• keppi
    334
    Nadam se da početak radova neće predstavljati nekoliko Nepalaca s lopatama i kojim krampom...pa dok ne prođu izbori, .....nego da će se odmah ići "jako" s bagerima i kamionima za odvoz šute.
  • NORTE
    14.9k

Radovi kreću 3 tjedna prije izbora (i tek prvog kruga za gradonačelnika), a stadion će se svakako izgradit i sve je spremno za taj projekt.

(Btw Trešnja je Senfov kvart.)
  • scooniepenn
    4.1k

Hvala na pojašnjenju za celjski stadion. Ne ulazeći u kontekst njegove izgradnje koji si objasnio, on da bi izgledao kao lijepa nogometna arhitekturna cjelina te dvije tribine bi trebalo srušiti i napraviti dvije nove natkrivene po uzoru na ove preostale. Što se tiče Kopra apsolutno se slažemo. Ovo je lijep mali stadiončić gdje imaš dvije montažne tribine koje se potencijalno uklone i gdje možeš izgraditi dvije identične ovoj iza gola i dobiti skladan mali stadion. Puno mi je bolja to opcija nego ovo što je napravljeno u Celju.
  • LA BOMBA
    81
    te dvije tribine bi trebalo srušiti i napraviti dvije nove natkrivene po uzoru na ove preostale.scooniepenn

Da, ali mislim da nitko neće ovo raditi za klub koji ima prosjek 1000 gledatelja na utakmicu, barem ne trenutno.

Možda će nešto napraviti sa onom velikom nenatkrivenom tribinom jer ona ne ustreza više standardima sigurnosti i to im je sad Čeferin sredio da su uopće mogli prodati karte tamo za Fiorentinu.

Inače Celje sada ima ruske/ukrajinske vlasnike koji imaju neki novac, pa bi teoretski možda čak i mogli nešto srediti u budućnosti, ako će ostati u Celju i ako će Celje dalje imati uspjese u Europi.

Ali kao što sam rekao, problem Celja je što preprosto nema jaku navijačku bazu, oni su mali grad sa 40k stanovnika usred Ljubljane i Maribora, i cijela ta regija u kojoj su (Štajerska) gravitira Mariboru.
  • scooniepenn
    4.1k
    Ruski su vlasnici, pisalo se dosta o tome. Njima to vjerujem ne bi bio problem izgraditi, posebno ako će te tribine imati pod sobom komercijalnu infrastrukturu koja bi koristila samom gradu odnosno njegovim stanovnicima. Kaže, što god na kraju bilo ovo kako trenutno izgleda je dosta nezgrapno i estetski upitno.
  • shameless86
    24
    Senf izjavio da sljedeći tj kreću radovi,odnosno kamen temeljac..
  • serbus
    4.8k

Screenshot-20250423-141119-Chrome.jpg

Meni je u glavi uvijek ovaj temeljac. Kad vidim novi stadion i uđem u njega i dalje neću vjerovati da je izgrađen. :rofl:
  • shameless86
    24
    ma taj "kamen temeljac" je takva glupost..daj dodji tamo,reci nešto pred kamerama i počni rušit..to mislim za sve temeljce,ne samo za ovaj
  • LA BOMBA
    81
    Ruski su vlasnici, pisalo se dosta o tome.scooniepenn

U Sloveniji se ljudi sprdaju da su se na početku smatrali kao Rusi, a kad je došlo do Putinove inzavije 2022 su se počeli smatrati kao Ukrajinci, da ne bi došli pod sankcije. :lol:

Vlasnik kluba Valerij Kolotilo je rođen u Moskvi a njegov otac je Ukrajinac. Rekao je da nemaju financijskih veza sa Rusijom, pa da kao taj rat ne utiče na njih.

Po mom mišljenju radi se u ozbiljnom liku koji radi vrlo dobro. Sviđa mi se što vozi slovenske igrače u klub, Celje ima više slovensku momčad od Olimpija i Maribora, koji imaju također strance za vlasnike. I taj Kolotilo se je i nešto naučio slovenski i smatra se pravim slovenskim patriotom.

Znam da će ljudi uvijek pričati da je to neka mafija, ali to što su za sada napravili iz Celja je vrlo vrlo dobro, i to su snovi svakog kluba takvog ranga. Celje i onako nema ništa za izgubiti jer su prije su došli ovi Rusi/Ukrajinci bili na rubu bankrota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.