• ElDorado
    3.3k
    Cmrecnak i Stjelja, o njihovoj kvaliteti mozes imati misljenje ali nisu ni blizu Lesickom i Prasicku koji su jeli iz tatinog tanjura
  • vjeko1701
    14.1k
    Moj post. Kad već relativiziraš i nazivaš forumaše koji su reagirali na stavljanje Lesičkog na Zonu (uključujući mene) sektom.
  • NitkoBitan
    25.5k
    Oni su drugacija "vrsta" od Blazickog i Lesickog, nisu u istom kosu. Tip ljudi koji se vjerojatno srame sami sebe jer su Dinamovci.
  • DiddyGuela
    3.3k

Gdje sam i kada to tebe uopce spominjao ili te uzimao kao referentnu tocku prije nego sto si odgovorio na moj post?

Imas trazilicu, prelistaj temu... vecinom pljuvacina i rezanje na svakoga tko komentira aktualnosti u klubu.A ne mogu ljudi komentirati pozitivno nesto sto je za sada neuspjesno.
  • Paggini
    45.8k
    Jedva čekam kad se i kenjanje po mamićevim urbi et orbi obraćanjima iz hercegovine nazove sektarenjem jer to što mamić govori "je sve istina"!

Dajte odjebite stvarno i s Lesickim i sa Blazickom, a bome i sa Stjeljom. Uz takve dinamovce, dobro smo i opstali
  • DiddyGuela
    3.3k
    Jedva čekam kad se i kenjanje po mamićevim urbi et orbi obraćanjima iz hercegovine nazove sektarenjem jer to što mamić govori "je sve istina"!Paggini

Kad smo vec kod spinanja...

Jos koji post i postat cu zagrizeni taticevac, stanovnik Tijuane, mrzitelj Dinama.
  • vjeko1701
    14.1k
    Znam jako dobro kaj se piše po ovoj temi, bilo je i brisanja komentara i svačega. Ima ljudi koji znaju bolesno pretjerati ali to ne znači da je ova tema ili ovaj forum mjesto na kojem će se stavljati Lesički i njemu slični. Postovi protiv takvih nemaju veze sa vezom sa postovima di ljudi plaču oko Strelje ili Cmrečnjaka.
  • DiddyGuela
    3.3k

U sustini, Lesicki je konkretno nebitan. Mogao je netko okacit video Blazickog,Dede,Denisa... nekog od tih "relevantnih" podcastera koji komentiraju aktualnosti u klubu na svoj nacin a reakcija bi bila ista.

Moj post je dosao nakon linka sa Lesickim spontano jer sam zapazio trend tovarstine i malograđanstva prema vecini novinarske i podcast scene. Gneralni narativ je vrlo blizu opcenitom "novinari crvi".

Budite bolji od toga, nismo isti. Valjda.
  • Paggini
    45.8k
    Kad smo vec kod spinanja...

Jos koji post i postat cu zagrizeni taticevac, stanovnik Tijuane, mrzitelj Dinama.
    DiddyGuela

Pa koja je razlika? Mamićev masni ljigavi pijunčić i mamić?

Meni dođe na isto. Ne navlači sad na sebe epitete kojima te nitko ne proziva, a tako bi jako htio da te se prozove pa da nas možeš nazvati sektom i plakati zašto se ne banira takvo vrijeđanje, a u isto vrijeme relativiziraš Lesičkog i njegovo djelovanje pod Mamićem.

Nitko ovdje ne govori za Tironija da je mamicevac, pogotovo ne za Vicu Karina. Pa ni za Ljubića ili Cmrecnjaka ili Stjelju. Pa ni Olivarija, na kraju krajeva.

To sto netko ne voli neke novinare je osobni izbor, ali zna se tko su mamićevci među njima.
  • cibona
    4.9k
    Za dotičnog su dovoljne samo dvije riječi. Rektalni alpinist.
  • ElDorado
    3.3k
    čini mi se da jednostavno ne radiš razliku izmedju dobronamjernih i zlonamjernih.
  • DiddyGuela
    3.3k

To je stvar tvoje osobne procjene bas kao i dobronamjerni i zlonamjerni novinari/podcasteri.

Ja ih ne djelim na dobronamjerne i zlonamjerne, ljudi komentiraju aktualnosti u klubu. E sad, to sto su aktualnosti u klubu iz perspektive skoro rekordno neuspjesne HNL sezone i nakon 3 trenera i finisa sa Perkovicem realno lose... onda izgleda ispadaju svi zlonamjerni.
  • Sajla
    8.1k
    da, jer jučer je izmišljena sintagma "nije bitno samo što se govori, nego i tko govori". nemojmo se praviti glupi i ignorirati koje "aktualnosti" i kako ih je netko komentirao prije 15, 10, 5 godina ili danas... ako ti treba pomoć razlikovati dobronamjerne od zlonamjernih, i jedni i drugi će reći da je Dinamo treći i ne izgleda dobro - što je objektivna istina. samo jedan će to reći s podrugljivim smješkom, a drugi sa zabrinutim izrazom lica.
  • FelceAzzurro
    346

Usporedba s crvima je promašena prema tim nabrojanim "novinarima" i "podcasetrima" ili kako se vec zovu. Oni su još gore, ono s dna kace.

Nekoc si imao u SN-a vrhunske novinare koji su pisali isključivo o sportu i gdje su ti mogli dočarati izvještaje s nekih utakmica, mečeva i turnira kao da si bio tamo, a nisi ni morao znati puno o tom sportu.Primjer, Neven Bertičević. Nemam pojma o tenisu ali si mogao uživati u njegovim tekstovima. Pisao je koliko se sjecam i pratio kosarku i olimpijske igre. Bilo je tu jos dobrih reportera.

Danas što imamo, glasnogovornike menadžerskih agencija, trovače, pljuvače i sitne egoistične duše. Paraziti i pijavice.
  • DiddyGuela
    3.3k

Nekada svaki seljo iz "Donje Pripizdine" nije imao pristup interentu a sada ga ima. To vrijedi i za novinare ali i za navijace/simpatizere klubova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.