 pozicije.
  • Fan
    978
    Meni je Franjić-Štefulj okej za tu poziciju.Zagi

Bez previše filozofiranja i ponovnih objašnjavanja, ovo nije ni približno dobro za Dinamo i nadam se da našima u Dinamu neće past na pamet napravit ovako nešto.
  • vjeko1701
    14.1k
    S obzirom na to kakav posao čeka na ljeto, pristao bi na tu kombinaciju do zime kada bi se tražio LB za prvih 11.
  • Paggini
    45.9k
    Štefulj mi ne bi smetao kao zamjena nekom opasnom LB, ali zločin je Franjića još uvijek gurati na tu poziciju iako ju on korektno odrađuje, puno više bi nam dao na šestici, a vjerojatno i lijevom centralnom u obrani s Galešićem.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Imam osjecaj da cemo s Franjicem zavrsit kao i sa Ljubicicem kojeg je bio zlocin koristit na lijevom beku, a zapravo je tamo bio najbolji i na ostalim pozicijama za njega nije bilo mjesta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.