• Mr Anderson
    11.4k
    Stvarno nekad bolje ugasiti Zonu za vrijeme utakmica, jer kakvih tu pacijenata ima to nema nigdje.
  • E46
    1.3k
    ja sam inace prvi koji ga uvijek pljujem jer je covjek grozan. Ali vjeruj mi da ja danas uopce njega ne isticem kao loseg i krivca, pa nije covjek u pola sata dobio jednu tocnu loptu u 16m, ni glavom ni na nogu, franjic nije igrač za Dinamo pa on ljudi ne zna centrirat. Kakav je ovo sad SRAMOTAN centarsut pjace? Prvo kule treba dobit koju loptu pa mozemo suditi ali ocito danas nece dobit niti jednu jer nema tko centrirat.
  • Hnlovac
    1.9k
    Jest da je Baturina usro napad al kakvo je ovo odgurivanje jtpm
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Ujedno molim Boga da uzmemo naslov, ali i da iduće sezone ravno 90% ovih igrača više ne bude ni blizu Maksimira.
  • Orc123
    11.3k
    Nikakve razlike unosu na cijelu sezonu...sve je to u 5 deka....jedina sreca da je cijela liga u k..cu....ovo je tempo neke Estonske lige... Gledam tam neku 2. Englesku ligu ili Slovensku ligu i fakat je tuđa trava zelenija .....znaci ja ne shvacam tko radi te travnjake i kako se to postavlja ali za novi travnjak ovo je jako los teren za igru! Kod nas uvijek netko mazne lovu za nista....
  • DiddyGuela
    3.2k
    Tesko je navijati i uopce gledati ovo. Istinski tuzno i jadno. Gledam utakmicu i ne osjecam bas nikakvu emociju osim zgrazanja. Ovo nema bas nikakve veze sa Dinamom i svime sto taj klub u nogometnom smislu predstavlja. Kao da gledam Moldavsku nogometnu ligu.

11 beskarakternih skartova koji na nasu nesrecu nose Dinamov dres.
    Fuj.

Ako itko u ovoj ligi zaslzuje naslov ove sezone to je Livaja koji jedini u ovoj štali od lige izgleda kao nekakav igrac. Ovo sve ostalo je teski amaterizam.
  • Oluja
    5.2k
    Ovako ne igra ekipa koja mora pobjediti sve do kraja da bi uzela titulu, ovo je jad i bijeda
  • don
    12.5k
    kakvi smo mi jadnici...
  • Zg123
    1.6k
    Pjaca kriminalan, Hoxha unutra
  • dzg717
    1.1k
    Mater im šlampavu igrajte
  • Marcinko
    686
    Ne ide provjeravati ruku?
  • luka modic
    860
    Daj ponovi video guranja Mikanovica
  • ElDorado
    3.2k
    Cisti penal
  • Nadmocniji
    434
    Pjaca gadja glinene golubove cijelu tekmu
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Šta vam je ljudi? Stiscemo, podizemo agresiju, kasnije cemo ici u veci rizik ako treba...btw, ono na Baturini je penal kao kuca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.