• Mihaljević
    12.5k
    Dejan je zvijer... :love:
  • Omake
    7.4k
    doveo bih još dva startera iskreno. Šestica može Selahi, Yvan Neyou, Alan Cervantes. Desetka ili druga osmica uz Ljubicica, Jensen iz Augsburga, Hagi iz Rangersa, Ponceau iz Lorienta ili Puebla iz Instituta. To su sve free igrači koji bi trebali biti stepenica više po pitanju brzine i intenziteta.
  • ElDorado
    3.2k
    A kaj ćemo s Belcarom i Mudrim? Ne treba zaboraviti da imamo i Stojka i Kača koji su sigurno unutra s brzinom i intenzitetom.
  • Crni86
    9.6k
    stojke kao cener?
  • Droljo
    15.1k
    Ja bi radije igrao sa dvije osmice al da su brzi, motorični i da si pašu. Jedan drugom čuvaju leđa. U hnl-u dvije osmice Ljubičićeve kvalitete imaju pojest sve ekipe defanzivno.
  • vjeko1701
    14.1k
    Meni ništa baš ne govori da će se ići na strane opcije a izvjesno igranje KL mi govori da prije možemo očekivati Ljubičića kao ime jer odlazi Mišić a ostatak će biti iz famoznih "rezervi".

Na ljeto očekujem oproštaj Ademija, neku ponudu 1-2M iz Grčke za Mišića, istek ugovora Ristovskom i vjerojatno odlazak Petkovića na istok.

Nakon toga rekonstrukcija svlačionice i izgradnja iduće generacije većinski sa igračima sa ovog područja. Ljubičić, Mudražija, Stojković, Kačavenda i Vrbančić. Uz moguće davanje šansi Paviću.
  • Omake
    7.4k
    iskreno ostavio bih desnu stranu s njim i RPG. Jer su mi pokazali da mogu skupa stvarati i zabijati na dovoljnoj razini. Suradnja im može biti samo bolja.

tako kažu novinari, sada koliko tomu ima istine. Nadam se da si ne hendikepiramo stvari jer nam treba totalna rekonstrukcija.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Vezni red sljedece sezone: Modric, Brozovic, Kovacic. Dajte mi da sanjam :lol:
  • vjeko1701
    14.1k
    Kovačić nema šanse. Brozović igra laganini za ogromne pare a oko Modrića se tolko koplja lomi da je pitanje kako bi to izgledalo.
  • Laugreano
    3.9k
    A sta cemo sa lijevom krilom. Pjaca, da se ne zove Pjaca, vec bi bio prekrizen. Premalo energije i brzine, za ono sto nama treba.
  • Paggini
    45.5k

Senatore mijenjamo senatorima...
  • Laugreano
    3.9k
    Ovo su level up senatori :sweat:
  • Efes Pilsen
    10.7k
    Loksa + Ljubicic :monkey: Ne bih podcjenjivao nikoga, ali ono..
  • vjeko1701
    14.1k
    Ne kažem da je to dobro ali mi nekako izgleda izvjesno osim ako Boban ne dogovori neki veliki "povratak".
  • ElDorado
    3.2k
    Prave šestice u Hrvata nema. Tu će se ići vjerojatno na stranca. A i lijevi bek!!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.