• Olmic
    4.5k
    a tko je krivac za jucerasnji gol nego on? Njegov igrac, trci ko na terminu, defenzivno je banana
  • Orc123
    11.3k
    Daj se ne blamiraj....Ristovski nije pokrio svojeg igraca, a Galesica pretrcao igrac....kakav jbni krivac za gol....
    Daj si pogledaj snimku pa ces vidjeti da je RPG isprati Ndokita, a Risto nije ispratio Pajazitija.....
  • Droljo
    15.1k

Ristovski. Rpg je imao svog igrača i bio ispred njega u sprintu.
  • Zg123
    1.7k
    Pukli ste, covjek jucer jedini uz Stojkovica letio po terenu i nesto smisleno odigrao
  • Paggini
    45.8k
    tko je krivac za jucerasnji gol nego on?Olmic

Ristovski za obrambenu reakciju, Baturina za katastrofalnu napadačku reakciju.

Općenito kod ovakvih golova uvijek krivim Sučića i Mišića jer na njima je da zatvore tranziciju protivnika u kontri oko centra dok se obrana konsolidira.
  • Danko
    2k

Gdje gledaš, rpg pokriva ndockyta do kraja...
    Za gol su krivi balerina galešić i izgubljeni ristovski
  • Praskaton
    4.3k
    Nije onakva bomba od igrača kako smo mislili nakon prvih par utakmica ali je jako dobar.U ovakvoj sezoni jedan od bolji i uopće nije upitnik oko iduce sezone.
  • Dudu 9
    657
    RPG je najmanji problem ovog Dinama. Čovjek je najbolji desni bek lige, nije on kriv što mi stalno mijenjamo trenere i sustave igre. Od svih igrača uhvatili ste se njega koji šuti i radi što god treba.
  • rioda
    8.1k
    Baturina za katastrofalnu napadačku reakciju.Paggini

Razumijem nezadovoljstvo njegovim igrama, ali s ovim se ne slažem. Kakva je to lopta Galešića bila prema njemu? Jaka, poluvisoka i s odskokom prije nego je stigla do njega
  • vjeko1701
    14.1k
    Istina, al da je malo iskusniji bi to prepoznao i ne bi ju pokušao iskontrolirati već bi ju isprve probao samo preusmjeriti drugom igraču. Nikad takve lopte nejdeš uštopavati sa igračem na leđima.
  • Paggini
    45.8k
    Razumijem nezadovoljstvo njegovim igrama, ali s ovim se ne slažem. Kakva je to lopta Galešića bila prema njemu? Jaka, poluvisoka i s odskokom prije nego je stigla do njegarioda

Sad sam pogledao opet i slažem se s tobom, nisam gledao sažetke iz očitog razloga, izgledalo mi je kao Batijevo sjebavanje u tom trenutku.

Velik sam čovjek i priznam kad pogriješim
  • nemapredaje
    4.9k
    Velik sam čovjekPaggini

S velikim kaputom
  • ElDorado
    3.3k
    RPG je oscilirao i ponekad se stvarno ponašao u najmanju ruku čudno. Ali jučer npr. jedini energetski na razini. U Puli pak katastrofalan. Svejedno u drugoj bržoj i suvislijoj koncepciji svakako će biti dobar.
  • scooniepenn
    4.1k

Ristovski čuva prostor, igra zonu u trenutku dok je vratar na svojoj poziciji, dakle Nevistić NIJE ispao ranije iz igre, a RPG istovremeno drži svog čovjeka. Daj pogledaj još jednom snimku gola pa nećeš ovakve nebulože pričati.
  • vjeko1701
    14.1k
    Kriv je isključivo Ristovski. Dobro je preuzeo igrača i onda sve zajebao jer mu nije išao bliže niti je uspio presjeći loptu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet