• Neron53
    1.5k
    Ovako. Jebem majku onome tko uvodi u igru penzica Ademija...Taj je sjebao ovu sezonu.
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Kapetan bi trebao dati 100% kako je i obećao pa makar igrao ozlijeđen, stani naprijed i čekaj loptu ako ništa, budi smetalo. Katastrofa što je uopće ulazio.
  • Rama86
    322
    Mbuku daje izjavu poslije utakmice 1/1
  • Zg123
    1.6k
    Ja doslovno pisam od smjeha na ovu bizarnost s Ademijem, znaci slika i prilika cijele nase sezone
  • Oluja
    5.2k
    Mislim da mi kojima ipak nije svejedno tko ce biti prvak ako to nismo mi mozemo samo pozeljeti- Deri Rijeko! jer mi smo svoje dali za ovu sezonu
  • cibona
    4.9k
    Senatori su grobari Dinama.
  • dmil
    637
    sve je Cannavaro bio u pravu, pola igraca nema trunke profesionalizma, a senatori drmaju svlacionicom i ocekuju da im se glade jajca (sto Perkovic i radi)
  • IvanKupres
    63
    Perkovic u razmaku 3 minute potrosio 2 zamjene, umjesto da ih jke u isto vrijeme napravio, pa kakvi su to nesposobnjakovici
  • Krizy
    54.7k
    S Hoxhom i Kangom ganjati preokret, već viđeno dosta puta haha.

Razlika u odnosu na ulaske s klupe u sezonama prije.

Očajno sklopljen roster momčadi.
  • don
    12.5k
    kako mi se gade igrači, ne mogu opisat kakvo gađenje osjećam za svakog od njih.

nadan se da će vas izvriđat na tribi i natirat da skinete te svete dresove sa sebe.
  • Blue Label
    50
    Svim srcem uz Rijeku danas, a bome i na Maksimiru
  • striko
    2.1k
    Ovo treba kao flaster jednim potezom. Ademi, Ristovski, Kanga, Franjić, Cordoba, Mae...
  • Žan
    510
    Ajde ponovo presica jebo vas makedonci, postali smo taoci pekara makedonskih i kockarske obitelji. Gubite se iz Dinama !
  • Rocky1986
    325
    Taman kad je krenuo pritisak.
  • cibona
    4.9k
    Jebem majku onome tko uvodi u igru penzica AdemijaNeron53

Ademi je sam sebe uveo, a lutka na koncu perković je samo poslušao njegovu naredbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.