• marcio amoroso
    43.5k

Dejan je desni vezni. Nije ni blizu čista šestica, više box to box veznjak.
  • MarK
    978
    Može li odigrati lijevog beka? Privremeno trajnog karaktera?
  • Nolifer
    11.9k

Nek uzmu i brata Roberta takodjer!
  • Droljo
    18.7k
    Top pojačanje ak uspiju. Fali nam takav veznjak brutalno.
  • rioda
    9.2k
    U ovoljetnom remontu očekujem da se kod novih pojačanja kao bitan segment gleda i brzina. Ekipa nam je generalno strašno spora, npr. vezu Mišić - Sučić je bolno za gledati što se tiče brzine.
  • DiddyGuela
    3.8k

Koje juniore prijatelju? Pa i tamo smo truba, ne pratis juniorsku HNL?
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ovo si pogodio u sridu. Brze i motorički jake igrače moramo dovoditi,bez toga ni jedna taktika ne pije vodu.
  • NKDZ86
    4.7k
    ne znam i ne pratim, ali vjerujem da bi više volje i energije pokazali od ovih bolikurčina od igrača
  • Omake
    10.5k
    Ljubicic mi djeluje kao odlična zamjena za Sučića. Daj Bože da dođe.
  • Crni86
    12.7k
    upravo to. Trk, trka i trka. Od nasih 11 igraca trce njih 2 i pol i to naizmjenicno svaki po 10 minuta. Kod onog udarca pajzatija u prvom pol se najbolje vidlo koliko smo ocajni u trci i to pogotovo vezni red koji bi trebao biti najpokretniji.

znaci vise neka zamjena za sucica?
  • marcio amoroso
    43.5k
    znaci vise neka zamjena za sucica?Crni86

Po meni da.
  • Droljo
    18.7k
    To nam i treba kad ovaj ide u inter. Dobar početak ako se ostvari.
  • Omake
    10.5k
    Selahi Ljubičić
    Hagi

Pustite me da sanjam!
  • austrijanac
    7.5k
    Kako privatno imam dodira s tom obitelji, ne mogu bit previše objektivan, no što se da pročitati je da je jedan od najspremnijih igrača zweite, gdje prednjači po broju sprinteva, intenzivnih trčanja i pokrivenošću terena.

Mislim da je tipa 10. u ligi po broju šprinteva, uz brzinu od 33kmh.

Baš prošli tjedan čitao da ima 27 šprinta i 70ak intenzivnih trčanja po tekmi, te da prednjači u ligi.

Ne znam jel istina, siguran sam da @Omake može izvuć graf svoj popularni, no trka mu je forte.
  • Orc123
    12.6k
    Da, Ljubicic je jako dobar igrac...ali nije defanzivni vezni nikako...tko god ga gledao zna o cem pricam...podrzavam njegovo dovođenje ali ko centralnog veznjaka ili odenzivnijeg u paru sa jos jednom klasicnom 6icom ala Selahi.....ljudi, Selahi je slobodan na ljeto i bome smo jako glupi ako ga ne potpisemo! Nasusno nam je potreban takav tip igraca.....

Ljubocic je pak s druge strane za dvije klase bolji igrac od Belcara ili Solde....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.