• Mihaljević
    12.5k
    Fala Bogu da smo napokon krenuli ciljati na igrače iz dobrih akademija, treba i dalje ići ka La Masiji, RB agencijama, Ajax itd.

Nadam se da ćemo Ramšaka gledati kao generacijskog talenta.
  • Carrasco
    6k
    Nikad ga nisam gledao, ali imam neki predosjećaj da bi mogao biti dobar
  • Nema zaleđa Mikića
    2.2k
    Dinamo dobije napadaca za naredne 3-4 godine a reprezentacija za narednih 10-15 :ok:
  • Batigol
    76
    Zar nije porijeklom Slovenac?
  • vjeko1701
    14.1k
    Pola Slovenac, pola Hrvat.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.2k
    Pola Slovenac, pola Hrvat.vjeko1701

I s tim stjece pravo nastupa za BIH :lol:
  • vjeko1701
    14.1k
    Dijete 4 države...
  • OsamŠest
    4.9k
    Na kraju će za Švedsku igrat..
  • Nolifer
    10.6k
    Zar nije porijeklom Slovenac?Batigol

Nema stranca do Slovenca!
  • scooniepenn
    4.1k
    Ukoliko dođe mladi Ramšak što je njegova kratkoročna perspektiva? Igranje za Dinamo II u 4. ligi, posudba negdje u 1. HNL ili Sloveniji ili kao dio 1. ekipe, ali na dvojnoj registraciji u Dinamu II. Može li netko tko je upoznat s njegovom razinom malo pojasniti.
  • shameless86
    70
    Poštovanje svima,citam dugo..pa odlucio i ja malo pisat..necu puno, bez brige.
    Ramšakovi zastupnici su snimljeni kako dolaze na maksimir..ima link na indexu ko hoce pročitati..al nista novog u clanku ne piše
  • Dani Olmić
    1.3k
    Ramšak navodno blizu Dinama
  • Zagi
    9.5k
    Obratio bih pozornost na to gdje je i kako Osijek izgleda prije i poslije Miereza.
    (i Nejašmića da budem precizan)

Ramon je bio najbolji igrač lige sezone 23/24 i meni je njegovo dovođenje no-brainer.
  • Orc123
    11.3k
    Želim totalni remont na ljeto! Zelim da se vise prestane pricati o strancima i domacima vec samo o dobrim ili losim igracima! Stvoriti ekipu od nule, rijesiti se senatora, stvarati jednu potentnu, mladu i radnu ekipu koja ce trcati od 1. Do 90. Min....zahvaliti se Zagorcu, Moharramiu, Mmaeu, Ristovskom, Oliverasu, Bockaju, Pericu, Rogu...prodati Petka, Kulenovica, Cordobu, Hoxhu, Baturinu.....stvarat i graditi momcad oko Galesica, Rpg-a, Stojkovica.....dovesti jebenog l. Beka konacno, jednu ili 2 šestice, Misica pomaknut prema naprijed ili da bude back up, dovest Miereza i Grgica, dovedti pravo l. Krilo i pravog stopera!

Totalni remont, pravog trenera koji stvara igru i ne podljeganje vise jebenom populizmu kako sve mora biti domaca pamet, da Canavaro ispao Flopp bas ko i 10 hrvata proje njega zadnjih 10 godina.....

Garsija je broj 1, Kovacevic br. 2 iz HNL.
    ... Terzic tiha patnja....

Ova sezona izgubljena, napraviti sve i izvuc pouke da narednih 10 opet bude nase.
    Ali sve si mislim da smo poceli opet populisticke poteze povlacit kao stranci krivi, to kaj guraju novinari, a jasno je vidljivo da je kolektivno momcad totalno bez energije to se vidjelo i danas kad smo gotovo cijelu momcad imali domacu a zgledali smo ko da nam nije do zivota....
  • Vedraca
    140
    Postali smo Taoci Senatora.....Ademi se ubacuje u Igru, Ristovski Mi posto totalno antipatican vec duze Vrijeme! Misic isto tone sve vise i vise, Petkovic igra 30% u Godini a blokira svaki prjelazni Rok medu navijackom Puku novoga Napadaca....ocigledno je veci od Kluba postao!!! Njemu svaka Cast Ali Nema vise koristi od njega nazalost! vise ga Nema nego ga ima u Godini!! Za Baturinu necu nista rec! Malo Sam, sam sebe lagao nakon zadnje 2 pobjede reko mozemo se mozda izvuc Ali uvjek Sam i Bio skeptican jer znam kako lose igramo da zapravo nemamo Igru ....da je sve na neku slucajnost! Jednostavno nemamo nikakvu Igru! Svako tko Igra protiv nas i ima neki Igru ce pokupit 3 Boda protiv Nas!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.