• Zagi
    9.5k
    a reakcija bi bila ista.DiddyGuela

jer i jesu isti.
  • Enco
    204
    Danas što imamo, glasnogovornike menadžerskih agencija, trovače, pljuvače i sitne egoistične duše. Paraziti i pijavice.

Točno tako. Novinari su postali su fukare s cjenikom , tko plati pišu što taj želi
  • vjeko1701
    14.1k
    To kaj se za druge govorilo si trebao onda komentirati ili ubuduće kada će biti opet. U ovom trenu je Lesički apsolutno bitan jer je konkretno tema ove rasprave. Da sam zlobnik, rekao bi da si, sasvim slučajno jel, upravo sada odlučio nešto reći po tom pitanju. Sve u svrhu deflekcije kritika prema dotičnom i relativizacije njegovog lika i djela. Srećom, nisam zlobnik.
  • DiddyGuela
    3.3k

Ti sebe ili forum shvacas preozbiljno prijatelju moj. Procitaj si sta si napisao jos jednom pa ti mozda postane jasnije.

Srecom mozes vratiti stranice unazad i procitati sto se govori o kome. Npr. imas Stjelju koji ne voli "dokazivanje" pa ga se iz tog razloga hejta. Ono, novinar se trudi biti nepristran. Strasno, kako se usuđuje. Imas vise primjera, vise novinara/podcastera, biraj. Imena su nebitna, bitan je taj trend hejtanja prema svemu i svakome ko se usudi kritizirati.

A sad u vezi dezuranja na forumu i komentiranja buducih postova da bi tebi dokazao nesto ili ti meni... urnebesan si i vrlo neozbiljan.
  • vjeko1701
    14.1k
    Ako tebi nije jasno zašto se ovako reagiralo na Lesičkog, ne mogu ti pomoći. Opet se vraćaš na Strelju i sve ostale kaj nema nikakve veze sa temom. Niti ima veze ono kaj se o njima pisalo.

Ja ne znam tko je spomenuo neko dežuranje ili komentiranje buudućih postova.

Ako te svrbi kaj se piše o Strelji, komentiraj kad se to piše. Isto vrijedi za sve ostale. To je bila poanta a ne neko zazivanje dežuranja.

To u ovom trenutku nema nikakve veze sa linkom i komentarima koje je taj link povukao.

O urnebesnosti i ozbiljnosti zbilja ne bi da sam na tvojem mjestu.
  • DiddyGuela
    3.3k

Ponovit cu jos jednom, ime je nebitno. Lesicki,Stjelja,Blazicko,Medo... ma ko god. Trend je ocit, krivci se traze na sve strane.

Samo da budem jasan ubuduce oko imena. Za kraj - slozimo se da se ne slazemo.
  • ElDorado
    3.3k
    Stjelja a ne Strelja :) Recimo meni je on iritantan ne zbog bilo cega oko Dinama nego zbog nacina vodjenja gdje na svako jebeno pitanje prvo on daje odgovor, pa se ispricava svemu i svakom, pa su mu svi legende i velicine itd itd on opce ne sere po klubu tak da to blage veze nema sa Lesickim. I naravno u svakoj emisiji napomene da je i on igrao nogomet.
  • vjeko1701
    14.1k
    A ja ću ponovit. Ime je apsolutno bitno. Trpanje svih u isti koš je relativizacija i obično spinanje.

Postoje novinari po kojima se jako često nepotrebno pljuje. Lesički nije jedan od tih tako da u ovom trenutku rasprava o tome nije bitna za temu.
  • DiddyGuela
    3.3k

Ma iritantan je i meni i zato ga ne gledam. Ali kada uđes na temu i svako malo vidis pljuvacinu po prakticki svima... onda je to ono sto sam rekao u prvom postu - sektastvo i patologija
  • Rex Ramae
    3k
    Pljuju se s pravom i zaslugom, Blažičko, Lesi, Balkan Deda :lol: i Denis su bijesni jer su im vrata kluba konačno zauvijek zatvorena pa udaraju drvljem i kamenjem po klubu pod izgovorom zabrinutosti za klub, a Zizi i Stjelja su samo ulizice i bezlični likovi i nisu u rangu ovih iznad. Ovi iznad su doslovno smeće. Ljudsko dno. Odron.
  • vjeko1701
    14.1k
    Pa evo, da vratimo stvari na temu. Koje je tvoje mišljenje o nastupu i izjavama Lesičkog u linkanom podcastu. Razbi malo to sektaštvo i patologiju.
  • DiddyGuela
    3.3k

Ni slucajno. Uzivajte, dobro vam ide. Zasto bi ja nesto razbijao.

Ako ti ne vidis sektastvo i patologiju - ok, tvoja stvar. Ja vidim i to sam napisao. Nikakav problem. Nemam potrebu dokazivati nesto.
  • vjeko1701
    14.1k
    Ni slucajno. Uzivajte, dobro vam ideDiddyGuela

Znači i ja sam u toj skupini "sektaštvo i patologija"?
  • DiddyGuela
    3.3k

Jesi se prepoznao pa me pitas ili te bas tako jako zanima "sektastvo i patologija"?

Ako je ovo drugo - preporucam ti da pogledas dokumentarac na temu Jonestown.
  • ElDorado
    3.3k
    Pretjerujes ga kompa fakat ga pretjeruješ
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.