• NB86
    16.6k
    Samo pobjeda, ako sutra ne dobiju stvarno imamo svlacionicu punu picki
  • Davieboy86
    414
    Sutra je 0:4 za gosta… Opustite se i ugodno spavajte
  • Mihaljević
    12.5k
    Čim je optimizam i piše se 0:4, znam da će biti sranja...
  • don
    12.5k
    sutra san siguran u pobjedu ako je ostalo i malo onog pobjedničkog, šampionskog gena u igračima. Sve osim pobjede znači da imamo
    svlacionicu punu pickiNB86
  • Dr Hofmann
    2.6k
    Razumijem da neki i pušu na hladno nakon ove psihijatrije od sezone, ali sad stvarno nema više nekih izgovora. Unatoč svemu ja sam i dalje uvjeren da imamo daleko najbolju ekipu u HNL-u, nitko nema toliku razinu talenta (sad naravno da ga nisu pokazali, ali to je već druga tema). I dalje smo u nezavidnoj poziciji i dalje je naslov daleko, ali ako će sutra kiksati onda su baš nakupina tetkica.

Pobjeda ili smrt (po sedamstoti put ove jebene sezone)
  • rioda
    8.1k
    Vrtim po glavi možebitne sutrašnje scenarije pa se sjetim da Gorica ima novi teren i to mi je odmah dalo dodatnog optimizma :grin:
  • NitkoBitan
    25.5k
    Straha nema. Ako igraci nisu prepoznali moment koji im je poklonila visa sila onda stvarno ne znam. Sampionski i pobjednicki svaku do kraja!

Inace je nerealna cinjenica da 3 vezane pobjede nismo imali vjerojatno od pocetka prvenstva. Psiholoska struka svakako ima materijala za proucavanje.
  • masacusec
    5.2k
    Kretenski je termin, ali me podsjeća na one stare dane eskivaže, muljanja, bježanja iz škole/faksa/spoja.....
    Ima nešto u tome
  • Mali Zeus
    16.5k
    4 boda smo od Rijeke i Hajduka, imamo priliku, Boban se vratio, ako igrači ne osjećaju moment i ovaj val onda nek ode sve kvragu.
  • NKDZ86
    3.5k
    ja imam osjećaj da sad kad su se rjesili cannavara da mogu igrat i da će bit dobro i da nastavljamo gazit, imam taj osjećaj, sad vidjet ćemo
  • Mr Anderson
    11.4k
    Čudno prvenstvo, svi smo loši, i mi i Rijeka i Hajduk, konstantno se prosipaju bodovi. Mi danas moramo dobiti da bi zadržali kakvu takvu šansu. Polazim od pretpostavke da će i Rijeka i Hajduk danas dobiti. Ako danas ne dobijemo, stvar je jednostavna, onda nismo ni zaslužili naslov. Sve priče o tome kako imamo najbolju ekipu padaju u vodu. Nadam se da su igrači svjesni toga i da će u njima proraditi inat i da će željeti dokazati da ih se prerano otpisivalo.
  • Droljo
    15k
    Nadam se da su igrači svjesni toga i da će u njima proraditi inat i da će željeti dokazati da ih se prerano otpisivalo.Mr Anderson

Ja se bojim toga što se prestalo pisati da nismo konkurencija i što smo se kao digli. Idealna situacija za novu bolikurčinu i 1-1 čupamo iz penala na ademiju u 88 minuti.
  • Dinamo-SB
    244
    Po mom misljenju jedna od ključnih utakmica, bila bi to treća pobjeda u nizu sto nisam siguran je li itko ostvario ove sezone. Ovom pobjedom momentum se kompletno mijenja i ide u našu korist i mentalni pristup protivnika nije isti kad imas tri pobjede za redom i kad je kaotično.
    Prva ključna utakmica ove sezone je za nas bila u KC protiv Belupa gdje se dobro odigralo i po meni mozda najbolja Cannavarova utakmica.
    Ovo je druga prekretnica - ako pobjedimo sa clean sheetom,sačuvanim kartoniranim igračima i prikažemo dobru igru, čvrsto vjerujem da ulazimo u niz bez poraza do kraja sezone pa šta bude. Na protivnike i njihove rezultate ne mozemo utjecati i ne trebamo se s tim opterecivati.
    Idemo Dinamo!
  • Paggini
    45.4k
    Nadam se samo da Lovrić nije imao svoj tjedni informativni razgovor s torcidašima iz dračica
  • Hnlovac
    1.9k
    Danas nakon Gorice s nestrpljenjem čekamo story jedne mlade dame.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.