• Droljo
    15.1k
    To nam i treba kad ovaj ide u inter. Dobar početak ako se ostvari.
  • Omake
    7.4k
    Selahi Ljubičić
    Hagi

Pustite me da sanjam!
  • austrijanac
    6.5k
    Kako privatno imam dodira s tom obitelji, ne mogu bit previše objektivan, no što se da pročitati je da je jedan od najspremnijih igrača zweite, gdje prednjači po broju sprinteva, intenzivnih trčanja i pokrivenošću terena.

Mislim da je tipa 10. u ligi po broju šprinteva, uz brzinu od 33kmh.

Baš prošli tjedan čitao da ima 27 šprinta i 70ak intenzivnih trčanja po tekmi, te da prednjači u ligi.

Ne znam jel istina, siguran sam da @Omake može izvuć graf svoj popularni, no trka mu je forte.
  • Orc123
    11.3k
    Da, Ljubicic je jako dobar igrac...ali nije defanzivni vezni nikako...tko god ga gledao zna o cem pricam...podrzavam njegovo dovođenje ali ko centralnog veznjaka ili odenzivnijeg u paru sa jos jednom klasicnom 6icom ala Selahi.....ljudi, Selahi je slobodan na ljeto i bome smo jako glupi ako ga ne potpisemo! Nasusno nam je potreban takav tip igraca.....

Ljubocic je pak s druge strane za dvije klase bolji igrac od Belcara ili Solde....
  • ElDorado
    3.2k
    Naći će Zvone boljeg od Selahija :)
  • NKDZ86
    3.6k
    stari moj, koliko o tome selahiju, uzeo bi ga samo da više ne čitam to :rofl:
  • Omake
    7.4k

Ta količina inteziteta i brzine je blago preko prosjeka Premier League. Ove sezone Koln igra sve i svašta, po pitanju formacije. Mislim da je ljubicic najčešće desni vezni u 433, 4312 i 352. Par puta je i igrao desnu 10 u 3421. zbog toga su mu defenzivne brojke niže. Dok je igrao niže u Rapidu bio je na oko 10tak defenzivnih radnji kroz 4 sezone. Za usporedbu, naša dva najbolja vezna igrača u toj kategoriji ove sezone su Kačavenda i Pavić s oko 8,5. Selahi kao solo 6 u Eredevise je bio na 13,5.

CDhIlng.png
  • Droljo
    15.1k
    Tu kad se krene derat o igraču (posebno rijekinom) ne staje se. Selahi, Galešić, Pašalić, Ivanović... Zadnja tri su napravili transfere pa je stalo ili bolje reći usporilo.
    Ako se prezime igrača spomene 20k puta dinamo ga dovodi!

Jel tu ispada da mu je sve za veznog bitno u crvenom ili ja ne kužim taj graf?
  • Vedraca
    129
    Pa upravu Su ljudi Sto se tice Selahija. Zapravo je fascinantno kako ga Jos nismo doveli niti se Puno prica. Nesto tu nestima ili Su nasi totalno ludi ili lik nas nemoze gotivit nikako
  • Blueshadow86
    3.1k
    Pa naši su dopeljali Belcara umjesto Selahija. Ovaj hemoroide dobio od sjedenja na klupi.
  • austrijanac
    6.5k
    količina inteziteta i brzine je blago preko prosjeka Premier League.Omake

Po službenoj stranici ima 680 sprinteva i 1850 intenzivnih radnji, oba top 15 u ligi.
    Na to dodaj 85 dodavanja po tekmi, sasvim ok.
  • Vedraca
    129
    vidim da....strasno Ako propustimo Selahija a Lik nije imo nista protiv da dodje. Svima otkaz urucit
  • Droljo
    15.1k
    Svima otkaz urucitVedraca

I bobanu?
  • NKDZ86
    3.6k
    ne, on bu se izvukao jer tek 1.6. počinje radit :rofl:
  • sanjinlego
    3.8k
    Koliko čujem, od bliskog covjeka obitelji Ljubicic, da Zvone radi ozbiljno na dolasku Dejana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.