• ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Kruno Jurčić u finalu afričke LP
    (i vodeći s +6 u prvenstvu)
  • Krizy
    77k
    Klubovi koji su ušli u prve lige i njihove pozicije:

Engleska
    18. Ipswich - ispali
    19. Leicester - ispali
    20. Southampton - ispali

Španjolska
    13. Espanyol - jako blizu ostanka u ligi
    19. Leganes - jako blizu ispadanja
    20. Real Valladolid - ispali

Italija
    12. Como - ostaju u ligi
    15. Parma - jako blizu ostanka u ligi
    18. Venezia - bore se za ostanak u ligi

Njemačka
    14. St. Pauli - jako blizu ostanka u ligi
    18. Holstein Kiel - jako blizu ispadanja

Francuska
    11. Auxerre - ostaju u ligi
    15. Angers - bore se za ostanak u ligi
    17. St. Etienne - bore se za ostanak u ligi
  • Krizy
    77k
    Roko Šimić nikako ni na klupi za Cardiff, koji je jako blizu ispadanja u treću englesku ligu.
  • Nolifer
    15.8k

Žal mi ga je, baš je propo lik, a mogo je imat blistavu karijeru...
  • Droljo
    32.4k
    Tatini sinovi valjda ne uspjevaju naj bolje. Mora izgleda bit iz radničke obitelji ili čuvati ovce ko modrić da bi grizao i radio na sebi te bio gladam uspjeha. Baturina je na tom putu..
  • Pacho
    21.7k

Ima ih i dosta koji su postali top klase.
  • LA BOMBA
    813
    Real radi show pred finale kupa. Tuzno za takav klub — dzis

Nikad nisam volio Reala ali nekada su barem bili klub koji je imao jak španjolski identitet, kad su osvojili ligu prvaka 1998 i 2000 i večinom su igrali španjolski igrači tipa Hierro, Raul, Casillas, Sanchis, Salgado, Guti, Salgado, Morientes, Ivan Helguera...

Onda su sa Perezom počeli sa tom galactico pričom i od tad dalje bitno im je samo da skupljaju slavne strane igrače i pokušaju na sve moguče prlajve načine utjecati na La Ligu i UEFAu. Izgubili su sasvim svoj identitet i originalne navijače, i ruše španjolski nogomet kad god im treba.

A sa druge strane imaš Atletico koji i ako je mnogo manje osvojio je sačuvao svoj identitet, igraju večinom Španjolci i Latinosi, imaju vatrenu atmosferu na stadionu, i ipak igraju na visokoj razini i osvajaju tu i tamo neki veliki trofej.

Ja mislim da bi tu svaki pravi navijač više volio biti navijač Atletica nego Reala, jer ovaj Real je totalno fake klub, na razini Cityja i Red Bulla.
  • Tom Hanks
    5.8k
    Kakva asistencija Modrica :fire:
  • Pacho
    21.7k
    Modric asist za separatiste. Mogao bi on kod nas na ljeto.
  • NitkoBitan
    40k
    Kad vidim majmune Rudigera i Vinicusa drago mi je da Real gubi.
  • Kruno
    1.8k
    Bar je real izgubio kakvi kmecavci.
  • Marc
    1.4k
    Strašno kakve scene na kraju sa gadjanjem sudca hahah
  • don
    22.6k
    e moj Modriću...
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Koji smor od utakmice. Jebte igrat do 00:45..
  • Jaro
    13k
    U nekom normalnom svijetu Rudiger i Vinicus bi vise bili kaznjeni nego sto bi igrali (primjer nakon utakmice protiv Atletica)... Kao klubovi - Barca i Real su mi podjednako odbojni - al ajd, trenutno Barca ima manje iritantne igrace (plus Olmo)...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.