• Dinamo-SB
    244
    Nije ovo tako loše, Gorica nije nista napraivla.Pokusaji njihove tranzicije također spriječeni. Doalzimo do gola,10 šuteva,2 u okvir,stvaramo nesto,stiscemo..Nazalost zavrsnica jako loša,ogromna nepreciznost.
    Mora se priznati da Gorica igra isto jako disciplinirano u fazi obrane. Mozda probati s Kangom da smo pri ubacajima malo opasniji.
  • reziser
    7.3k
    U drugom poluvremenu imamo napad gdje nema semafora pa mozda jedna ode u ovir gola
  • Noel
    10.9k
    Sa dvije ruke frajer gurne Baturinu ni sudac ni var se ne uključuju. Ne pamtim kad sam zadnji put vidio da obrambeni igrač sa dvije ruke odguruje igrača na pod. Vidio sam tijelom jednom rukom al ovak ne pamtim..
  • Vrdjuka
    109
    Dosta toga losega u prvih 45min… ali i dobro je sto je dva drugs lopta nasa. To dovoljno govori da smo bar glavama u tekmi
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Bože, jesmo navijači ili babe? Pa zadnjih 20min ih držimo unutar 16m, jebiga, leti na sve strane, ali ovo je puno bolje nego sto smo igrali vecinu sezone, uci ce nesto...i Pjaca je raspolozen, prolazi, sut nije nastiman, ali uci ce nesto. Ne budite babe, podrzite naš Dinamo, posebno kad igraju sa srcem, ne ide, ali idu po pobjedu i dominiraju
  • ArtVandelay
    84
    Gorica ne planira danas prec centar i to je za nas veliki problem. Mi nemamo igraca koji moze otkljucat bunker. Udarce izvana je bolje ne komentirat. Treba loptu prepustit gorici i probat ih ulovit na nepostavljenu obranu. Za ovo kaj sad igramo moramo bit puno brzi.
  • Crni86
    9.6k
    Sucic i baturina sramotno losi. Njih dvojica nemreju kreirati nekakav napad na postavljenih 11 cunjeva.
  • E46
    1.3k
    i ja bi imao nagli pad u igri da me 80% populacije zove "Bati" ko neka pedercina, do tog trenutka je decko ok igrao, kad ga se pocelo tako zvat ne moze meda.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Grozna utakmica. Nista sto nismo vec dobrano navikli. Ja ne znam jel oni treniraju sutiranje po golu. Strahota koliko lose pucamo.

Opet izgleda kao lako cemo modus. Malo trke nikakvog rizika nikakve agresije.

Lovrica i ekipu ne treba ni komentirat. Da nama prednost i onda pusta kontru Gorice.

Penala smatram nije bilo. Zato Baturina uzasno zivcira oprt svojim davljenjem lopte.

Nadam se da cemo nekako ucackat i ostat ciste mreze.
  • don
    12.5k
    Tko god kaze da je ovo penal ne zeli dobro ovom klubu. Kakav crni penalVedranMlikota

ajde odjebi više
  • Benito
    1.2k
    Zabit ćemo i pobijedit. Malo pozitive a ne toliko toksičnosti, strava
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Nema se danas što Kulenovića napadati. Za sada nije dobio korisnu loptu, ubacio bih odmah na poluvremenu Kangu umjesto Pjace pa da igramo s 2 napadača.

Baturina nastavlja u svojem stilu...
  • Boysica
    763
    E pa ući ću na zonu kad damo gol ko crna kronika ste ... sam nervozu nabijate...
    Naši brutalno navijaju :strong:
    Dobro je stišću ući će dva tri jedan stojke jedan pjaca i Kule
  • Rex Ramae
    3k
    Bezidejno i sterilno prvo poluvrijeme, ako želimo tri boda u drugom se mora preuzeti puno više rizika i pokazati puno više želje.

Ukoliko Sučić i Baturina nastave s igrom iz prvog dijela, do 60. minute bi trebali ući Kačavenda/Ademi i Mbuku umjesto njih dvojice.

Ajmo Dinamo!
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Stojke jedini igrač čiji udarci danas budu relativno blizu golu. Ostali udarci njegovih suigrača odu prema "Franji".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.