• vjeko1701
    14.2k
    Kolko bi koštao ovaj njihov bočni?
  • Dinaminjo
    1.4k
    problem.je bio kaj je Jakir htio 15 kin pojacanja..

Sam je poslije rekao da ne zamjera Maricu, ali da mozda se trebao drukcije postaviti..
    Pred kim? Pap pred upravom, duh..
  • Carmichael
    59
    Max 90 minuta u pobjedi Saint Etienna nad Lyonom 2-1
  • Efes Pilsen
    10.9k
    Englezi su prenijeli navode belgijskog novinara Sache Tavolierija, koji tvrdi da je Guardiola održao sastanak sa Silvom i jasno mu dao do znanja da ne računa na njega iduće sezone i da je vrijeme da napusti klub. Silva je izrazio želju da se vrati u matični klub, Benficu te će City pokušati osigurati taj transfer.

Cekam dan kad ce neki nas bivsi igrac u 30. toj reci da bi se vratio doma. Kova i Silva imaju isto godina...
  • DiddyGuela
    3.3k
    Cekam dan kad ce neki nas bivsi igrac u 30. toj reci da bi se vratio doma. Kova i Silva imaju isto godina...Efes Pilsen

Nama treba jedan veliki povratak, povratak Luke Modrica da bi i ostali poceli ozbiljno razmisljati o svojem povratku u Dinamo.

Bez Modrica nema ni Kove,Olma... i ostalih u buducnosti. Sve ce ostati na prici. A do onda ce nas i Kramaric iz Fafenštajna skidat sa kurca lagano.
  • Patak
    3.3k
    Najveći igrač koji se može vratiti u Dinamo je Oršić. Svi ovi ostali su uspjehe postigli u drugim klubovima, a ne u Dinamu. A Dinamo nije neki mali klub u koji bi se igrači koji su postali uspješni u nekom drugom velikom klubu trebali vratiti da mi budemo sretni i ponosni.
  • DiddyGuela
    3.3k

Razumijem tvoj kontekst i slazem se djelomicno ali ono na sto sam ja zelio obratiti paznju je "hype" medijski,marketinski,reputacijski koji bi pratio Modricev povratak. Siguran sam da bi onda i u blizoj buducnosti docekali i Kovacica.

Inace Orsic je u usporedbi sa Modricem istinska i prava legenda Dinama. Jednostavno je dao vise klubu svojim nastupima, tu nema dileme.

Ali...Hype.
  • Patak
    3.3k
    Slažem se ja i sa Modrićevim povratkom u Dinamo, baš zbog razloga koje si napisao, u biti treba o svemu razmišljati, reputacija, marketing, mediji i to globalni, to sve stoji da...
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Orsic je mozda veca legenda kluba. Tocnije ne mozda nego je. Ali su ostali navedeni dosta veci igraci. Tak da Orisc sigurno nije najveci igrac koji bi se mogao vratit vec moze bit samo najveca legenda. Ali mislim da bi povratak najveceg igraca klubu vise donio.
  • Eduardo
    24k
    Uz dužno poštovanje gospon patak, ali nije LM postao "veliki" preko noći - dapače, mnogi su (uključujući i njega) stasali upravo u dinamu i zahvaljujući dinamu došli do velikih transfera... tvoja rečenica da su "svi ostali uspjehe postigli u drugim klubovima, a ne u dinamu" potpuno zanemaruje činjenicu da je dinamo bio odskočna daska za praktički sve njih.

I za klub i za njih taj povratak ne bi smio biti predstavljen kao nekakva milostinja ili spuštanje nivoa već znak da dinamo ima ambiciju, da se gradi jak kadar i da klub može privući igrače koji su prošli najviše razine europskog nogometa... vratiti se u klub koji te izgradio ne znači da je dinamo "mali", nego da im je to dom, mjesto gdje su voljeni i cijenjeni.

S druge strane, na njima je da pokažu znak poštovanja i lojalnosti - i to je nešto na što bismo trebali biti i sretni i ponosni ako se netko odluči na to, a ako netko misli da dinamo nije dovoljno velik klub da se u njega vrijedi vratiti - problem je u njihovoj percepciji, a ne u dinamu.
  • Zagreb1992
    2.2k
    Olmo zabio za Barcelonu protiv Mallorce za 1-0
  • Guinness
    2.8k
    https://gnkdinamo.hr/hr/momcad

Od prvog do zadnjeg, svi u ovu kategoriju, još jučer
    Guinness

A što ako uspijemo?
  • gaTeDZG
    1k
    Sportsport.ba i Peternac: "U dobrim ste odnosima s braćom Mamić. Ima li s njima kontakta, savjeta kako i šta raditi?

"Ima prijateljskih kontakata, naravno. Ja sam sa Zoranom od svoje desete godine zajedno i naravno da mi sugeriše nekim stvarima. Dobro poznaje ligu, kontakt stoji i drago mi je da ga mogu imati uz sebe."

:vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.