• Sibirski plavac
    4.9k
    "U srijedu navečer sam školovao magarad na Poljudu, a već u četvrtak popodne Lisica, Rozić, Koski, Maurić i ja smo bili na fotografiranju u Plavom Salonu"- Gonzalo Garcia, 24. travnja 2025.
  • hb1
    66
    Remont, ulazak u iducu sezonu i sve što to nosi bi bilo puno lakše i mirnije da osvoji Rijeka.
  • don
    12.5k
    Zato sto igraju pred punim poljudom nakon naseg kiksa i ne mogu sastavit smislenu akcijuPaggini

smislenu akciju ne mogu napravit cilu sezonu. Nama na sramotu da nam kao takvi biže 4 boda, a za sat vrimena i 7.
  • Omake
    7.3k
    Puno bolje Istra razbija pressing Hajduga u drugom poluvremenu
  • Noel
    10.9k
    Evo još jednog crvenog kao Diallo.
  • Blueshadow86
    3k
    I taj Šego je prevara od igrača.
  • BBB Sibenik
    5.6k
    Znaci ovo je neviđeno ruganje, Istra izgleda ka srednjoškolci ovi ka 4osnovne. Ne mogu doc do lopte, a nogomet na dva dodira izgleda bolesno kod Istre. I nemojte nabrajat njihove igrače koje bi doveli kod nas, jer bi svaki taj bija los kod nas. Mi jednostavno ne igramo ovakav nogomet. Raspletom današnje utakmice u Gorici navijam za pobjedu Rijeke danas, nemojte me pitati zašto, i di je tu logika!
  • Giovanni86
    174
    Cisti crveni? Jebeni tifusari
  • Pacho
    587
    Sretan zbog poraza Dinama bio je i komentator na Hajdukovoj televiziji Tino Vela. On je gledatelje u uvodu utakmice s Istrom pozdravio ovim riječima: "Dobar dan svima, a pogotovo Adrionu Pajazitiju. Željni ludila srijedom, a do ludila nam fali samo još malo."
  • tp1997
    1.2k
    Dok god Dinamo ima šanse, ne navijam za Rijeku. A ako završi ovako na Poljudu, i Rijeka kiksa, imamo šanse. Jednostavno je.

Navijač sam Dinama više nego mrzitelj tovara.
  • brile86
    183
    Uspjeli su tokom tjedna s traženjem VAR komunikacije i medijskim pritiskom ispeglat da se ovo danas ne gleda za crveni
  • shameless86
    31
    fuj kako mi se gade..mrzim ih
  • Danko
    2k

Kaj je bilo, nisam vidio?
  • ZgBlue
    596
    Svi rezultati će bit kontra onog što smo htjeli.Praskaton

Ono što bi mi htjeli se mijenja svako 15minuta...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.