• Noel
    10.9k
    Sandro the Lumen Perković i senatori na djelu. Sramota kakvih 90 minuta. Možda i najgorih u ovoj sramotnoj sezoni.
  • mrgud
    413
    Bolje uzmite papire
  • Chempers
    551

Tako je, jednostavno ne može samo Maric snositi odgovornost za ovo. Oni koji su imali pravu moć neće uopće odgovarati.
  • CastAway1986
    2.8k
    pročitaj ponovno komentar, a jedino Rpg ostaviti ostalih se rjesiti..Nikakve koristi od ostalih
  • Pacho
    588
    16 kornera, 0 sansi
  • Dadox
    175
    Nisu krivi oni nego mi jer smo im opet povjerovali nakon Munchena,Koprivnice,Rujevice,Pule…
  • Fan
    969
    Huh, svašta bi se dalo napisati ovoj skupini ljudi na terenu koliko kipim i što im sve izgovaram u sebi, ali mislim da nije vrijedno bana da sve ovdje pišem.
    Ovo što Dinamo trenutno ima ne vrijedi ništa. Liga prvaka je bila odlična, nitko im to ne može oduzeti, nauživali smo se gledajući stvarno velike pobjede, ali ovo u ligi je daleko gore od lige za bedaka i daleko najveća sramota od samostalnosti. Nek svakog ko je pridonio ovoj nakupini smeća bude sram, od igrača, preko trenera, stožera, sve do vrha odobravanja igrača i slaganja sportske politike.
    Dinamo je loš. Dinamo je katastrofalan. Dinamo je sjeban.
  • Pacho
    588
    Sjajno je da je jednu zamjenu spalio na KTC za rileta pa sad igramo 10 na 10 :rofl:
  • Neron53
    1.5k

Prije bi se prosetali da su ubacili par igraca koji mogu bar pola sata trcati nego invalide...
  • mrgud
    413
    To ti je Zajec.Da je htio poslje ljetnog prijelaznog roka mogao se je rješiti Marića ali nije htio.Blagoslovio je dovođenje ovih igrača
  • Blueshadow86
    3k
    Banić u karijeri nije toliko visokih lopti odnio kao danas protiv naših zvijezda
  • Rex Ramae
    3k
    Ja sam bio uvjeren u 8/8, ne zbog igre nego zbog kvalitete pojedinaca i mentaliteta pobjednika ali sam žestoko pogriješio, realno poslije ovakve predstave nismo niti zaslužujemo biti prvaci, u ovakvoj utakmici gdje se lomi igramo ko zadnje pi*ke bez krvi bez želje, kružimo s loptom bez ideje, preloše.
  • Žan
    510
    Pa ko je ovog Stojkovica i na temelju koje utakmice digao ovoliko visoko, pa njegov ego je veci od cro-copovog, ljigavijeg igraca nismo imali nikada do sad..
  • Rocky1986
    325
    Mbuku iq 16
  • Filip 91
    1.4k
    Gotovo je. Uzimamo fritule.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.