• prefontaine
    1.7k
    Kako je ova Zona toksična sredina...
  • Dadox
    175
    Otkud ti info da je travnjak novi i postavljen?Prirodna trava koja je sanirana pijeskom i koječim.Dakle,privremeno sanirano.Na ljeto bi se trebalo ići na novi travnjak,ali još nije sigurno.
  • Zagrebello1986
    21
    Ima li tko link za gledat kakav?
  • Mr Anderson
    11.4k
    Kontroliramo utakmicu. Vidi se nervoza u igri, znaju decki kolko je ovo vazna tekma. Za razliku od prosle dve tekme ovdje ima puno vise pritiska na igrace.

Malo vise smirenosti i pobjedujemo.
    Crni86

Ajde, hvala Bogu netko da kuži. Ali daj to objasni ovim ........ (za ono što bih volio napisat bi me banirali). Ak ne vodiš 3:0 u prvih 20 minuta, sve potjerati.
  • emilperska
    9.7k
    Pjaca mi je bas razocarenje. Jos uzivo kad ga vidis na ovoj oranici, bas lose djeluje. On i Hoffenheim baš loši danas. Tesko je ovdje i s Brunom, kamoli bez njega.

Sučić, Stojke, Rile i Galešić dobri.
    RPG puno ore teren, ali nekako neefikasno. Puno praznog hoda..
    Mora nam jedan udarac uć, jer se ovo nekom smislenom akcijom nece odcepit..
  • NitkoBitan
    25.5k
    Kanga spasi nas.
  • striko
    2.1k
    Baturina u gotovo 3 mjeseca HNL-a ima 1 gol i 2 A.

Plašio sam se budućnosti bez njega a sada se plašim za njegovu budućnost. Daj Bože da mi začepi usta već danas.
  • luka modic
    860
    Ja ne znam sta ljudi ocekujete u ovakvoj utakmici,neka izigravanja,protrcavanja u prostor,svatko tko imalo razumije nogomet zna da igra kao igra nije losa s obzirom na kakav bunker igra Gorica ali ocito nemamo kvalitetu da uputimo opasan šut kad izigramo na 16 metata,i ocito bekovi nemaju dovoljnu kvalitetu da ubace ijedan centarsut kako treba.Pa u napadu kad je Gurlica izbio loptu nakon ubacaja Franjica sve je super odigrano do Franjica a on ubaci loptu 5 metara iza mjesta gdje je lopta trebala bit upućena,pa jedan sut Gorice iz slicne situacije ko i nasih 5 je bio opasniji od svakog naseg
  • Miro Vugrinec
    7.8k
    Kacavenda, Hoxha i Kanga unutra pod hitno za mjenjanje krvne slike. A našima objasnit da ne igraju američki nogomet, da je gol puno manji...
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Daj Mbukua. Već im ga je spičio jednom na ovom stadionu i to na kakav način. :fire:
  • Orc123
    11.3k
    znaci samo ga uredili? Ajd onda ima logike...isprike, mislio sam da je skroz novi.....kako god ali opet to nije odrađeno Bog zna kaj.....jer i Varazdin je svoj teren uredio pa to izgleda puno bolje,,...kako god travnjaci su nam losi....cak i nas na Maksimiru koji je pompozno najavljen nije na toj razini...
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Baturina mi je jedan od drazih igraca ali iz tekme u tekmu u kojima protiv propalih HNL ekipa ne radi nikakvu razliku mi se sve vise cini da mu je Hoffenheim stvarno plafon. Nes kao Kramaricu.
  • Ivan0302
    853
    Pjaca mi djeluje najlošiji, samo mirnoće u napadu više I zabijamo 2 gola.
  • Dadox
    175
    Da spreme Bočkaja za koje kolo da bar vidim centaršut u trepavicu.
  • emilperska
    9.7k
    Ne vjerujem da ovo pišem..
    Ali Kanga i Mbuku bi trebali unutra. Ovo se moze samo ubacajem rijesit ili udarcem izvana.
    Baturina van s Pjacom..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.